*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • TaaviK
    FPP Pro
    • Nov 2008
    • 248

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas Codecci
    Mis temas pokkerimängijana nii briljantset on?
    Oleks vist õige aeg näidata näpuga wsopi braceletide peale. Online'is võib ta saast olla aga sorry need ikkagi näitavad midagi

Btw, tänud blogide eest.

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

No cashist küll Hellmuth midagi ei jaga ju ???

Comment

• CTXrix
        Grinder
        • Oct 2008
        • 689

Ma ei saa küll nüüd aru...kas mõne arust ei ole Hellmuth hea mängija (seda ka tippude hulgas, obv)??? Loogišš, et ta on rohkem tuntud oma käitumise poolest, aga see on puhas imidživärk. Niisama töll olles maailmas kõige rohkem bracelete ei võida. Ärge nüüd valesti aru saage - ega ta mulle ka meeldi, aga väga lame on hinnata mehe pokkerioskust selle järgi, "mille poolest ta tuntud on" :-\

edit: ja ikka segmentide kaupa tuleb selliseid asju hinnata - obv et on turnaprofid ja on cashiprofid. Vaid mõni üksik suudab mõlemat kõrgeimal tasemel mängida.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas TaaviK
          Oleks vist õige aeg näidata näpuga wsopi braceletide peale. Online'is võib ta saast olla aga sorry need ikkagi näitavad midagi

Btw, tänud blogide eest.
          Ei järeldaks sellest, et ta briljantne on (võrreldes teiste maailma tippmängijatega). 9 neist on võidetud enne 2004 aastat ehk enne pokkeribuumi algust, millal field ja üldine skill oli kõvasti madalam. Kindlasti on ta endiselt live turniiridel tublisti üle keskmise mängija, kuid briljantsest on asi kaugel imo.

Comment

• CTXrix
            Grinder
            • Oct 2008
            • 689

Algselt postitas Codecci
            Ei järeldaks sellest, et ta briljantne on (võrreldes teiste maailma tippmängijatega). 9 neist on võidetud enne 2004 aastat ehk enne pokkeribuumi algust, millal field ja üldine skill oli kõvasti madalam. Kindlasti on ta endiselt live turniiridel tublisti üle keskmise mängija, kuid briljantsest on asi kaugel imo.
            Mille järgi sa seda ütled siis?

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Millised Staride mängu hindate heaks või siis lihtsalt lemmikud on? Paistab, et olete asjaga suht kursis, sest Helmuti tegite kohe maatasa ;D

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Ma rühin Durrrri saavutuste jälgedes :D.

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Õiged Starid ei ole maailmakuulsad imo. Durrrr ja krantz muidugi on aga kuna mul puuduvad nendega ühised huvid (hetkel), siis ma neid nii väga ei "jumaldagi".

Pigem fännan üldsusele vähem tuntumaid mängijaid 2p2 foorumist - SABR42, Too Eazy (Nolan), Grandmelon, Bottomeset jne. Need siis full ringi mängijad. 6maxis on ka väga-väga häid mängijaid aga kuna ma 6maxi foorumites ei käi, siis ma nende nimesid ei tea. Ja rahvas räägib, et 2p2 6max mängijate foorumid pidid olema maailma parimad, sest full-ring foorumites miskid nitid annavad nii paska nõu ning eelmainitud "tegijad" eriti strateegiat ei kommenteeri. 6maxis aga pidid nõuanded olema tunduvalt paremad ning isegi väga-väga head mängijad jagavad väga head nõu ning diskussioone.

EDIT: Ja eesti tegijatest lähevad hinge ok2aa ja krayzie Samuti gambler tundub olevat hea mängija. Ja jällegi jäävad turniirimängijad väljaspool minu ringi - kuna mul puuduvad nendega ühised huvid.

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Algselt postitas CTXrix
                    Mille järgi sa seda ütled siis?
                    Selle järgi, et ta mängib onlines tunduvalt madalamal kui teised tipptegijad. Ja kui arvad, et live ja online vahe on meeletult suur, siis oled sa kunagi kuulnud, et Hellmuth isegi lives high stakesi mängib, kui 100 kaamerat iga ta liigutust ei jälgi?

