Ametlik valimiste/poliitika teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: Ametlik 2011 Riigikogu valimiste teema

ma ei ole hetkel mujalt lugenud, aga Langiga kultuuriinimesed kindlasti rahul pole.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

hämamise uus tase:

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Siin on tegu juba meditsiinilise juhtumiga.

Comment

• Pumper
          Klubi Liige
          • Mar 2009
          • 2359

Kui olete näinud Riigikogu infotundi, siis samamoodi "vastavad" küsimustele reformikad R.Lang ja A.Ansip. See tähendab, et küsimustele ei vastata ja keerutatakse mingit häma ja osad küsimused unustatakse üldse ära.

Loomulikult ma ei õigusta Savisaart kes leidis alati üles kõige "tähtsamad" küsimused, vaid peaks ikka solidaarsem olema mõlemal rindel. Kuidas küla koerale, nõnda koer külale.

PS Randpere oli ikka jummala jommis, ei suuda sõnugi korralikult välja õelda.
          Last edited by Pumper; 05.04.11, 10:20. Põhjus: seksikus

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
            Kui olete näinud Riigikogu infotundi, siis samamoodi "vastavad" küsimustele reformikad R.Lang ja A.Ansip. See tähendab, et küsimustele ei vastata ja keerutatakse mingit häma ja osad küsimused unustatakse üldse ära.

Loomulikult ma ei õigusta Savisaart kes leidis alati üles kõige "tähtsamad" küsimused, vaid peaks ikka solidaarsem olema mõlemal rindel. Kuidas küla koerale, nõnda koer külale.

PS Randpere oli ikka jummala jommis, ei suuda sõnugi korralikult välja õelda.
            Selles osas on sul õigus Pumper - selliseid "jess ma olen nii äge poliitik" vendi ja suhtumist on igas parteis. Selge see, et näiteks Ansipi poliitiline kuvand ja suhtlusmaneer on üks ebainimlikemaid. Aga no olgem ausad - savipätsi tasemini ikka ei küündita - see on ikka lagi ja rõveduse tipp mida see mees eetika ja kaheperselisuse vallas korda saadab.

Solidaarsus on samuti üks väga habras ja hell sõna, mida pool sajandit väga valesti Eestis kasutati. Väga mugav viis juhtida aktuaalsetelt probleemidelt pilk teistele hädadele.

P.S. mitte et Randperest mul sooja ega külma oleks, aga tal ongi selline uimane olek ja pehme hääl vist?

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Savisaare repliik purjusolekust käis Kanal2 kaameramehe, mitte Randpere kohta.

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Võimu on, raha jagub ning tundub, et ka potentsiga on kõik korras

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Elu läheb edasi ja mina olen rahul, kui see elu niimoodi edasi läheb. Ilves ainukandidaadina oleks olnud demokraatia solkimine, sest Ilves ei ole enam eestlaste president. Viimase nelja aasta jooksul olen ma kardinaalselt muutnud oma suhtumist kahe mehe puhul, need on Ilves ja Ansip. Teisest saan ma siiamaani siiski mingil määral aru (ma ei ole enam lihtsalt tema kontingent ja tema pole kaugeltki nii kõva nees, kui mulle näis), kuid esimese puhul meenub ikka ja jälle ütlus, milles on mainitud mehe pead ja naise suguorganit.

Comment

• flipmachine
                    Pokkerihai
                    • Jul 2009
                    • 1857

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                    http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudis....d?id=47762303

Elu läheb edasi ja mina olen rahul, kui see elu niimoodi edasi läheb. Ilves ainukandidaadina oleks olnud demokraatia solkimine, sest Ilves ei ole enam eestlaste president. Viimase nelja aasta jooksul olen ma kardinaalselt muutnud oma suhtumist kahe mehe puhul, need on Ilves ja Ansip. Teisest saan ma siiamaani siiski mingil määral aru (ma ei ole enam lihtsalt tema kontingent ja tema pole kaugeltki nii kõva nees, kui mulle näis), kuid esimese puhul meenub ikka ja jälle ütlus, milles on mainitud mehe pead ja naise suguorganit.
                    Sulle ei meeldi Schumacher, Ansip ja Ilves. Meie sinuga IRL kokku ei tohi sattuda :D

