ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • blizkaa
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 389

Re: ALKOHOL :D

Klubide mällariralli on ilmselgelt tingitud sellest, et strateegia pole paigas. Imed viinat või muud joogid pinnapeal sisse ja juba tunned kuidas eesti mees on tantsu/laulu lõvi jne. Sis surud klubisse, vahepeal on furoor juba vaibund ja tõmbad 8cl-d koksid ligi, et uuesti end käima tõmmata. Selle lahendad viie minutiga ära, aga masside seast pole veel õiget piigat silmand ja sis paned veel ühe ringi, kui lõpuks vehid käsi/jalgu nagu Karate Kid mingi suvalise milfi või muu kodukootud eluka juures. Välja minnes tuleb olla räigelt result oriented, sis aamen kirikus, et mällarisse ei tõmba.

Comment

• FreakyJason
      Klubi Liige
      • Jan 2009
      • 1381

Algselt postitas blizkaa
      Klubide mällariralli on ilmselgelt tingitud sellest, et strateegia pole paigas. Imed viinat või muud joogid pinnapeal sisse ja juba tunned kuidas eesti mees on tantsu/laulu lõvi jne. Sis surud klubisse, vahepeal on furoor juba vaibund ja tõmbad 8cl-d koksid ligi, et uuesti end käima tõmmata. Selle lahendad viie minutiga ära, aga masside seast pole veel õiget piigat silmand ja sis paned veel ühe ringi, kui lõpuks vehid käsi/jalgu nagu Karate Kid mingi suvalise milfi või muu kodukootud eluka juures. Välja minnes tuleb olla räigelt result oriented, sis aamen kirikus, et mällarisse ei tõmba.
      Nice point :D

Comment

• Simbuuuu
        Räme Fish
        • Nov 2009
        • 1

Alko + pokker .. ei lõppe tavaliselt hästi .. ;d

Comment

• Karikakar
          Vana Tegija
          • Jul 2009
          • 1235

mA EI OLE FRAYU SUAANUD KUIDAS UINIMEŚEX VALESDFI KRIJUTAVADA AG ANÜÜD MA VISGT AANS ARU SEST MA POLEN TÄINEST +PERSES !!! loodetavastrI POKEKRRISE EI LÄNHE !! :d:d:dd

Comment

• Karikakar
            Vana Tegija
            • Jul 2009
            • 1235

mEJRF SAAGE ARYU POKKER ON PÕHILINE MA OLEN VÄGA KAHJU AGA KIRJAD EI TULE ENAM VÄGA HÄSTI !! sUTUSIN PÜAARANDADA SELLE. !! PARADNEGA ÄRA PALNJUN !!!

Comment

• J0kker
              Grinder
              • Feb 2009
              • 865

Algselt postitas Karikakar
              mEJRF SAAGE ARYU POKKER ON PÕHILINE MA OLEN VÄGA KAHJU AGA KIRJAD EI TULE ENAM VÄGA HÄSTI !! sUTUSIN PÜAARANDADA SELLE. !! PARADNEGA ÄRA PALNJUN !!!
              Ma tean mida sa tunned:D

Comment

• vennike
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1958

Algselt postitas Karikakar
                hakkasid lõunast pihta juba ? ;D

Comment

• mislinn
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1734

Irw www.alkoinfo.ee, lugege, testige ja kahetsege. Mees võid juuba 2 õlle päevas ja max 4x nädalas :D

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

Algselt postitas mislinn
                    Irw www.alkoinfo.ee, lugege, testige ja kahetsege. Mees võid juuba 2 õlle päevas ja max 4x nädalas :D
                    ma sain testi tulemuseks 16-19 :/

Punkte kokku 16-19
                    Sinu joomisharjumused hävitavad Sinu tervist ning Sa võid olla alkoholsõltuvuses. Kui vähegi võimalik, lõpeta joomine otsekohe. Võta ühendust oma perearstiga ning räägi selle testi tulemustest, või siis pöördu kindlasti vastavate spetsialistide poole. Kontaktid leiad siit
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• J0kker
                      Grinder
                      • Feb 2009
                      • 865

Algselt postitas nikitheone
                      ma sain testi tulemuseks 16-19 :/

Punkte kokku 16-19
                      Sinu joomisharjumused hävitavad Sinu tervist ning Sa võid olla alkoholsõltuvuses. Kui vähegi võimalik, lõpeta joomine otsekohe. Võta ühendust oma perearstiga ning räägi selle testi tulemustest, või siis pöördu kindlasti vastavate spetsialistide poole. Kontaktid leiad siit

Sama siin , kisub jamaks ära ;D

Comment

• mislinn
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1734

No minu 3 õlle on juba liiast, peaks ka kontakti võtma nende iskutega.

Comment

• J0kker
                          Grinder
                          • Feb 2009
                          • 865

Tegelt ma arvan et nad pingutavad suht üle, et vähendada alkoholi tarbimist:D
                          Aga kahjuks ma arvan et see ei lähe neil kohe üldse õnneks.

Comment

• K2snakas
                            Pokkerihai
                            • Feb 2009
                            • 2388

Punkte kokku 10

Punkte kokku 8–15
                            On väga tõenäoline, et Sinu praegused joomisharjumused teevad kahju nii Sinu tervisele kui heaolule, samuti võivad need mõjutada Sinu suhteid ja tööalast karjääri. Soovitav on vähendada joomist mõistliku piirini, mõned soovitused selleks leiad siit

lol mis fail test see on ma pmts ei joogi ja siis annab mulle sellise vastuse:D

Comment

• Karikakar
                              Vana Tegija
                              • Jul 2009
                              • 1235

Ai kurja, eile ikka sain purustatud mitu müüti mis mu pead kaua aega vaevasid.

1) See, et miks keegi peaks tulema foorumisse midagi kirjutama kui ta täis on (millegipärast tundus see siis VÄGA hea idee)
                              2) See, kuidas saab inimene umbes olles täiesti valesti kirjutada (sain aru, et kirjutasin valesti, aga parandamine oleks võtnud liiga kaua aega nii et lasin samamoodi edasi)

Ühesõnaga, vähemalt nii palju läks hästi, et suutsin õige alafoorumi üles leida!

PS. Vähemalt ma ikkagi lõpuks pokkerisse EI läinud. See oleks olnud kolmas müüt, aga see jäi (loodetavasti jääb) igavesti purustamata. :)

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

Punkte kokku 8–15 ehk sain 8. freakyjason peaks purustama meie foorumi rekordi.

Comment

Working...