Mart Laar on olnud rohkem Eesti kui IRL-i esimees. Selle pateetilise, ent tõese lause järel lisan pehmenduseks, et see kõik ei ole nii tõsine, kui paistab. Mitte-liiga-tõsine olemine on Mardi üks peamisi trumpe.
Eelmine dinosaurus astub vaikselt kõrvale aga küllap tal ikka mingi soe koht silmapiiril on. Savisaar viimasena kantakse vist ainult jalad ees Tallinna linnavalitsusest välja, sest kus mujal ta ikka tööd leiab.
Keegi vist väitis, et Ratas on normaalne inimene. On näha, et demagoogia kunsti pole ta veel korralikult suutnud omandada aga teadlikult faktidega manipuleerimine(nt NATO 2%) on väga madal.
Con, kas sa seda ka tead, mis aastaks Eestil see 2% peab saavutatud olema ? Mina ausalt öelda hetkel ei tea aga kusagilt jäi kõrvu, et Eesti ronib järjekordselt kasvõi läbi nõelasilma, et kohusetundlikult ja pugejalikult raporteerida "Ülesanne täidetud oluliselt enne tähtaega, palun tehke pai".
Tuletaks meelde, et 24-st NATO liikmesriigist, vaid neljal on kaitsekulutused 2% SKP-st (USA, Suurbritannia, Kreeka ja Albaania). Järk-järgult kõik liikmesriigid tõstavad seda piiri, kuid iseasi on see, kas juba järgmiseks aastaks Eesti peab selle hüppeliselt viima 2%-ni, millega kaasneb kaitsekulutuste eelarve tõstmine ligi viiendikku võrra. Ma ei arva, et see nii üheselt mõistetav otsus on, mille peaks lihtsalt lukku panema ilma mingisuguse diskussioonita või vaidlusteta.
On ääretult kahju, et pean lõplikult lahkuma erakonnast, mida pidasin siiani kõige isamaalisemaks Eesti tegeverakonnaks. Täna ma ei ole selles enam kindel ja sestap lähengi.
Raha-raha-raha ja "mina olin paugu otsas, kui puu käis" võib vist viimaste päevade märksõnadeks nimetada. Klounid rask, natuke veel ja mul pole muud enam muud valikut, kui padusotsiks muutuda.
[url]natuke veel ja mul pole muud enam muud valikut, kui padusotsiks muutuda.
Mis mõttes? Kade meel, et ise niiviisi pappi kokku ei aja? Sulisid ja aferiste leidub igal pool.
Mis nende sotside eelis on, peale surnuks maksustamise?
Ma valiks neid kes iga väikese Euroopast tuleva viipe peale kohe kusema ei hakka.
IMO valimised on liiga overrated ja kui midagi tegelikult ära tahad teha, siis valima minnes seda kindlasti ei saavuta. Hääli saadakse emotsioonide, lubaduste, hea reklaami eest- does not like.
Comment