*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

[img width=750 height=412]http://arion.pri.ee/images/muu/hahaha.jpg[/img]

Täiesti sick ja ma hakkangi edaspidi nii mängima. Täna mitte kordagi ei vaadanud HEM'i, Starsi casherit ega käe counterit ning lasin täiesti pimeduses :) Sessi lõpus oli tunne, et peaksin olema miski $1000 miinust vähemalt aga graafikut ja tulemust vaadates jäi suu lahti. Ja vaatan, et vhepeal $1600 piirimail ära käinud - uksumatu. Samuti lasin suhteliselt looselt - 18/15/3 ja mängisin 12-20-es lauas.

Üritan teise samasuguse sessi veel teha.

Comment

• Keiss
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 1592

Algselt postitas RudiTurbo
      haha, Sa tegid hea come backi ka tema arvelt :D aga lõpux siiski ei vedanud, mul juba kõhutunne ütles, et enam Sa ei pääse :D
      Üsna tore karussell oli jah, aga pmst ma panin stacki seekord vähemalt alati eespool sisse, aga noh sellised need turnad juba on :)
      Kui ma oleks turnamängija, ma oleks vist kuskil närvihaiglas juba, õnneks cash tundumalt rahulikum ja turnad sellised toredad rallid 8)

Comment

• Fortune
        IP
        • Oct 2008
        • 1396

Algselt postitas ranka

Täiesti sick ja ma hakkangi edaspidi nii mängima. Täna mitte kordagi ei vaadanud HEM'i, Starsi casherit ega käe counterit ning lasin täiesti pimeduses :) Sessi lõpus oli tunne, et peaksin olema miski $1000 miinust vähemalt aga graafikut ja tulemust vaadates jäi suu lahti. Ja vaatan, et vhepeal $1600 piirimail ära käinud - uksumatu. Samuti lasin suhteliselt looselt - 18/15/3 ja mängisin 12-20-es lauas.

Üritan teise samasuguse sessi veel teha.
        See peaks suht standard olema, et oma tulemusi vaatad alles sessi lõpus, mitte nii et peale igat kaotust või võitu viskad pilgu peale. Põhjuseid on mitmeid, esiteks see et kui sa näed, et oled kaotanud mingi 2-3 buyini, siis tekib sihukene täiega tahaks nulli saada tunne ja hakkad liialt punnitama. Teisest otsast kui oled 2-3 buyini plussis siis ei taha seda ju kaotada ja tekib scared money tunne. Mõlemal juhul ei tee sa enam oma A mängu.

See on jah hea tunne, et kui arvad et sul on 1000 miinust, aga avastad hoopis kerge plussi. Küll aga pole eriti hea tunne see kui tundub et oled hullult plussis, leht jookseb hästi jne ja siis avastad, et oled täpselt nullis ;D

Comment

• kilu6
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1305

Algselt postitas kilu6

Panin 1/1 poolaeg/täisaeg 2.3 koef
          Gogo, 11 min mängitud ja ikka 0:0
          Null muidugi, vaatame siis, kuidas Triobeti support töötab ja raha tagasi peale kannab.

Comment

• leits

ptui ptui ptui kuid n2is et downsing on l2bi.. 7BI tagasi tehtud 1k käega ... eesmärk veel mingi 5-6 teha t2na

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Fortune
              See peaks suht standard olema, et oma tulemusi vaatad alles sessi lõpus, mitte nii et peale igat kaotust või võitu viskad pilgu peale. Põhjuseid on mitmeid, esiteks see et kui sa näed, et oled kaotanud mingi 2-3 buyini, siis tekib sihukene täiega tahaks nulli saada tunne ja hakkad liialt punnitama. Teisest otsast kui oled 2-3 buyini plussis siis ei taha seda ju kaotada ja tekib scared money tunne. Mõlemal juhul ei tee sa enam oma A mängu.

See on jah hea tunne, et kui arvad et sul on 1000 miinust, aga avastad hoopis kerge plussi. Küll aga pole eriti hea tunne see kui tundub et oled hullult plussis, leht jookseb hästi jne ja siis avastad, et oled täpselt nullis ;D
              Mind need "scared money" ja "tagasivõitmise" sündroomid ei kummita. Kui Teid kummitavad, siis muretsege SUUR ROLL, 50 buy-ini miinimum ja kaovad hirmud.

Aga mis mind häirib on see, et ma HEM'i vaadates kaotad ikka mängult keskendumise kaheks-kolmeks sekundiks ja teinekord võib see tähendada seda, et mängu sisse elamine võtab 2-3 mintsa aega. Ja kui tunnis 4-5 korda tulemusi vahid ja nii keskendumist segad, siis see pole mängule hea. See ongi põhjus, miks püüan end nüüd ümber kasvatada.

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

Ma mõnikord kui otsustan ka mitte rahalist seisu vaadata, siis mingil hetkel tekib siiski huvi, et kui palju käsi mängitud ja siis tuleb ikka graafikut refreshima minna ;D
                Aga üxkord mängisin ka ilma graafikut vaatamata täielikult ning krdi kõva sess oli!

Comment

• Metsapull

Endal ka see HEM-i vahtimise kompleks küljes. Peab ka ennast käsile võtma sellel alal.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Ja ühe asja tegin veel - võtsin kõik statid general tabist ära, et isegi kui käsi vaja kontrollida (käte arvu), siis mitte kuidagi ei näe oma statte ega tulemusi :)

Comment

• Tuul
                      Grinder
                      • Oct 2008
                      • 989

Mul on sündroom, et kui ma enda arvates juba korraliku summa kasumisse olen jõudnud, siis lõpetan mängu ära ja vastupidi, kui miinuses olen, siis tahan pluss poole peal päeva lõpetada

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

http://forumserver.twoplustwo.com/sh...2&postcount=99

HILARIOUS!

EDIT: Ja see kaa: http://forumserver.twoplustwo.com/sh...&postcount=114

Tra ma olen kõveras.

Comment

• leits

tegu oli siiski hetkelise s2hvatusega .. ässade ja kunnide kärkkimine jätkub .. downswing im back

Comment

• Marek K.
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1477

Hakkan liiva pilduma v?

Ranka, milliseid pelmeene sa sööd: kas keedetud või praetud? Siis tean mida sulle nädalavahetuseks teha kui töölt koju tuled.

Comment

• gert23
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

Algselt postitas rankapoeg
                              Hakkan liiva pilduma v?

Ranka, milliseid pelmeene sa sööd: kas keedetud või praetud? Siis tean mida sulle nädalavahetuseks teha kui töölt koju tuled.
                              hahahahahaha

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Algselt postitas ranka
                                lol, küsida võib kõike :D

Aga muidu eile öösel juhtus selline tore asi, et elekter käis mitu korda ära ja arvuti viskab enne wini käivitamist sinise pildi!
                                Täiesti pael, ma ei tea, mis ma nüüd teen, siin Taanis kuskile parandusse peax viima, siis küsitakse mult maja ja auto tasuks!
                                Tra, kui kõvaketas pees on!!

Pokkeriga annab vist laptopile üle kolida, kui monitor ja klaviatuur laptopile taha panna, aga enne tuleb laptopile HEM panna!
                                Oli seda nüüd vaja...

Comment

Working...