*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Keiss
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1592

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Ranka levelil käivad meeste mõtted vähe teistmoodi ja siis pole ime kui J highga all-ine laksatakse ;D

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas Keiss
      Ranka levelil käivad meeste mõtted vähe teistmoodi ja siis pole ime kui J highga all-ine laksatakse ;D
      no villaini koha pealt antud käsi on standard kuni turniri. Ja kui ta juba turnilr aiseb siis ta enam foldida ei saa (ma ei viitsie oddse arvutada aga minuteada on tal oddsid nut mastile)

Comment

• Keiss
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1592

Ranka alates sellest NL1000 käest, mida käemängus näitasid, olen ka hakanud umbes sama moodi mängima ning asi õigustab end. Eriti hea on see, et sellega saab luua omale mõnusat imidzit. Raiseda mastitõmbega on lahe. Juba min raise ajab vastase segadusse NL10-20s. Variatsioon on muidugi suurem, selge see. Samas head käed makstakse mitu korda kergemini kinni. Tundub, et showdown winnings on meeletult kasvanud kuna vennad lihtsalt viskavad turnil mu panuse peale tavaliselt oma top paarid maha ja see teeb eriti head meelt. Mingil hetkel muidugi callivad lõpuni ja siis kui hitin on vastased broke ka. Ma ise varem nii ei julgenud/osanud, aga selline agressiivne stiil mulle väga meeldib 8)

Ühe sellise käe suutsin ka suures möllus salvestada:

Täiesti selge on see, et ck-calliga poleks ta mu masti kinni maksnud ning ise domineerida on väga lahe. Järgmine kord kui floppan seti minnakse minu vastu kohe broke`i.

Comment

• antnx
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3102

modify button rulez teh world :)

Comment

• Keiss
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1592

Hellmuth hetkel Kalev spordis.

Comment

• Tylos
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 340

P2ris m6tlemapanev lugu suurtele taalabankrollide omanikele.Arvestades USA ja ka n2iteks Briti v2lisv6la suurust.... Mina v6taks meest suht t6siselt.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

www.pokerclub.ee

uus väljanägemine (Y) :)

Comment

• Tylos
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2008
                    • 340

Amazing Videos, Funny Clips. Updated daily.

nice mixing

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

Algselt postitas Tylos

P2ris m6tlemapanev lugu suurtele taalabankrollide omanikele.Arvestades USA ja ka n2iteks Briti v2lisv6la suurust.... Mina v6taks meest suht t6siselt.
                      Seda peaks nägema siis umbes 2 kuu pärast.

Ma ise ei oska asjast mitte midagi arvata, sest õiget informatsiooni teabki ainult USA valitsus, kuid ma loodan pigem, et see jutt ei vasta tõele.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas hotcocacola
                        www.pokerclub.ee

uus väljanägemine (Y) :)
                        päris sheff. Eelmine oligi kuidagi väga vanamoeline IMO. Loodame, et puhuvad oma vanasse foorumisse, mis oli omal ajal kõige populaarsem uue elu sisse.

Comment

• RudiTurbo
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 4167

Selja taga suht lõbus päev :D
                          Alustasin 1/2 FL'iga, kus täna läx kõik siis väga valesti ja kaotasin peaaegu 200 Euri. Selle peale olin suht tiltis, aga päeva lõppenuks ei tahtnud lugeda ja läxin NL50'sse.
                          Ning täiesti sick sess, järsku lendasid mingid ime donkad peale ja ROFL'esin jälle suuri potte võites :D Päeva Hero oli mingi gogge1, kes oli 95'se VPIPiga mängija , ühe poti donkas mult ära, aga muidu oli super santa minu jaoks . Arvatavasti ajasin Ta tilti kohe Tema vastu straight flushi saades :D
                          Panen siis mõned käed ka, mis mu imesessi moodustasid.

http://www.pokerhand.org/?3626818 See oli päeva esimene skilli käsi, lihtsalt readisin selle regulari hinge ja võtsin Talt raha ära.
                          http://www.pokerhand.org/?3626828 Siis readisin selle regulari souli ja võtsin max value.
                          http://www.pokerhand.org/?3626821 Siin ei olnud enam midagi readida, narb donkas mulle oma stacki lihtsalt :D
                          http://www.pokerhand.org/?3626848 Ma loodan, et ma readisin jälle tema souli ning väga pika mõtlemise peale viskasin minema, Tal võis olla AK, kuid siiski oli kõvasti rohkem käsi, mis mind beatisid.
                          http://www.pokerhand.org/?3626814 See on siis siis Straight Flush vs Mr Donkey
                          http://www.pokerhand.org/?3626839 See Mr Rixx oli lükanud suht weake käsi preflopist sisse ning arvasin, et on mingi pocketiga coinflip, aga kuna see uberdonk pakkus oma stacki katteks, siis lükkasin sisse. Read oli jälle perfect, aga no board jooxis valesti :D
                          http://www.pokerhand.org/?3626804 Ning see käsi oli ez position + implied odds ja donki riveri call oli ka ROFL :D

Nalja sai veelgi väixemates pottides, aga piisab kah praeguseks :)
                          KK vs AA kaotasin ka selle sessi jooxul ja lõpus läxin 2 overi + flushiga 3 ühele oddsidega kaasa, kuigi bet oli väga suur, aga panin jälle selle mellowmani õigete kaartide peale ning mul oli turnis vist piisavalt oute ka, et 3:1 oddsidega end all ini callida. Aga seekord oudid ei tulnud ära :P

Comment

• CTXrix
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 689

Algselt postitas arvamusliider
                            Vahet pole, kas biidib või mitte. Pokker on saatanast.
                            Selge, variant B siis :)

Comment

• CTXrix
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 689

Ilusat jõulu kõigile ja 1-outereid riverisse!

Comment

• Keiss
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1592

Rudi, vaatan NL50-s ka jõulud käes, pigista neist donkidest iga viimne sent välja, mellowman on jah iga päev ja tund sees, tal vist muud elu pole üldse, kusjuures arvan, et kuna ta julges sind 66-ga rünnata ja A-d esindada siis ta julgeb seda edaspidigi teha ning selles käes võis tal jah olla AQ või isegi K10 ;D Nii, et hea fold. Ja eriti meeldib mulle see 89s käsi. Mis dongikari ja mis checkid flopis ja callid riveris nende poolt, oh appikene! Peab ka väikse sessi vist tegema 8) ;D

On sul võimalik vaadata selle OutofBlue kasumeid vms. Millegipärast kahtlen selle shortstackeri kasumites.

Comment

Working...