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Algselt postitas flipmachine Vaata postitust
                      Sulle ei meeldi Schumacher, Ansip ja Ilves. Meie sinuga IRL kokku ei tohi sattuda :D
                      Mina reeglina ei kakle (1,5x elus), pigem saan peksa. Juhul, kui ka sina reeglina ei kakle, siis vaidleme, kuni üks oma mõnest eelistusest loobub. Probleem on selles, et minul on raske leida oma eelistus F1 piloodi, peaministri ja presidendi osas. Ok, president oleks Meri (kuigi vanavanemad, kes mind kasvatasid ütlesid,et Rüütel on in) ja peaminister oleks Tarand (Andres oli omal ajal nii pro tüüp) aga F1 piloot ?

Käbi ja kändudega seoses pean ma midagi küsima. Millal Kaja Kallasel esimene 10M kaduma läheb ? Hetkel tundub, et vähemalt Indrek oskab vahel isa kombel alkost lugu pidada aga Kaja ei ole veel rahade ligi saanud.
                      Last edited by Potsataja; 14.06.11, 20:09.

Comment

• flipmachine
                        Pokkerihai
                        • Jul 2009
                        • 1857

Mina reeglina ei kakle (1,5x elus), pigem saan peksa. Juhul, kui ka sina reeglina ei kakle, siis vaidleme, kuni üks oma mõnest eelistusest loobub. Probleem on selles, et minul on raske leida oma eelistus F1 piloodi, peaministri ja presidendi osas. Ok, president oleks Meri (kuigi vanavanemad, kes mind kasvatasid ütlesid,et Rüütel on in) ja peaminister oleks Tarand (Andres oli omal ajal nii pro tüüp) aga F1 piloot ?
                        Well said!

Comment

• ceni
                          Jube Noob
                          • Feb 2010
                          • 110

http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudis....d?id=47762303

Seaduses on kirjas,et Presidenti valitakse Riigikogus ja kui 2/3? hääletest on olemas, siis on selleks korraks valimised läbi. Vastasel korral toimub edasine hääletus koos maakondadest saadetud valijameeste toel. See kord tundub, et riigikogu 3 fraktsiooni jõudsid omavahel kokkuleppele ja ei ole seda edasist tsirkust vaja. Ma ei näe siin kuidagi, kuidas Tarand antud olukorras kuidagi Eesti demokraatia arengule kaasa aitaks, Ilves valitakse ikkagi Riigikogus ära, kui ta just mõne teda toetava erakonnaga riidu ei lähe. Samuti paneb mind imestama, et Tarand üldse kaalub Keskerakonna kandidaadina üles astumast, olen isegi natuke pettunud, et ta sellise asjaga kaasa läheb. Mingit ühisosa neil nagu ei tundu olevat. Ju ta siis arvab, et pulli peab saama. Loodame siis, et saab ka.

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Käbi ja kändudega seoses pean ma midagi küsima. Millal Kaja Kallasel esimene 10M kaduma läheb ? Hetkel tundub, et vähemalt Indrek oskab vahel isa kombel alkost lugu pidada aga Kaja ei ole veel rahade ligi saanud.

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Ühisosa ei puutu asjasse, demokraatia loeb. Lihtsalt minu jaoks ei saa demokraatlikus ühiskonnas eksisteerida ühe kandidaadiga valimisi. Valmisdebatt peab lihtsalt olema ja kõik. Lisaks põhinedes minu eelpool välja toodu lingile , siis 60%+ valijatest toetab pigem Tarandit, kui Ilvest. Lisame veel truud delfi.ru KE valijad ja tuleb juba 70+/30- Tarandi kasuks. Midagi on nagu nihu RE/IRL/SDE kandidaadiga ? Mina ütleks, et pangu oma naisele (ehk abielu lõhkujale) päitsed pähe ja ta saaks ehk isegi 60+/40- olukorra. Ma olin tõsine Ilvese fänn, ennem kui sellest abieluvärgist ja naise suguorgani ja mehe pea seosest aru sain.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                                Tegelikult vahet ju pole, kui inimene surma ei karda ? Ehk Codecci käi sa oma MMA trennis palju tahad aga kui üle keskmise valu peale nutma hakkad, siis life sucks või mis ?

Comment

Working...