*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas Tuul
    Ranka, sa oled äraandja,
    kuna sa soovitasid, ma ostsin HEM'i ja nüüd ise lähed PT3-e peale, aga mina tahan olla täpselt nagu sina
    Sama siin, peab ju Herole järgnema ;D
    Mul on ka muidu see cannot write to prefs error, aga kas keegi sellest HEM'i foorumis pole juttu teinud, nad ju ikka töötavad HEM'i kallal, seega peaxid nad selle ära suutma fixida.

btw head uudised, mu vana kõvaketas on elus :)

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Tuul
      Ranka, sa oled äraandja,
      kuna sa soovitasid, ma ostsin HEM'i ja nüüd ise lähed PT3-e peale, aga mina tahan olla täpselt nagu sina
      Nii ta on - algul kiitsin HEM'i taevani ja nüüd ise põgenen tollelt laeval :) Tegelikult ma HEM'i kohta ei ole eriti halbu sõnu öelnud aga olme ausad kohati on ta liiga vanamoeline.

Täna juba natsa proovisin PT3-ega mängida ja kuidagi veitsa südamelähedasem. Eriti meeldisid vanad PT2 featured:
      * vasakul pool olev mängijate nimekiri, kus toksid sisse mängija nime. HEM-is oli algul väga keeruline leida, et kuidas saada infot teatud mängija kohta. Samuti peab rohkem clickima, mis on natuke häirivam.
      * PT3 tabide ja lahtrite asetused meeldivad mulle rohkem, maybe harjumuis jäänud sisse PT2-est
      * PT3 graafikud on kenamad, tegelt oli selle Poker Grapher'i graafi ktäis nuts ja see on mu favoriit

Samuti PT3 disain on modernsem ja meenutab PT2 edasi arendust ning natuke on ka kasutajasõbralikum. HEM on algajatel vägagi raske ja keeruline, eriti just installimise ja autoimportimise käima saamise osa. Samuti ei meeldi mulle HEM-is popup stattide tegemine, mis kuidagi jätab nii algelise mulje, vana PAHUD'i (ja ka PT3) on see lahendus natukene parem. HEM'i suurimaks plussideks on kindlasti hetkel see, et ta toetab Prima Võrku, mis on minu arvates väga tähtis just eestlastele (unibet, triobet, nordicbet) ning ka foorumid on tunduvalt paremad, kui PT3 foorumid. Samuti HEM'i table manager on NUTS, kui sa mängid cascade moodis (tile moodis pole vahet) aga sama junn pidi ka PT3-le tulema.. Nende arendamisekiirus teades võib seda alles näha 2010-ndal aastal :P

PT3 miinuseid ei oska hetkel välja tuua, kuna ei ole sellega veel niipalju töötanud. Hetkel impordib nin 3 tunniga (2h57m) on imporditd 934,000 kätt! :) Seega importimise kiirused on samad või isegi nats kiirem aga mida rohkem käsi databaasi tuleb, seda aeglasemaks importimine läheb ning praegu ei saa järeldusi teha.

Samuti tahaks võrrelda PT3 ja HEM filtreid, andmete edastus kiirust ning üldisi probleeme. Ühte probleemi ma juba HUD-is nägin ja loodan, et ma leian sellel lahenduse - HUD-i statid starsis ei muutnud oma suurust laua suurse järgi! See tähendab, et kui ma tegin lauda suuremaks või väiksemaks jäid HUD-i statid täpselt sama suureks!

Proovin 60 päevase triali ära kasutada ning tõenäoliselt, kui ma jõuan selle aja lõpuni, siis PT3 on ka pandav pill! :) Kui ei jõua, siis järelikult sai enne 60 päevalist trali kasutamise lõppu siiber ette ning viskasin selle bugise pilli võssa.

Comment

• bounce
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 865

jep, statid jäid sama suureks, ehk siis kui tiled tabled, hakkab see suurema laudade arvu juures häirima.

Comment

• ESTPatrick
          Olümpsi Mägi Aivar
          • Nov 2008
          • 5572

Algselt postitas ranka
          Aga kas keegi oskab lühidalt mulle selgitada, miks taal langeb? Mis põhjustab taala languse??

