Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***
Okei, kuivõrd ESTPatrick saatis mulle täna alljärneva e-maili:
Quote from: ranka on Today at 01:14:21 PM
Aga kas keegi oskab lühidalt mulle selgitada, miks taal langeb? Mis põhjustab taala languse??
Ma ei ole mitte kunagi (ega vist hakkagi) aru saanud, et miks ja kuidas valuutad tõusevad? Miks nad ei võiks olla kõik fikseeritud kursil? Ja minu loogika ütleb, et kui üks asi langeb, siis mingi asi peab ju languse arvelt tõusma või eksin?
Küsi Lutzkylt - ta on äss
- .................................................. ..............
....siis ma vastan sellele küsimusele järgmisel nädalal ära - nii teisipäev/kolmapäev, kuda jõuan (võib meelde ka tuletada). Põhjalikult. Praegu ei ole kahjuks aega, lähen tuduma, sest homme varakult Soome põtradele külla.
Kohtumiseni,
L.
(äss ma ei ole, aga majanduskõrgharidusega tohman olen küll)
Algselt postitas ranka
Quote from: ranka on Today at 01:14:21 PM
Aga kas keegi oskab lühidalt mulle selgitada, miks taal langeb? Mis põhjustab taala languse??
Ma ei ole mitte kunagi (ega vist hakkagi) aru saanud, et miks ja kuidas valuutad tõusevad? Miks nad ei võiks olla kõik fikseeritud kursil? Ja minu loogika ütleb, et kui üks asi langeb, siis mingi asi peab ju languse arvelt tõusma või eksin?
Küsi Lutzkylt - ta on äss
- .................................................. ..............
....siis ma vastan sellele küsimusele järgmisel nädalal ära - nii teisipäev/kolmapäev, kuda jõuan (võib meelde ka tuletada). Põhjalikult. Praegu ei ole kahjuks aega, lähen tuduma, sest homme varakult Soome põtradele külla.
Kohtumiseni,
L.
(äss ma ei ole, aga majanduskõrgharidusega tohman olen küll)
J 
Q
Comment