*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

kas keegi saaks öelda, kuidas sai Holdem Manageris neid statse oma pokkerilaual liigutada ? Mul ei meenu :D

Comment

• Aristotep
      Grinder
      • Oct 2008
      • 605

Vasaku hiireklahviga saad lohistada

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas CTXrix
        Ilusat jõulu kõigile ja 1-outereid riverisse!
        Sulle ka häid pühi ning puhtaid coolereid!

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Algselt postitas hotcocacola
          kas keegi saaks öelda, kuidas sai Holdem Manageris neid statse oma pokkerilaual liigutada ? Mul ei meenu :D
          parema hiireklahviga.

paneelida jaoks alla vaja vajutada ctrl ka.

häid jõule ka kõigile. privador, vaata et surnuks end ei mängi

Comment

• Maheaatom
            Grinder
            • Oct 2008
            • 958

Minu poolt samuti kõigile häid pühi ja soovitus...ärge mängige täna üldse pokkerit!
            Veetke parem aega perega, tehke/saage kingitusi, tundke rõõmu heast söömaajast...ja kui see tundub igav, siis vaadake koos perega õhtul vana kooli actionfilmi Die Hard I :)

Comment

• RudiTurbo
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 4167

Algselt postitas Keiss
              Rudi, vaatan NL50-s ka jõulud käes, pigista neist donkidest iga viimne sent välja, mellowman on jah iga päev ja tund sees, tal vist muud elu pole üldse, kusjuures arvan, et kuna ta julges sind 66-ga rünnata ja A-d esindada siis ta julgeb seda edaspidigi teha ning selles käes võis tal jah olla AQ või isegi K10 ;D Nii, et hea fold. Ja eriti meeldib mulle see 89s käsi. Mis dongikari ja mis checkid flopis ja callid riveris nende poolt, oh appikene! Peab ka väikse sessi vist tegema 8) ;D

On sul võimalik vaadata selle OutofBlue kasumeid vms. Millegipärast kahtlen selle shortstackeri kasumites.
              OutofBlue on monkey. Aga see vend on nii kaua elanud seal, et kuidagi Ta peab vist kasumit teenima, kuigi minu DB hetkel seda ei näita, aga mul vähe käsi.
              Kui ma õieti mäletan, nägin seda OutofBlued seal juba juuni kuus.
              See mellowman on tõesti täica sick, mul oli eelmises DB's juba tema kohta 6k kätt, nüüd mul on endal 6k kätt ja selle tüübi kohta 3k kätt, ta on seal nagu kogu aeg. Ning ta ei oska üldse foldida , ta vahepeal võidab päris kõvasti , aga siis kaotab 5 minutiga ülepaaridega 4 buy ini. Ta oli mul -400'ga kõige kaotavam mängija, siis jõudis mees juba -100'ni , aga siis lendas üx päev jälle 10 minutiga -300 peale tagasi. Eile oli ta ka juba -200 kui järsku sai ühe ülisuure poti ning tõmbas peaaegu kasumisse.
              See Trio NL50 on sellesmõttes hea, et pooled regularidest on ka ülimad donkamendid ning mul praegu 21.5BB/100 üle 6k käe,sest tean kellelt seal raha saab :D

Comment

• Keiss
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1592

Või, et mellowman on kaotav mängija, huvitav...OutofBlue on jah total monkey, mulle tundub, et ta on väga suur kaotaja, sest üksvahe nägin teda NL10 ja koguni NL4-s shoststackerina.

Comment

• leits

Noo sick..tõmban +150 .. siis otse alla -150, again +100 .. nyyd kaks viimast kätt .. othman callib AI aukuostuga flopist, mul obv top set .. tõmmati ära .. Again -75 peal lõppes sess.... Noo ei ole seda lakboxi.

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

MP1 ($52.50)
                  MP2 ($50)
                  MP3 ($56.80)
                  CO ($45.35)
                  Button ($59.20)
                  Jõuluvana (SB) ($65.80)
                  BB ($50.25)
                  UTG ($53.95)
                  UTG+1 ($215.95)

Preflop: Jõuluvana is SB with Q[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img], K[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img]
                  4 folds, MP3 raises to $2, CO calls $2, 1 fold, Jõuluvana calls $1.75, 1 fold

Flop: ($6.50) J[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif[/img], 10[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img], A[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif[/img] (3 players)
                  Jõuluvana checks, MP3 bets $3.50, CO calls $3.50, Jõuluvana calls $3.50

Turn: ($17) 7[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img] (3 players)
                  Jõuluvana checks, MP3 bets $17, CO calls $17, Jõuluvana raises to $39, MP3 raises to $51.30 (All-In), CO calls $22.85 (All-In), Jõuluvana calls $12.30

River: ($159.45) 7[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img] (3 players, 2 all-in)

Total pot: $159.45 | Rake: $3
                  Main pot: $136.55 between MP3, CO and Jõuluvana, won by MP3
                  Side pot 1: $22.90 between MP3 and Jõuluvana, won by MP3

Results:
                  Jõuluvana had Q[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img], K[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img] (straight, Ace high).
                  MP3 had J[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img], J[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img] (full house, Jacks over sevens).
                  CO had K[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img], A[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img] (two pair, Aces and sevens).
                  Outcome: MP3 won $156.45

Comment

• lenC
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 6440

viimast kätt mulle slowplayda ei meeldi, tõenäoliselt see kedagi(pigem MP3-e) hittis, kui ei hittind läheb flop check-check ja neil kuhugi improvida pole(vb 2 outi). Turnile on sul 9 scare-cardi ja 8 niisama kehva. Nii et ma arvan, et c/r või kohe välja bettimine on paremad.

