*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas RudiTurbo
    Ära jama priv, sellises hinnaklassis ikka BMW 530d 2001 - 2003 aasta :)
    Võid kogu aeg gaasi põhjas hoida, aga kütust ei kulu üldse ;D
    Nojah, mul on bmw 530D touring automaat 2003a e39. Hea suur auto, kuid räägiksin mõningatest vigadest. 1) Pidurikettad ja veel pidurikettad, auto suurim nõrkus imo. Need tasuks esinduses ära vahetada (kettad + klotsid terve ring 11k) ning saad 2a garantiid ning vaheta sel jal neid palju jõuad. Parkimisandurid on ka nõrgad ning KALLID, väike jurakas on 2k tykk.

Ahjaa ja peeglid on kallid :D Mul yhe peegliga läks kehvasti, esinduses 11k, siin kohal õnneks on kasko abiks.
    Aga maantel muidu mõnus kruiisida.

Kütuse kohta no neid 6l ime asju näete unes ainult. Suvel maanteel parimana olen saanud 5.7l sajale kui sõita 90 ja kont maas. A standard maate on 7, linn 10, seega suht oki toki... oleneb jala raskusest ka muidugi. A muidu auto on aus

Comment

• leits

Algselt postitas Imric
      Hmm, see ju offtopic teema, seega nagu igasugu erinevate mõttevälgatuste koht ?

Ajendiks olid mingil määral peokuninga ja leitsi postitused raske kuu kohta. Beat on minu jaoks 75+/25- olukorra kaotamine, normaalne käte arv kuskil 1000 käe kanti. QQ vs AK ja KK vs AA kaotamine on pigem mänguviga kui beat, flopist set vs overset aga lihtsalt paratamatus.

Sinu viimane lause on igatahes puhas kuld.
      Ma pidasin silmas biite, mitte coolereid, need on kaks eri asja :)

Comment

• antnx
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3102

ABOUT BEATS :D

ROLFMAO

to mina 17.12.2008 22:53
        Kas Sa tead, mitu korda ma olen kaotanud täismajaga (Full House)? Kümneid, ehk isegi sadu. Pokkeriga (Four of Kind)? Vähemalt kümme korda. Olen kaotanud korra isegi mastireaga (Stright Flush). Ja nagu eeldaks iga normaalne mängija, lähed mastireaga ikka lõpuni välja , eks ole? Lajatad ja lajatad lõpuks lähed all-in. Suht loogiline, või mis. Ja ikka saad pika puuga. Täismajadest ja lihtsalt ridadest ei räägigi - nendega võid kaotada lihtsalt muuseas, parem ära raisegi. Alles eelmine nädal kaotasin kaks korda poole tunni jooksul Full Housega. Kui keegi väidab, et tegemist pole õnnemänguga, siis mis see on, kui mõni saab Full House päevas ehk üldse korra kätte, mina aga kaotan poole tunni jooksul Maja veel suuremale Majale ja teise Maja Mastireale? Kui ikka ei vea, no siis ei vea. Ja veel. Paljudes Pokkerisaitides on esilehele pandud kahe Ässa pilt, justkui see oleks midagi eriti ilusat ja meelitavat. Väidan, et olen tunduvalt rohkem käsi maha mänginud Ässa paariga, kui näiteks 10;J samast mastist kaardiga. Ehk - 10;J võib tihti anda rea, kaks paari või masti, Ässa paar aga jääbki tihti ainult Ässa paariks.

Comment

• Aristotep
          Grinder
          • Oct 2008
          • 605

Ma ise ka lugesin seda. Nalja nabani :D

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Hmm, Ranka võiks oma meeletu suurusega andmebaasist välja uurida, mitu korda on tema FH-ga kaotanud suuremale FH-le :D

Comment

• PokerDevil
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1177

Ranka, võiks teha 6-max/Heads-Up nurk lihtsalt 6-maxi asemel.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Imric
                Hmm, Ranka võiks oma meeletu suurusega andmebaasist välja uurida, mitu korda on tema FH-ga kaotanud suuremale FH-le :D
                Kui sa mulle ütled kuidas seda saab HEM'is teha siis mina ka sulle ütlen, mitu FH-d ma olen kaotanud suuremale FH-le. Igastahes kokku olen kaotanud 45 FH-d :

Algselt postitas PokerDevil
                Ranka, võiks teha 6-max/Heads-Up nurk lihtsalt 6-maxi asemel.
                Pointless - HU teemad on absoluutselt igal pool surnud, sest HU-le on alati 1 vastus - sõltub ...