Comment

• jrgn hell
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 3328

nagu kui nad durrriga tülli hu turnal läksid ja durrr vihjas, et pick your level, man. Et tiltis kuskil ja ronis ülesse p*ska keerama

Comment

• Maheaatom
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 958

Hellmuth on maailma üks hinnatumaid Texas NL Holdem turniirimängijaid ning see on fakt. Aga ta on minu hinnagul ka maailma kõige edukam pokkerimängijast ettevõtja, kellel reaalne võimalus lähema viie aasta jooksul lausa dollarimiljardäriks jõuda. Lisaks sellele mees, kes on osanud ennast tõepoolest väga hästi müüa ning tema väljakutsuv käitumine kaamerate ees kuulub lihtsalt show juurde. Umbes sama võib öelda ka näiteks Tony G. kohta. Ja ei käitu neist kumbki väljaspool mängulaudu niimoodi nagu me oleme harjunud neid arvutiekraanil nägema.

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

Vahe Hellmuthi ja Tony G vahel on see, et kui Hellmuth showd tegema hakkab ja närvitsema, siis ta tegelikult ongi tiltis - kasvõi vaadake Barry Greensteini lehte(http://www.barrygreenstein.com/player_analysis/), kus ta annab Hellmuthile "steam controli" eest 2 punkti. Braceleti jutu kohta ütleks, et Hellmuth minu meelest ei ole peajagu üle näiteks Negreanust, kasvõi tänapäeva tegijatest Shaun Deebist, neid näiteid võin veel palju tuua. Fakt on see, et Hellmuth enamiku võitudest teenis aastaid tagasi ja on üldse kõige rohkem NLHE eventidel osalenud, ainult et saada käekette. Ma ei väida, et ta halb mängija oleks, aga minu meelest on ta ülehinnatud, kui paljud väidavad, et ta on maailma parim (turniiri)mängija. Ja selle juurde jään ma siiski, et high-stakes cash mängudes jäädaksegi teda crushima, kui tal just ~20bb-ga sisse ei lasta istuda ja peale duublit ära minna. Paraku jääb seal tihti tema ego ette ja lõpetab miljoneid miinuses.

Comment

• Fortune
                            IP
                            • Oct 2008
                            • 1396

Minu isiklik lemmik on Negreanu ja loen teda ka üheks maailma parimaks mängijaks(valdab nii cashi kui turniire), eelkõige sellepärast et ta harrastab loose aggressive stiili ja kunagi tahaks ka isegi seda korralikumalt valdama hakata( jõuda estpatricku jälgedesse :D), aga sinna on ilmselt pikk tee kuna praegu suht 14/11. Loose aggressive stiili on esiteks raskem mängida kui ükskõik mis teistsugust stiili, pealegi on variatsioonid suuremad. Mees on kuldne oma readide poolest ja nt see mis HSP season 2 ( oli vist 2 hooaeg) juhtub on ikka päris haige :D, tüüp ostab milliga sisse, käib 350k peal ära ja jõuab lõpuks veel kasumisse. Oma mäletamist mööda ei teagi vist ühtegi juhtu kus ta tiltis on ja üldse on ta üks muhe vend.

Comment

• leits

running hot again :(
                              tänased erid: set over setid ... neid ikka oli .. aa vs kk, obv, need ei saagi minu lakboxiga ära tulla..kenad jõulud v2hemalt

Comment

• Keiss
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 1592

Kalev spordi live pokkeri turnadel tegi ta küll ilusat mängu ja tegi mitmel turnal puhta töö ning mulle väga meeldis ta stiil. Ei maksa maha teha legendi. Kas ta just maailma parim on selles ma muidugi kahtlen. Aga arvan, et ta on kindlasti olnud parim ja seetõttu austagem herr Helmuthit.

Comment

Working...