ALKOHOL :D

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • blazkuh
    Õpihimuline Mängur
    • Feb 2009
    • 400

Re: ALKOHOL :D

Kellele siis pohmakaga nussida ei meeldiks

Comment

• hotcocacola
      HTCCACLA
      • Oct 2008
      • 14473

hommikul alustage siidriga, olete insta kell :D

Comment

• pikk28
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 6695

Algselt postitas blazkuh
        Kellele siis pohmakaga nussida ei meeldiks
        nuss nussiks, kuid külm vesi on point!

Comment

• blazkuh
          Õpihimuline Mängur
          • Feb 2009
          • 400

Algselt postitas pikk28
          nuss nussiks, kuid külm vesi on point!
          Nuss jääbki ju nussiks, vahet pole kas külma või sooja veega.

Comment

• EGERT
            Vana Tegija
            • Mar 2009
            • 1042

Algselt postitas blazkuh
            Nuss jääbki ju nussiks, vahet pole kas külma või sooja veega.

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

Algselt postitas blazkuh

Jägermeister - Vaieldamatult lemmik kange jook. Tuleb juua JÄÄKÜLMALT ja pealejooki ei tohi võtta, kuna rikub maitse ära. Kes soojalt ja/või pealejoogiga manustanud, on saanud arvatavasti negatiivse kogemuse. Hea rohi haigusega võitlemiseks, kuna sisaldab üle 40 kasuliku ürdi. Suvel väga tihti ei joo aga külmaga alustan iga pidu sellega :)
              jägermeistrile on hea vett peale juua.

Comment

• Uniquest
                Grinder
                • Oct 2008
                • 615

Algselt postitas blazkuh
                Pohmaka vastu aitab kõige paremini see, millega see pohmakas tekitati :P Kui pohmakas satub esmaspäeva peale, võtan mina tavaliselt paar isostari või muud spordijooki ja söön ära paar võileiba või/ja seljanka, niimoodi möödub kõik suhteliselt valutult.
                Võibolla ma üritan liiga loogiline olla, aga kas su esmaspäevane pohmakas on tavaliselt tekitatud isostari, võileibade ja seljankaga? On küll päris kõva kokteil jah. ;D

Comment

• Purz
                  Õpihimuline Mängur
                  • Nov 2008
                  • 328

Algselt postitas Uniquest
                  Võibolla ma üritan liiga loogiline olla, aga kas su esmaspäevane pohmakas on tavaliselt tekitatud isostari, võileibade ja seljankaga? On küll päris kõva kokteil jah. ;D
                  Ilmselt mõtleb ta siin siiski seda, et esmaspäeval ei saa enam sama kraamiga ravima hakata ning siis kasutab muid materjale, et enesetunnet paranda :)

Comment

• Purz
                    Õpihimuline Mängur
                    • Nov 2008
                    • 328

Kas teile ka mõjuvad pohmakad vanemaks saades raskemalt, jõuavad hiljem kohale ja niidavad pikemaks ajaks maha? Mäletan, et mingi 17-18a oli pohmakas vaid hommikul ning lõunaks asi unustatud. Nüüd olen 25 ja pohmakas jõuab kohale peale lõunat, autoga sõita ei kannata enam üldse pohmakaga (mitte roolis olles muidugi) ja krt terveks õhtuks lööb jalad alt.

Seda siis kui pead parandama õigel ajal ei hakka muidugi.

Comment

• rohelinekonn
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 3808

Algselt postitas Purz
                      Kas teile ka mõjuvad pohmakad vanemaks saades raskemalt, jõuavad hiljem kohale ja niidavad pikemaks ajaks maha? Mäletan, et mingi 17-18a oli pohmakas vaid hommikul ning lõunaks asi unustatud. Nüüd olen 25 ja pohmakas jõuab kohale peale lõunat, autoga sõita ei kannata enam üldse pohmakaga (mitte roolis olles muidugi) ja krt terveks õhtuks lööb jalad alt.

Seda siis kui pead parandama õigel ajal ei hakka muidugi.
                      Kus juures on jah nii. Täitsa sulatõsi. Nooremana oli kergem. Nüüd annab terve päev tunda et eelmine päev pidu oli. Mis puutub sellesse et peale lõunat tuleb pohm siis muidugi kui jood hommikul kella kuueni siis kaineks saad alles lõuna paiku

Mäletan veel aegu kui tööl käisin siis vahest pidu kestis kella 8 ja 9 tööle kella 13 paiku jooksis pilt ette ja mõtlesid et kurat kuidas ma tööle sain :D

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

Ärge hirmutage. Ma siiamaani ei mäleta, et mul oleks kunagi hommikul mingit erilist pohmakat olnud. Väga harva, kui olek fine pole.
                        Nüüd loen, et see kõik hoopis nooruse võlu ja ma ei pääse kuhugi :D.

Comment

• Maheaatom
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 958

Algselt postitas rohelinekonn
                          Kus juures on jah nii. Täitsa sulatõsi. Nooremana oli kergem. Nüüd annab terve päev tunda et eelmine päev pidu oli. Mis puutub sellesse et peale lõunat tuleb pohm siis muidugi kui jood hommikul kella kuueni siis kaineks saad alles lõuna paiku

Mäletan veel aegu kui tööl käisin siis vahest pidu kestis kella 8 ja 9 tööle kella 13 paiku jooksis pilt ette ja mõtlesid et kurat kuidas ma tööle sain :D
                          Ja mida vanemaks saad, seda hullemaks läheb - mõnel 40+ vennal on lausa 3-4 päevased üsna räiged pohmakad ;D, kuigi reeglina juuakse ka rohkem (tatina ei olnud ju palju vaja). Aga pohmaka vältimiseks on peoõhtul mitmeid abinõusid - mitte juua solki ega teatud asju segamini, tarbida enne magamaminekut vähemalt liiter vett jms. (eks kõik teavad neid asju isegi ma arvan). Ja mittesuitsetamine joomise ajal on samuti väga hea asi

Ja korralikust viinast rääkides ei pidanud ma silmas enda käpuli joomist või öö läbi kestvat kaanimist, vaid üsna mõõdukat tarbimist. Loogiline, et siis pole väga suurt vahet mida sa jood ning pohmellina väljenduv mürgitus tekib igal juhul.

Comment

• Uniquest
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 615

Mul on standard ülejärgmise päeva pohmakas. Järgmisel päeval tavaliselt pole nii hull. Ma nii kõhn ka, et võibolla alko ei kao tõesti kehast ära enne, joove pole üle läinud tegelikult.

Comment

• blazkuh
                              Õpihimuline Mängur
                              • Feb 2009
                              • 400

Algselt postitas Uniquest
                              Vaevalt mul võikudest ja seljankast mingit pohmakat tekib, haha :D Esmaspäeval lihtsalt ei saa tavaliselt enam peale juua, tuleb muud abinõud kasutusele võtta.

Comment

• EGERT
                                Vana Tegija
                                • Mar 2009
                                • 1042

Algselt postitas blazkuh
                                Esmaspäeval lihtsalt ei saa tavaliselt enam peale juua, tuleb muud abinõud kasutusele võtta.
                                Kui ei saa jõuga, peab saama nõuga ;D

Comment

Working...