Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jrgn hell
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 3328

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

Algselt postitas erplander Vaata postitust
    Ma panen tegelikult kõik 4 parlamendierakonda ühele joonele, kõik on võimelised ükskõik kellele anduma teatud lubaduste ja mahhinatsioonide korral. Ja me kõik oleme seda korduvalt näinud.

Jälgisin ka seda Delfi debatti, oli suht meeleolukas teater ja kõige soliidsema mulje jätsid tõesti Anvelt ja Helme, ma ei kujuta küll ette, kus sa seda Helmet keksimas nägid? See et ta mõnedes küsimustes Savikaga ühel meelel oli võimuerakondadele vastandudes? Ka Kross paistis seekord igati mõistlikuna, suurim hampelmann oli Savikas ise ja kohati ka Aasmäe tahtis temaga ühineda.
    Ma olen suht subjektiivne ka, ning oleks ootanud nendelt rohkem seda sirgjoonelisust, mida ise kuvada proovivad. Ehk siis soovunelm, et kui juba mingirolli võtad, siis kannad lõpuni, ning unustad poliitilise imemise ära.
    KOV debati suhtes on nad ikka kleepinud ennast võimuerakonna külge, kuigi näiliselt püüavad vastanduda keskile.
    Lõik nende kodulehelt:

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond kutsub üles kõiki Tallinna inimesi tulema valimistel välja ning toetama meie erakonda, kuna on selge, et nn kolmikliit ei suuda üksi Savisaart kukutada.

Nüüd, mis mind konkreetselt häirib:

Olen vaadanud seda mõtteklubi saadet TTV-st, ning nagu juba ütlesin, nad Keskilt hääli üle ei kanguta, seega on Keskile vastandumise asemel, nagu nende maailmavaade eeldaks terve aja mölisenud ainult IRL-i ja Krossi teemadel, et sealt endale hääli kangutada IRLi isamaalisemate valijate käest, kellele Res Publica eurotõmblemine võib-olla ei meeldi.
    Näiteks ühes saates arutasid Keski rahastamise skandaali, ning nii Helmed, kui see nende liikmest advokaat arutasid teemal, kui ebausutav on, et mingite kottidega raha toodi, ning jahusid Krossi mõisast.
    Teiseks see Kääriku, kui haisva svammi ära viskamine kohe. Olgugi tal see minevik, aga kui juba on juhtiva kandidaadina mingis ringkonnas välja käinud, siis võiks mingit lojaalsust üles näidata. Kõikides erakondadesm ning muudes riigiasutustes neid kgbiite kindlasti suurem hulk + lisaks Käärik suutis oma rolli Ekspressis suhteliselt normaalseks ilustada.

Kirjutavad konkreetselt, et on oluline osa, et kolmikliit saaks Keski enamuse kangutada, aga samas vastandavad, või vähemalt seal debatis vastandasid ennast sellel samale kolmikliidule - tavalised võimunäljas poliitikud, nagu kogu ülejäänud seltskond.

Ise olen pigem Keski vastu, kui kolmikliidu poolt, ning IRL-ile läks hääl lootuses, et Kesk kukub. Nende praeguste tegemiste põhjal on isnu hääl neile küll raisus, ning isegi, kui kolmikliit suure tõenäosusega hakkab kokkuvõttes sama jamaga tegelema, siis igasuguste uute tegijate võimule pääsemiseks imo ikkagi enne vaja Kesk kukutada, sest järgmist hõredamat koalitsiooni juba oluliselt lihtsam juba murda, või püünele pääseda, sest see sõltub liiga palju üksteisest, ning tülli lähevad nad mingil hetkel nagunii. Keskil raskem tagasi lihtsalt saada, kuna ei saa maksumaksja rahast kõike kinni plekkida, ning kõike oma teeneks lugeda, mida kohalikele venelastele ja pensionäridele ette sööta.
    Last edited by jrgn hell; 18.10.13, 20:43.

Comment

• Maxi
      Pokkerihai
      • Nov 2010
      • 1849

Ma ei saa aru, mis keski vastane tõmblemine koguaeg käib, et a la ükskõik kes saaks peale keski. Mitte ükski hääl ei ole "raisatud" hääl ja pigem näitab minujaoks see keskerakonna tingimusteta vihkamine kitsarinnalisust. Valija peaks alati valima mingi erakonna poolt mitte teise erakonna vastu.
      Kui kesk saab Tallinnas üle 50% siis minujaoks las see nii olla, enamus on rääkinud ja tuleb sellega leppida. Praegune olukord kus 3 erakonda üritavad ühele ilmtingimata kambaka teha on veidi halenaljakas, eriti et nende valijad ka sellise suhtumise on omandanud.
      Mina ütlen küll, et kui Savisaar uuesti pukki saab, siis minujaoks esmaspäeval maailmalõppu ei ole ja tuleb ikka tööle minna nagu tavaliselt.