Sorry strati eest, haige beat ikka :(

Comment

• Lutzky
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1829

Algselt postitas ranka
                      Aga kas keegi oskab lühidalt mulle selgitada, miks taal langeb? Mis põhjustab taala languse??

Ma ei ole mitte kunagi (ega vist hakkagi) aru saanud, et miks ja kuidas valuutad tõusevad? Miks nad ei võiks olla kõik fikseeritud kursil? Ja minu loogika ütleb, et kui üks asi langeb, siis mingi asi peab ju languse arvelt tõusma või eksin?
                      Lubatud seletus, üsna lihtsalt ja lühidalt.

Nagu te kõik teate, siis eksisteerib peale väärtpaberite (sh aktsiad, võlakirjad) turu veel valuutaturg, kus kaubeldakse aktiivselt valuutadega. Seega eksisteerib valuutade puhul nõudluspool ja pakkumispool. USD puhul moodustavad nõudluse peaasjalikult keskpangad, nafta ning ka aktsiabörs. Lisaks on USD-d vaja ka USA riigivõlakirjadesse investeerimisel, mis on teiste riikide keskpankade puhul üsna levinud tegevus. Pakkumispoole moodustavad nii suured investeerimispangad (mis aktiivselt ostavad-müüvad USD-d) kui ka Föderaalreserv.

Nii, miks siis USD langeb. Esiteks on börsiinvesteerimine maailmas vähenenud, sealhulgas USA aktsiatesse. Selle algpõhjuseks siis krediidikriis (subprime crisis) ning üleüldine pessimism maailmamajanduse tuleviku suhtes. USD nõudlus seega väheneb, sest USA börsil kaubeldakse ju dollareid kasutades. Teiseks, kuivõrd USA majandusolukord on halb, siis teiste riikide keskpangad ei täienda enda valuutareserve nii optimistlikult USD-ga (loomulikult nad kasutavad USD kui reservina, kuid siiski on täheldatav langustrendi). Lisaks investeerivad nad vähem ka USA riigivõlakirjadesse, mis on samuti USD-des. Remargina, USD reserve ja USA riigivõlakirjad on enamjaolt sama eesmärgiga - keskpankade konservatiivse investeerimispoliitika täitmiseks ning reservide saamiseks. Naftaga seoses - nafta hind kukub ning naftaturul käibib vähem USD-d. Jällegi nõudlus väheneb. Siinkohal hea näide Venemaaga, kes saab praegu vähem dollareid ühe barreli nafta eest ning seega tema USD varud kasvavad aeglustuvas tempos. Pakkumispool on üsna passiivne (va Föderaalreserv, kes intressimääraga mängib) ning seega loogiliselt - nõudlus<pakkumine ning hind langeb. Ehk kuigi USD-ga kaubeldakse peavad müüjad hinda järkjärgult langetama kui nõudluspool ei ole nõus kõrgemat hinda maksma.

Praeguses hetkel on USD languse puhul peale toodud põhjuste olulised ka siin juba mainitud USA välisvõla probleem ning see, et USA eksport<import. Loomulikult on usaldus USD puhul kadunud seoses krediidikriisiga. Siin aga arvavad, et Obama ametisse asumisega olukord muutub paremaks ning usaldus USD vastu hakkab taas tõusma.

Alati vaadatakse valuuta langust mingi teise/teiste valuutade suhtes. See seletaks ranka viimast lauset.

See oli siis väga, väga banaalne lähenemine, aga loodan, et sain kasuks olla. Lisaküsimused, märkused jm kommentaarid on oodatud.

Jõule,
                      nohune L.

Comment

• Lutzky
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 1829

Huvitavat lugemist valuutadest:
                        The Zshare file hosting providing website had been shut down many few years ago. The new zShare website is a news blog that publishes the latest trending news on the web. So what happened to the old Zshare? As the new owner of the domain zshare.net, I honestly don’t know. The domain had not been

L.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Maheaatom
                          Minu poolt samuti kõigile häid pühi ja soovitus...ärge mängige täna üldse pokkerit!
                          Veetke parem aega perega, tehke/saage kingitusi, tundke rõõmu heast söömaajast...ja kui see tundub igav, siis vaadake koos perega õhtul vana kooli actionfilmi Die Hard I :)
                          Sullegi häid jõule ning samuti minu poolt kõigile foorumi lugejatele, pokkerimängijatele või ühesõnaga kõigile, kes seda kommentaari loevad - HÄID PÜHI!