Ma ei ole mitte kunagi (ega vist hakkagi) aru saanud, et miks ja kuidas valuutad tõusevad? Miks nad ei võiks olla kõik fikseeritud kursil? Ja minu loogika ütleb, et kui üks asi langeb, siis mingi asi peab ju languse arvelt tõusma või eksin?
          Küsi Lutzkylt - ta on äss

Comment

• antnx
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3102

Algselt postitas ranka
            Miks sa arvad, et peab just bankrolli kaotama dollari langusega? On ka teisi asju, mis vajuvad ja tõusevad koos dollariga. Teiseks oma bankrolli ma ei ole kunagi varjanud ega ole ka avalikustanud, kui suur see number tegelikult on. Need inimesed, kes seda tahaksid teada saaksid selle teada nii või naa või juba teavad. Ja ainus võimalus oma bankrolli/tulemusi täielikult varjata oleks mitte olla aktiivne Eesti pokkerikommuunis, et keegi ei teaks su "screen-name" ja ei saaks tulemusi träkida teistes foorumites/pokkeritubades/datamine saitidel.

Imricu kommentaar muidugi oli kindlasti liiast ja see on ehe näide, et Eesti pokkerikomuun ei ole veel ikkagi "suureks" kasvanud. Samuti see "bankroll" on üheks põhjuseks, miks ma ei ole tahtnud Starsis videot avalikusele teha, sest siis tuleks rohkem "bankrolli" teemalisi küsimusi, kui mängulis. Nüüd muidugi autoreload ja vabandusi ei leia.

EDIT: Ja tahtsin lisada ,et 2p2-s ma pole elusees näinud kedagi nuhkimas kellegi bankrollides! Pigem on antud soovitusi, et sul roll liiga väike või vastupidi liiga suur, et mine investeerima. Aga ise teate - nii käitudes kaevate endale ise auku!

Õnneks tänu sellele foorumile pole paljudele noortele grindijatele üldse sellist mõtlemisviisi õpetatud ja nad kõik on foorumis aktiivsed ja räägivad oma BR-ist ja asjades. Võtkem ntx nl10 grinderite nurgake - pole vahet kas see on NL10 või Nl100000 mõte jääb ju ikka samaks. Kõik räägivad ja arutavad ning aitavad üksteisel paremaks saada. Ranka just mõtles oma postituses selliseid vendi - keda on eestis ma usun. Kes on highrollerid, pole oma nägu kuskil näidanud, keegi ei tea kes nad on. Tänaval suvaline vanka võib olla nl1000 võitev mängija ma keegi ei tea seda. Tänu sellele foorumile loodan, et Eesti pokkerikommuun hakkab käituma nagu üks kommuun peaks - kõik on ühiselt koos ja püüdlevad ühise eesmärgi poole.

IMO

Comment

• Uniquest
              Grinder
              • Oct 2008
              • 615

Algselt postitas ranka
              Ja doltsiga seoses on Starsi poolt häid uudiseid:

Tib küsis:
              Please propose table and bankroll in €. As an european player, I'm tired to see the $ going down every day!!

Mille peale suvaline töll saatis kirja Starsi supporti ja talle vastati nii ja ta küsib foorumis starsi Alexilt (see analoogne töll nagu Baari Talis) kinnitust:

Alex could you confirm this?

Hello XXXX,

Actually having the cashier and games in multi-currencies is something we
              are working on! It is currently in the hands of the development team, so
              hopefully, you will see it over the next few months!

Good luck at the tables!

Best Regards,

Jeanne D.
              PokerStars Poker Room Management Team
              See oleks super. Hea oleks, kui kulutaks raha põhimõtteliselt samas valuutas, milles pokkeris teenid. Siis ei kaota pokkerit mängides kursside kõikumise pealt.

Comment

• Oliverk
                Moderaator
                • Nov 2008
                • 3016

Vana karmavõlga tasuti vist?

Texas Hold'em $0.05-0.10 NL (real money)
                Table SuTr4's HE
                Hand #P4-83940734-316
                Started At 19 Dec 2008 03:45:07 PM ET
                Ended At 19 Dec 2008 03:46:23 PM ET

Button is Seat 5
                Seat 1: The_Oliverk [ Q , Q ] ($19.57 in chips)
                Seat 2: jintian ($1.80 in chips)
                Seat 3: Netshark71 ($2.00 in chips)
                Seat 5: BigplayaK2Ox ($10.00 in chips)
                Seat 6: darek8888 ($11.22 in chips)
                Seat 8: O.SINKO ($12.02 in chips)
                Seat 9: lingwaah ($10.00 in chips)
                Seat 10: BoBbeLle83 ($14.91 in chips)

ANTES/BLINDS
                O.SINKO posts small blind ($0.05), lingwaah posts big blind ($0.10), Netshark71 posts big blind ($0.10).

