ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: ALKOHOL :D

Algselt postitas alaska

Tõin just x6 ära. Vaatame järele, kui kusi on.
    klassika (Y)

ma ise tegin shaslõkki ja võtsin 2 icet kõrvale...oi isegi liis lass pole nii hea Zzz

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Ice ma hakkan jooma siis, kui NL50 olen.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Algselt postitas alaska
        Ice ma hakkan jooma siis, kui NL50 olen.
        irw :D, sel juhul ma tahaks teada, mida joovad NL4 vennad, ranka-sugused nl600 vennad ja durri-sugused nl100000 :D :D :D (eesti õlledest :D)

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

durrrr on doublebocki mees, kuskilt peab ju see julgus tulema, et neid muuve teha.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas hotcocacola
            klassika (Y)

ma ise tegin shaslõkki ja võtsin 2 icet kõrvale...oi isegi liis lass pole nii hea Zzz
            shaslõki võrdlemine liis lassiga (väikeste tähtedega!) rikub shaslõki maitse ära!

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

maitse üle vaidlemine,hmm pointless?
              vahepeal nn soodsa hinnaga müügile tulevad suuremad partiid originaali või a le kokki on
              halvasti gaseeritud.
              päris huvitav ülevaade õlledest oli kunagi FHM-is pikka aega ilmunud seeria mingist inglise vennast(ajakirjanikust), kes
              rändas üle maailma ringi ja testis igal pool erinevaid õllesid(noh, töö oli selline).
              ja neid sorte oli palju, mida tuli testida. alates maailmakuulsatest(bud, heineken, corona jne) kuni kõige kummalistemani välja.
              hästi on meeles mingi Uus-Guinea pärismaalaste poolt keedetud nn koduõlu testimine. vend oli peale üht toopi 2 päeva hallukate käes......

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

Mul vend tegu kunagi kodu õlle mis niitis hullemini kui piiritus. Lasin kaks toopi ära ja siis pilt täielikult taskus ja hommiku ärkasin põrandal :P

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Algselt postitas rohelinekonn
                  Mul vend tegu kunagi kodu õlle mis niitis hullemini kui piiritus. Lasin kaks toopi ära ja siis pilt täielikult taskus ja hommiku ärkasin põrandal :P
                  Ja mida veel elult tahta?

Comment

• ok2aa
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1903

Algselt postitas alaska

Tõin just x6 ära. Vaatame järele, kui kusi on.
                    noh, oli kusi? vbl on tõesti nii, nagu vsiu ütles, et sooduspartiid on kehvad. ma igatahes ei suuda originaali ja alecoqi tavalist õlli enam eriti juua.

Comment

• R1naldo
                      Jube Noob
                      • Apr 2009
                      • 143

A. Le Coq Special
                      Rumm koola (bacardy black)
                      VALGE VIIN

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Algselt postitas ok2aa
                        noh, oli kusi? vbl on tõesti nii, nagu vsiu ütles, et sooduspartiid on kehvad. ma igatahes ei suuda originaali ja alecoqi tavalist õlli enam eriti juua.
                        2 tk jõin ära, on küll nii nagu vsiu ütles, et vähe mulle on sees.

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas ok2aa
                          noh, oli kusi?
                          LOL (ärge küsige miks aga mulle tundus see naljakas :P)

Comment

• hugeego
                            Julm Donk
                            • Nov 2008
                            • 39

Mul on lihtsalt nii halb olla, login foorumisse sisse ja esimene post, mis silma jäi "ALKOHOL"! Milline iroonia!

Joomine on nagu hea tuju laenamine järgmisest päevast, ainult väga kõrge intressiga.

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

corona ongi mõeldud laimiga joomiskes ju:) Kusjuures kuskilt on meelde jäänud, et mexicos pannakse laim, kuna pidi sääski, putukaid eemale peletama õllest vms :D No idea kus see meelde jäänud, samas see laimi hapukas maitse annab teh nuts maitse ... paremat õlut pole olemas.

Comment

• kollane
                                Pokkerihai
                                • Nov 2008
                                • 2031

Algselt postitas hugeego
                                Mul on lihtsalt nii halb olla, login foorumisse sisse ja esimene post, mis silma jäi "ALKOHOL"! Milline iroonia!

Joomine on nagu hea tuju laenamine järgmisest päevast, ainult väga kõrge intressiga.

liiga vara said pidama võta peale ja las pidu jätkub :D

meenus mu kõige hullem tsükkel. olime siis tööl põhja-norras(Kirkenes) oli aeg ära minna, esimene soome alko pood sai läbi käidud.
                                mitmed jack danielsid võetud, pluss rummi ja jäägrit. 12h autosõitu ja sõit võis alata. jackid läksid väga libedalt asusime rummi kallale, üks sõber kustus ära , lammutasime julmalt 3kesi edasi. suutsime autojuhi ja kaardilugeja julmalt närvi ajada see viskas jäägri minema, õnneks oli rummi alles ja optimaalse tarbimisega jõudsime sadamasse.
                                laevas siis võtsime kasti gini, kerge hullustaadium hakkas tulema juba. aga tunnet, et enam ei jõua polnud tunda.
                                tlnas lendasime linnapeale, vaatasime ilusaid naisi ja mõnulesime.norras jääb naistesuhtes mulje , et sugulastega on lapsi tehtud. aru ei saa kas poiss või tüdruk, kuigi jah mõni haruldus oli ka seal. aga eestiga ei anna võrrelda.
                                tlnast panime samal õhtul minema ja maale ´´kerget`` grilli tegema. lõppes nii, et jõime 2 nädalat järjest ,mõned päevad on kadunud vahelt , kõvasti seklust ja nalja. 2 viimast päeva oli siis remondi päev,vaikselt hommikul gin , muidu oli nii sitt olla. süüa ei tahtnud vesi sees ei seisnud. see oli mu elu kõigehullem pohmakas, selline kassiahastus ja tunne, et maailm on su vastu . see oli ikka nii jube. krt.
                                ei taha meenutadagi.
                                tuli küll sellise tüüpilise eestlase välismaal töötamise lugu, aga mõtlesin et panen midaig kirja.
                                peale seda kui keegi ``tsüklimeestest`` mind peole kutsus, mõtlesin tükk aega tagajärgedele ja sellele korrale.
                                päris mitu pidu jäi pidamata.

aga nüüd suvi tulemas...jälle ei taha teadagi mis nüüd toimuma hakkab

Comment

Working...