ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • variatsioon
    Pokkeritark
    • Nov 2008
    • 5849

Re: ALKOHOL :D

Algselt postitas hotcocacola
    kuradi seda...et eile proovisin esimest korda alka seltzerit, see kihisev tablett @ vees (loogish et siidris oleks parem olnud ;D)
    kusjuures, tuleb tunnistada, et natukene isegi aitas.
    kuigi väiksed värinad ja imelik olek oli, aga ma olen 100% kindel, et ilma seltzerita oleks olnud 4x hullem pohmell.

samas, seekord jõin vaid ühe klaasi seda, maybe järgmine kord peaks 2-3 jooma ja siis vaatama ???

Selveri apteegis oli see 68.-

PS! Kas keegi teab veel mingeid tablette vms, millega pohmelli ravida? (mitte peale joomine, sest no...jõleeeee)
    minu pohmelli võitlemis taktika:
    0) Kui olen nii purjus et ei saa midagi aru mis toimub siis oksendan ennast tühjaks
    1) söön enne magama minekut kõhu täis
    2) joon vähemalt 1l vett enne uniumist ja varun ka 1.5liitrise pudeli voodi kõrvale
    3) võtan 2 Morning Fit(pohmellirohi - 10 tabletti 125.-) tabletti /kõige tähtsam etapp. Soovitan kõigil proovida!
    4) magan korralikult
    5) võtan Asprovit +C(10 tabletti 65.-) kihiseva tableti veega
    6) üritan võimalikut vähe liigutada kuid võimalikult palju süüa/juua
    7) ja järgmiseks päevaks ongi pohmakas kadunud.. tavaliselt.

siis on jama ainult kui ei jõua 0)st edasi

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

omfg mis etapid ... kui ma olen i kka ülikinni ei tule ma selle pealegi et tablette võtta :D:D:D

Comment

• vennike
        Pokkerihai
        • Mar 2009
        • 1958

teinekord on ikka nii pask olla, et ei ole kindel, kas jääd elama. siis pole muud kui peale kallata :D Mul üks sõber kunagi võttis hommikul voodi kõrvalt liitrise viru valge (sooja obv), mille ta sinna öösel ettenägelikult sättinud oli ja kallas sellest omale kolmandiku sisse :D ma lidusin selle vaatepildi peale pellerisse riba panema :D

Comment

• Helmps
          Grinder
          • Oct 2008
          • 828

viru valge muidugi üks kõige sitemaid viinasid ka :-\

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

Leits joob ainult kahte viina:
            *Absoulut VODKA
            * Russki Standart (läbipaistev pudel, jääklaasis olev viin on ikka teh pask)

Comment

• MIKE_K6o
              FPP Pro
              • Jan 2009
              • 221

Algselt postitas vennike
              t ma lidusin selle vaatepildi peale pellerisse riba panema :D
              Ma tegin praegu selle jutu peale seda sama ;D

Comment

• jrgn hell
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 3328

minge ostke apteekidest. Rasvlahustuv b1 vitamiin 50 tükki 119 eeku vms. Ja kui kegei ostabki, siis võiks vaadata, mis seal kirjas oli retseptis. Ma olen kõik pakendid ära visanud

eestikeelses kasutusjuhendis oli mingi selline lasue, et kiirendab alkoholi mürkide kehast välja ajamist.
                Muidu võtsins seda niisama väsimuse vastu ja et b-vitamiini rohkem kehas oleks ja jõusaalis rohkem pauerit ja pean tõdema, et polnud pohmakt mitte kunagi ja ranka suri kõrval küll mõni kord. Lubama ei hakka, aga enda kogemusest oli küll täitsa palju kasu

Indications:
                This product is used by illnesses of neural system caused by deficite of vitamin B1.This deficite can be caused by long-time one-sided nutrition or by denutrition because of inefficient food intake (various diets) or it can be caused by bad absorption of this vitamin by various illnesses of digestive tract for example malabsorption syndrome etc. It is used by illnesses of neural system caused by chronic alcoholism (damage of brain cells Wernicke encephalopathia) with damage of mental abilities (Korsak syndrome) or defect of heart muscle (alcoholic cardiomyopathy) as well. Benfogamma is also administering in situations with increased consumption of vitamins (maternity, lactation time).

siin midagi räägib, et kasutatakse alkohoolikute abistamiseks ka, seega fire away. Mul väsimuse vastu aitas megalt

Comment

• variatsioon
                  Pokkeritark
                  • Nov 2008
                  • 5849

Algselt postitas jrgn hell

Mul väsimuse vastu aitas megalt
                  võtsid iga päev tableti või ainult siis kui ole vaja extra powerit?
                  arst soovitas?