PRE-FLOP
                BoBbeLle83 folds, The_Oliverk raises $0.40, jintian folds, Netshark71 folds, BigplayaK2Ox calls $0.40, darek8888 folds, O.SINKO calls $0.35, lingwaah calls $0.30.

FLOP [ board cards 2 ,J ,3 ]
                O.SINKO checks, lingwaah checks, The_Oliverk bets $1.25, BigplayaK2Ox raises $3.00, O.SINKO folds, lingwaah folds, The_Oliverk raises $7.50, BigplayaK2Ox raises $6.60 and is all-in, The_Oliverk calls $0.85.

TURN [ board cards 2 ,J ,3 ,Q ]

RIVER [ board cards 2 ,J ,3 ,Q ,3 ]

SHOWDOWN
                BigplayaK2Ox shows [ 7 , 6 ]
                The_Oliverk shows [ Q , Q ]
                The_Oliverk wins $19.86.

SUMMARY

Comment

• leits

imo nii multiways potis raiseda on leak ja veel sellisel boardil .. a noh donk nagu ma olena ...

Comment

• Oliverk
                    Moderaator
                    • Nov 2008
                    • 3016

Ma ei ütlegi et ilus mäng oli või midagi. Aga seal NL10 näeb igast asju. Seekord oli tal miskine käsi isegi.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas ranka
                      Seda raha "trükkimise" juttu ma ei ole kunagi uskunud ja ei taha uskuda.. Selline neandertaalne lähenemine kuulub rohkem sinna Zimbabwe (krt kuidas see kirjutati) suguste maade juurde ning mitte läänemaailma riikide hulka. Või kuulub?

Ja isegi, kui raha juurde trükitakse, mis kasu sellest riik saab? Mitte sittagi ju?
                      usa keskpank ei anna infot enam mitu aastat välja.. palju taala trükitakse.. vist 2002 aastast alates.. usa eksport on väiksem kui import... nafta hind on seotud otseselt taalaga...

ehk.. ameeriklased tarbivad rohkem kui ise toodavad ja maksavad selle eest paberiga millel nimeks dollar.. kellelgi pole infot palju seda paberit aastas juurde toodetakse/trükitakse...

Comment

• arvamusliider
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 183

Algselt postitas Rage
                        kellelgi pole infot palju seda paberit aastas juurde toodetakse/trükitakse...
                        Mul on siseinfot. Trükitakse ja ohtralt, usa dollaril puudub igasugune kate. Dollari tulevik on tume.
                        Ainuke kindel valuuta on hiina jüaan oma keskpanga kullavarudega.

Comment

• antnx
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3102

jaa

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas Rage
                            usa keskpank ei anna infot enam mitu aastat välja.. palju taala trükitakse.. vist 2002 aastast alates.. usa eksport on väiksem kui import... nafta hind on seotud otseselt taalaga...

ehk.. ameeriklased tarbivad rohkem kui ise toodavad ja maksavad selle eest paberiga millel nimeks dollar.. kellelgi pole infot palju seda paberit aastas juurde toodetakse/trükitakse...
                            Ja kas valuuta kursid ainult sõltuvadki "trükkimisest"?? Ja kuidas dollari hind on seoses nafta hinnaga???

Ma olen seda küsimust küsinud rohkem kui ühes foorumis, rohkem kui 10 korda ja mitte ükski inimene ei ole mulle selgeks seda suutnud teha!

Ja näiteks, kui ma ostaks maailmast kõik dollarid ära siis dollari hind tõuseb?

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ja keda huvitab:

Hand imported: 1,379,272
                              Time elapsed: 4:41:55 (81.5 kätt tunnis)

Comment

• Marks111
                                Jube Noob
                                • Nov 2008
                                • 111

Algselt postitas ranka

Ja näiteks, kui ma ostaks maailmast kõik dollarid ära siis dollari hind tõuseb?
                                Ei, selle asemele trükitakse kohe uued.Ja USA pank võib lasta ühe dollari kohta 10 dollarit välja(ehk kui inimene paneb panka 1 dollari siis pank võib välja anda 10)

Comment

Working...