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

[img width=510 height=361]http://img522.imageshack.us/img522/2109/4nelirr2.png[/img]

no kurat :D, nad madistasid oma AJ-ga seal lõpuni

Comment

• PokerDevil
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1177

Algselt postitas hotcocacola
                    [img width=510 height=361]http://img522.imageshack.us/img522/2109/4nelirr2.png[/img]

no kurat :D, nad madistasid oma AJ-ga seal lõpuni
                    Typical..

Comment

• lebovend
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2420

klamber, teil on mingi h2lve seal chatis? k6igepealt ma saan niisama lampi paar kicki KUHilt. siis ma reconnectin ja kysin selle kohta, et "kas sa polnud mitte piraatluse vastu v6itleja" peale seda, kui sa mainid et sa torrentitest muusikad t6mbad. siis uus kick, siis reconnect ja siis ban. Et vb oleksid nii tore ja selgitaksid olukorda.

Comment

• Klamber®
                        Õpihimuline Mängur
                        • Sep 2008
                        • 335

Algselt postitas lebovend
                        klamber, teil on mingi h2lve seal chatis? k6igepealt ma saan niisama lampi paar kicki KUHilt. siis ma reconnectin ja kysin selle kohta, et "kas sa polnud mitte piraatluse vastu v6itleja" peale seda, kui sa mainid et sa torrentitest muusikad t6mbad. siis uus kick, siis reconnect ja siis ban. Et vb oleksid nii tore ja selgitaksid olukorda.
                        selgitan küll - kõige lihstam oleks kui ma paneksin tõenäloselt kogu sinu viimase paari päeva logi siia üles, siis saab vast igaüks ise teha otsuseid et kas asi oli ainult selles.
                        asi lihtsalt selles kallis lebo, et ei pea koguaeg kõigi kallal irisema /mölisema / undama / nokkima / ropendama ja vigisema. kui normaalselt olla ei oska siis pole vaja sinna tulla.
                        sry, aga kahjuks ma ei saa sulle pugema kah hakata, mul muudki teha.

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Algselt postitas Klamber®
                          irisema /mölisema / undama / nokkima / ropendama
                          no kui sa pole tähele pannud, et neid tegevusi harrastab seal chatis iga teine kasutaja, siis ma t6esti ei tea, kus maailmas sa elad. palun tee silmad lahti vms. yksteise t6gamisel on seal p6hir6hk suhtkoht. on tohhuijaalt minu kallal m6lisetud seal. m6lised ka sina seal pidevalt t2iesti tyhja jne. keegi ei m6tle seda t6siselt imho, aga no kui sulle miskit v2ga sydamesse l2ks, siis jah, ega ma ka sulle pugema ei hakka v6i seda chati taga igatsema, lihtsalt h2mmastama paneb see, kui silmakirjalik sa tegelikult oled.

edu laudades vms.

Comment

• ok2aa
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1903

[img width=35 height=35]http://i.pbase.com/o4/98/583898/1/63713938.qaEEdjG9.popcorn.gif[/img]

Comment

• Klamber®
                              Õpihimuline Mängur
                              • Sep 2008
                              • 335

Algselt postitas lebovend
                              no kui sa pole tähele pannud, et neid tegevusi harrastab seal chatis iga teine kasutaja, siis ma t6esti ei tea, kus maailmas sa elad. palun tee silmad lahti vms. yksteise t6gamisel on seal p6hir6hk suhtkoht. on tohhuijaalt minu kallal m6lisetud seal. m6lised ka sina seal pidevalt t2iesti tyhja jne. keegi ei m6tle seda t6siselt imho, aga no kui sulle miskit v2ga sydamesse l2ks, siis jah, ega ma ka sulle pugema ei hakka v6i seda chati taga igatsema, lihtsalt h2mmastama paneb see, kui silmakirjalik sa tegelikult oled.

edu laudades vms.
                              sa oled saanud minult 3 kick-i juba ainult selle eest et oled ropendanud ja pole reageerinud hoiatustele, see räägib enda eest - rääkides silmakirjalikkusest - sinu küsimus et ma olen piraatluse vastu võitleja ja nüüd tõmban torrentiga lugusid - jätsid ühe olulise asja mainimata kõvahäälselt - nimelt ma tõmban torrentiga, ja kui lugu / kogumik vastab ootustele siis tellin selle endale reaalselt riiulisse. aga see oli info mida siia polnud mõtet ju kirjutada, sest muidu ei pea sinu väitlus enam paika :)

millepärast sind kikkisin oli see et täna oled sa ainult hommikust saadik olnud noriv ja ebaviisakas, ja selle lausega sai mul mõõt täis. kogu lugu.

Comment

• lebovend
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2420

silmakirjalikkus ei k2inud muidugi ainult selle kohta, but okay, i am done, have fun :)

Comment

Working...