Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rasmer
    Vana Tegija
    • Oct 2009
    • 1306

Re: Ametlik valimiste/poliitika teema

Krossi üle arutamine on vähemalt mõistlik ja sisukas, aga ei ole mõtet nii palju postitusi raisata pseudokandidaatidele nagu Helmed. Tegemist on vaimselt häiritud indiviididega.

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Ainuke asi mis mul EKRE-s meeldib, et nad tahavad nn värvilistest jms pigidest eemale hoida nn sisserändele kindel EI

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
        Krossi üle arutamine on vähemalt mõistlik ja sisukas, aga ei ole mõtet nii palju postitusi raisata pseudokandidaatidele nagu Helmed. Tegemist on vaimselt häiritud indiviididega.

Postimehe gallupi tulemus näitab, et enam kui kaks kolmandikku hääletanud lugejatest jagavad EKRE poliitiku Martin Helme eitavat suhtumist immigrantidesse ja mustanahalistesse.

Mida veel Delfi>Õhtulehe>Pealinna>jne. lugejad oleks arvanud?

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) juhatuse liige Martin Helme (37) selgitab oma hiljutist avaldust, mis on pälvinud etteheiteid rassismi kohta.

siinkohal natuke seisukohtade tagamaid ka selgitatud selle teema kohta

Comment

• Romka
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1544

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
            http://www.postimees.ee/1256408/helm...tide-pohjakiht
            siinkohal natuke seisukohtade tagamaid ka selgitatud selle teema kohta
            Viis pluss jutt ju tegelt.

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Kui kedagi huvitab siis foorumi keiss abilinnapeakandidaadina raadios

Raadio 2 on Eesti värske popmuusika edendaja ja hüppelaud noortele talentidele.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

mis rasisstlik ja fašistlik möla siin käib? ma saan aru, et terve elu nõukogudeliidus elanud taadid ja memmed ei suuda enam ümberhäälestuda - aga noortel peaks ometi mõistus ja silmaring korras olema. häbi on ausaltöeldes. veidi kainet juttu antud teemal ka:

Meie missioon on aidata kaasa Eesti majanduse kasvule ja inimeste elatustaseme tõusule. Tööandjate Keskliit ühendab endas kõiki peamisi majandusharuliite ja paljusid Eesti suurettevõtteid. Kokku esindame me otse ja haruliitude rohkem kui 2000 Eesti ettevõtet, mis omakorda on tööandjaks 250 000 töötajale.

p.s. Turay üle naerjatel soovitan lugeda ta raamatut "Väike valge riik" http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/...ge-riik/995610

Seda lugenuna võib küll öelda, et ta vääriks küll äärmuslastest kordades suuremat häälekogu. Lugege ja mõelge kaasa - väga haarav ja hea raamat. Soovitan. Eriti "kui on must, näitan ust" meestele.

Comment

• Kotkas1000
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 2305

Tõesti piinlik, et noored mehed räägivad sama lolli juttu nagu mu 76 aastane isa. +1 Hitlerile :)
                  Last edited by Kotkas1000; 18.10.13, 07:51.

Comment

• Kotkas1000
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 2305

Endal ei ole raske elada motoga "***** ahju" ja "kui must siis näita ust"? Tunnete ennast heade inimestena ise?

Comment

• ristijeesus
                      Klubi Liige
                      • Oct 2009
                      • 2533

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                      Endal ei ole raske elada motoga "***** ahju" ja "kui must siis näita ust"? Tunnete ennast heade inimestena ise?
                      Pikemat aega Londoni Brixtoni linnaosas elanuna ja igasugu murjanitega koos töötanuna ei ole raske selliseid vaateid omaks võtta. Jah, pean küll end heaks inimeseks.

Comment

• Kotkas1000
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 2305

See sama hea, et elad Narvas kuskil narkopesas 2 aastat ja siis samastad kõik venelased seal nähtuga.

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

ja ma ei väida, et euroopa edukad on käitunud õigesti lubades nii liberaalset immigratsioonipoliitikat. Seal on tehtud palju vigu kuid ma ei sea kunagi kahtluse alla, et sõja -ja näljapõgenike aitamine on meie kohustus. Puhtalt solidaarsusest nõrgemate vastu.

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                            ja ma ei väida, et euroopa edukad on käitunud õigesti lubades nii liberaalset immigratsioonipoliitikat. Seal on tehtud palju vigu kuid ma ei sea kunagi kahtluse alla, et sõja -ja näljapõgenike aitamine on meie kohustus. Puhtalt solidaarsusest nõrgemate vastu.
                            sõja- ja näljapõgenikud on väike murdosa kõigist immigrantidest.
                            olles elanud ka londoni ja stockholmi ees-ja äärelinnades, siis ma ei tahaks kunagi, et selline asi siin juhtuks.
                            võrdsete võimaluste loomine muulastele on tervitatav nähtus, kuid nende sisserände soodustamine kõrgete toetuste, tasuta ülealpidamise ja muu säärasega ei ole.
                            samuti ma arvan, et mu sample on väga palju suurem enamuse siin enamuse sõnavõtjate omast, et öelda, et suurem osa immigrantidest on seanaha vedajad(võrreldes ükskõik millise keskmise põhja- või kesk-eurooplasega) ja neid ei tuleks avasüli siia tuua sest nad kasutavad seda olukorda süüdimatult ära. tublid nende hulgast saavad igal pool hakkama ja ei ole ka need, kes kõige kõvemini kisaksid.
                            Last edited by vsiu100; 18.10.13, 09:32.

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

imho see krossi kampaania oli okse kuubis .. aasta aastalt l2hevad need kampaaniad kohati järjest lapsikumaks imo. pangu lihtsalt oma nimekirjad üles ja las inimene rahulikult valib, ez

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Mõtlemiseks veel neile tallinlastele, kes kavatsevad valida nende poolt, kes volikogusse ei pruugi pääseda:

Mult küsitakse tihti, kuidas ma suhtun VIKi, Vabakunda ja teistesse mitteformaalsetesse ühendustesse. Mu vastus koosneb kahest osast: 1) suhtun väga positiivselt, sellised ühendused...

P.S. Kui peaks juhtuma nii, et EKRE, vabakonnad jt väiksed jõud saavad just niipalju hääli, et nende häätle lisandumisel oleks SDE, IRL ja RE saanud luua enamusvalitsuse Tallinnas, siis olete rahul ikkagi?

Comment

Working...