Comment

• kivisaba
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2514

Algselt postitas variatsioon
                    minu pohmelli võitlemis taktika:
                    0) Kui olen nii purjus et ei saa midagi aru mis toimub siis oksendan ennast tühjaks
                    1) söön enne magama minekut kõhu täis
                    2) joon vähemalt 1l vett enne uniumist ja varun ka 1.5liitrise pudeli voodi kõrvale
                    3) võtan 2 Morning Fit(pohmellirohi - 10 tabletti 125.-) tabletti /kõige tähtsam etapp. Soovitan kõigil proovida!
                    4) magan korralikult
                    5) võtan Asprovit +C(10 tabletti 65.-) kihiseva tableti veega
                    6) üritan võimalikut vähe liigutada kuid võimalikult palju süüa/juua
                    7) ja järgmiseks päevaks ongi pohmakas kadunud.. tavaliselt.

siis on jama ainult kui ei jõua 0)st edasi
                    ainuke asi mis minu teada pohmaka vastu aitab on see et eelmine päev vaatad et pudilte peal poleks teatud numbrit ja protsendi märki
                    muud meetodid on bs olen enamusi katsetanud
                    ja kui ongi õnneks läinud siis on seda juhtunud vaid korra katse kordamisel ei ole saanud soovitud tulemusi seega teadusliku meetodi on nad läbi kukkunud

ja ma vihkan salaja kõiki inimesi kes joovad sama palju kui mina aga pohmakat nagu polekski

Comment

• variatsioon
                      Pokkeritark
                      • Nov 2008
                      • 5849

Algselt postitas kivisaba

ja ma vihkan salaja kõiki inimesi kes joovad sama palju kui mina aga pohmakat nagu polekski
                      +1

Comment

• vennike
                        Pokkerihai
                        • Mar 2009
                        • 1958

Algselt postitas Helmps
                        viru valge muidugi üks kõige sitemaid viinasid ka :-\
                        nyyd pean nõustuma. 6 aastat tagasi oli viru valge ainuõige valik

Comment

• jrgn hell
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 3328

Algselt postitas variatsioon
                          võtsid iga päev tableti või ainult siis kui ole vaja extra powerit?
                          arst soovitas?
                          lasin suht väsimuse ja trenni jaoks nagu pakis kirjas oli, et üks õhtul ja üks hommikul ja siis kui selle alko kirja avastasin sealt seest, siis hakakisn enne pidusid ka 1 sisse võtma vahetult, aga see vast ei tea kas midagi loeb
                          muidu täis peaga jagasin klubis turvadele ka neid, a vaevalt 1 midgai teeb

ja soovituse sain nii, et kui hambapolikliinikus töötasin, siis käis mingi ajakiri või leht seal Eesti arst või meditsiin vms ja seal sees oli mingi suurem tutvustus
                          point oli nagu selles, et vesilahustuv b vitamiin tõmbab kiiresti nahhui organismist, aga see lagundab ennast ise kuskil nurga taga ja ei teki b vitamiini vaegust
                          kulturistid süstivad b vitamiini endale. Ju siis on hea, sest neil on kogu aeg hea olla

Comment

• Ghost0
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1335

Algselt postitas jrgn hell
                            kulturistid süstivad b vitamiini endale. Ju siis on hea, sest neil on kogu aeg hea olla
                            Say wat? :) Esimest korda kuulen sellist asja...Osakad mõne eesti kulturisti nime ka öelda kes nii teeb?

Comment

• jrgn hell
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 3328

Algselt postitas Ghost0
                              Say wat? :) Esimest korda kuulen sellist asja...Osakad mõne eesti kulturisti nime ka öelda kes nii teeb?

Ma nii pinnapealselt seda täpsustamata siia hõikasin, aga Mr.mesi nagu seletas oma mingis intekas, et ei pannud roide vaid b vitamiini
                              Muidu selles arstilehe artiklis oli põhikamm selle ümber, et väga paljudel on b vitamiini puudu ja polüvitamiinid ei ole selle vastu parim lahendus.
                              Meditsiiniline haridus puudub, aga ma oma kogemuse pealt võin öelda, et päris hästi aitas

Comment

• andu_andu
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 4050

B-vitamiini ei süsti mitte ainult kulturistid - vaid ka väga paljud tippsportlased võistluseelses valmistumises ja vahetult enne võistlusi. Enimlevinud on B-kompleks. Annab hea liti sisse ja samas süstitakse ka B-vitamiini vigastuste korral, kuna sellel on valuvaigistav ja põletikuvastane toime.

Comment

Working...