Comment

• erplander
        ekrelander
        • Oct 2008
        • 1029

Üks valimisteemaline ristsõna:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ja siin on ka veel mõned, Savikaga näiteks: http://www.ragistaja.ee/?page_id=70
        Last edited by erplander; 19.10.13, 00:22.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas erplander Vaata postitust
          Üks valimisteemaline ristsõna:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ja siin on ka veel mõned, Savikaga näiteks: http://www.ragistaja.ee/?page_id=70
          sick ot, aga kui kandideeriks "no meat guy", valiksid?

Comment

• erplander
            ekrelander
            • Oct 2008
            • 1029

Ära muretse, hääl läks täiesti õigesse kohta: http://www.loomakaitse.ee/?q=node%2F1249

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
              Ma ei saa aru, mis keski vastane tõmblemine koguaeg käib, et a la ükskõik kes saaks peale keski. Mitte ükski hääl ei ole "raisatud" hääl ja pigem näitab minujaoks see keskerakonna tingimusteta vihkamine kitsarinnalisust. Valija peaks alati valima mingi erakonna poolt mitte teise erakonna vastu.
              Kui kesk saab Tallinnas üle 50% siis minujaoks las see nii olla, enamus on rääkinud ja tuleb sellega leppida. Praegune olukord kus 3 erakonda üritavad ühele ilmtingimata kambaka teha on veidi halenaljakas, eriti et nende valijad ka sellise suhtumise on omandanud.
              Mina ütlen küll, et kui Savisaar uuesti pukki saab, siis minujaoks esmaspäeval maailmalõppu ei ole ja tuleb ikka tööle minna nagu tavaliselt.
              minu elu ka seisma ei jää, aga küsin siis nii: Kas sinu arvates on in the long run parem Keski jätkamine?

Comment

• ok2aa
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 1903

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                Lol, kas sa üldse millestki aru saad. Need tegelased varastavad kõigi meie raha ja ei proovi seda isegi mitte varjata. Sõida veidi autoga linnas ringi või käi näiteks lasteaias lastevanemate koosolekul.
                Mida kiiremini kesk maha võetakse seda vähem kahju suudab ta teha. Suht pragmaatiline lähenemine minu arvates.
                Last edited by ok2aa; 19.10.13, 07:50.

Comment

• Pumper
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 2359

Nõme on see, et suurima KOV võimuvahetus läheb ropult maksma. Absoluutselt iga valik läheb kalliks. Tegemist on tegelikult absoluutselt 0 seisuga, muidugi pikemas perspektiivis on kasumlik valida parempoolseid. Aga 300 eurose palgaga inimesele on vasakpoolsete "kopikas kätte" strateegia käega katsutavam.

E. Kross ründas Musta Puudlit ja püüdis hääli, esmapilgul ikka näha oli, et jooki lendas.

Comment

• Herbert Sammal
                    Jube Noob
                    • Jul 2013
                    • 165

Mis on demokraatia? Kui kahe lolli hääl loeb rohkem kui ühe targa oma.

Comment

• Maxi
                      Pokkerihai
                      • Nov 2010
                      • 1849

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                      Lol, kas sa üldse millestki aru saad. Need tegelased varastavad kõigi meie raha ja ei proovi seda isegi mitte varjata. Sõida veidi autoga linnas ringi või käi näiteks lasteaias lastevanemate koosolekul.
                      Mida kiiremini kesk maha võetakse seda vähem kahju suudab ta teha. Suht pragmaatiline lähenemine minu arvates.
                      Ahah, ja seda ei tehta enamuses eesti KOVides? ma usun et protsentuaalselt on see eelarvega võrreldes Tallinnas isegi väiksem kui pisikestest valdades, sest tähelepanu on siia pööratud. Aga Herbert võtab asja hästi kokku üldiselt, võin loll olla, aga nii palju ma IRL, RE, SDE ei armasta et puhtalt KE vihast neile hääle anda.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Rahvusvaheline politseiorganisatsioon Interpol kuulutas reedel ülemaailmselt tagaotsitavaks Isamaa ja Res Publica Liidu Tallinna linnapea kandidaadi Eerik-Niiles Krossi.

Väike "nali" enne valimisi.

Comment

• estdonk
                          Õpihimuline Mängur
                          • Sep 2011
                          • 450

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees ja Tallinna linnapeakandidaat Mart Helme nõuab sarnaselt Keskerakonnale, et Eerik-Niiles Kross peaks tagaotsimiskuulutuse tõttu taanduma valimistelt.

Sama kamp :)

Comment

• Maxi
                            Pokkerihai
                            • Nov 2010
                            • 1849

Vahest on targem ikka suu kinni hoida.

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Suht bläss ikka.. Keskerakond taaskord kellegi ära ostnud.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

normal imo

Comment

Working...