Heh.. Ja solid advices IMO :P See DH1, osa eriti :P

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Ei hakanud lutzky pikka kommentaari quotema aga tahaks natuke veel küsida.

Ma olen sellest siiani aru saanud, et kõik on pakkumise ja nõudluse suhe. Kui nõudlus ületab pakkumise, siis on defitsiiit ning hind tõuseb -- saad hea kauba eest rohkem küsida. Kui aga nõudlus ületab pakkumist, et keegi ei taha osta siis obvious, et pead hinda alandama, et oma kaubast lahti saada.

No näiteks vorstist ma saan täiesti aru - keegi ei osta mu vorsti ära, aeg ei halasta ja säilivuskuupäev kukub. Seega pean hinda alla laskma, et saada mingigi raha tagasi. Või vastupidi, et panen vorsti müüki ja sekundiga läinud - obv, et saan hinda kergitada, et rohkem välja pressida. Asi on väga selge.

Aga kuidas too toimub valuuta turul? Dollar ei lähe ju "halvaks", et ma PEAN ta täna maha müüma. Ootan paremaid päevi. Samamoodi nafta - no kui mul ladu naftat täis - pohhui ju, sest nii või naa müün selle nafta maha, ma ei pea ju hakkama hinda alandama!! Miks ?? Miks??? Ja kuidas tekib dollari hind? Sellest ma ei saa ikka aru? Miks on dollari hind hetkel 11.1 EEKI aga mitte 101.1 EEKI?

Ja siis amuti, miks on lati hind 20 eeki aga eek on 20 korda väiksem? Miks ei võiks eek olla 20???

Ja siis miks on eek fixeeritud euro kursiga aga dollar ei ole? Miks on see vajalik?

Ma ise mõltesin algul, et igal riigil on taga miski RESERV - olgu selleks, kulla, nafta, metsa või pangu oma P ja M panti. Ja siis trükivad X arvu rahaühikuid. Kui näiteks on 1KG kulda, 1 dollari taga, siis selge, et 1 dollar on jõle kallis. Trükime aga dollareid juurde ning dollar langeb. Asi ok. Samuti riigi majandus tõuseb, riik saab rohkem reserve koguda, mis tõstab dollari katet - jälle asi ok. Majandus läheb pu-si, tuleb hakata kasutama reserve, dollari väärtus langeb, kuna kate puudub. Kas see ei ole siis õigem?

Tahate väita tõesti, et kui ühel päeval kõik ütlevad - ME EI OSTA ENAM DOLLARIT, siis dollar kukkub kolksti nulli ja läheb odavamaks, kui kuivkäimla paber?

See asi on vist liiga keeruline minu jaoks ja vist jätan tolle ka "müsteeriumite" aeda nagu automoorigi. Ei huvita, mis seal sees on, et peasasi, et töötab. No tegelt automootorist saan täiesti aru ja maailmas vist ei olegi ühtegi asja, millest ma aru ei saa peale valuuta kursside. Tundub suht tehislik värk mulle :S

Comment

• RudiTurbo
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 4167

Algselt postitas Keiss
                              Või, et mellowman on kaotav mängija, huvitav...OutofBlue on jah total monkey, mulle tundub, et ta on väga suur kaotaja, sest üksvahe nägin teda NL10 ja koguni NL4-s shoststackerina.
                              Ma ei saa kindlalt väita, et ta kaotav mängija on, sest see on nii vb ainult minu DB's. Kuigi mul on tema kohta suht palju käsi ning ta on tõesti minu DB's miinuses, kuid siiski tundub, et ta kohati võidab suuri potte, aga samas on Tal tilt management halb. Ühesõnaga, Ta mängib suht masinlikult ning ülepaar on Tema jaoks olenemata olukorrast nuts ning tema kasum sõltub sellest, palju Ta settide otsa jooxeb jne, sest ei usu mina, et Ta kunagi ühtegi TPTK'd või ülepaari foldib.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas RudiTurbo
                                Ma ei saa kindlalt väita, et ta kaotav mängija on, sest see on nii vb ainult minu DB's. Kuigi mul on tema kohta suht palju käsi ning ta on tõesti minu DB's miinuses, kuid siiski tundub, et ta kohati võidab suuri potte, aga samas on Tal tilt management halb. Ühesõnaga, Ta mängib suht masinlikult ning ülepaar on Tema jaoks olenemata olukorrast nuts ning tema kasum sõltub sellest, palju Ta settide otsa jooxeb jne, sest ei usu mina, et Ta kunagi ühtegi TPTK'd või ülepaari foldib.
                                minu DB-s on tema kohta 6700 kätt ja +126$, mis annab ta winrateks 3.8 PT/BB. Aga alla 100,000 käe ei saa mitte midagi winrate kohta väita.

Comment

Working...