nutitelefonid

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pikk28
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 6695

Re: nutitelefonid

päris cool presentation ja tel. tõesti. a ma ikkagi maksan 2x rohkem ja ostan ifööni. rumal olen.

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

kummimüüjad rikkad ju

Comment

• Skyline
        Grinder
        • Dec 2008
        • 510

Mis hinnaga invited? Kerge plaan oli soetada, aga miskipärast olen ka pikk28 leeris :S

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

pole kursis aga miks ma pean midagi võimlema, et osta saaks?

Comment

• Kotkas1000
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 2305

On huvi olemas. Saada PM detailidega, mis ja kuidas.

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
              Ju üritatakse tekitada kuntslikku defitsiiti ja asja eksklusiivsule rõhuda.

Comment

• J0kker
                Grinder
                • Feb 2009
                • 865

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                Sa ei pea võimlema. Saab vast osta selle telefoni mingi hiina lehekülje kaudu 100€ kallimana ka. Lihtsalt sa saad 300€ eest endale telefoni mida võib vabalt kõrvutada nö lippulaevadega. Lihtsalt ma ei näe mõtet maksta mingi s5-e,g3me või HTC M8 maksta 2x rohkem hinda ja saada samade speccidega telefon kui mitte isegi parem kohati. See on iga inimese enda teha, aga ma olen üritanud saada sellele telefonile invite mai kuust saati ja nüüd õnnestus saada. Võite vaadata reviewsid selle telfoni kohta ja pole veel leidnud inimest kes selles telefonis midagi halba leiaks. Ainuke asi mis võib olla veits nõrgem on software mis on cyanogenmod, aga kuna see on nii customizable ja seda softi arendatakse igapäev ja uuendusi tuleb väga tihti arvan, et see natukene buggine soft on varsti tipvormis.

Edit: Kutsete kohta veel niipalju, et kuna mu telefon pole veel kohale jõudnud(peaks järgmine nädal tulema) siis pole veel kutseid saanud. Aga pmst kui oneplusonei süsteem näitab, et nad on telefoni teele pannud peaksin saama 3invite. Ma ei julge täpseid kuupäevi lubada kuna olen kuulnud, et need kutsed delayvad, aga kohe kui saan võtan ühendust inimestega kellel on soovi. Hinna vast täpsustab siis üle, kui invited kohal ja kindlad soovijad olemas.
                Last edited by J0kker; 25.07.14, 14:14.

Comment

• reggie
                  Pokkerihai
                  • Jun 2009
                  • 1705

Keegi viimasel ajal on Hiinast tellinud telefoni? A la http://www.tmart.com/Mijue-M880-5.5-...k_p267515.html Kui näiteks taoline ese tellida siis kui suur võimalus on, et saad mingi rondi/nädal töötava jne.

Comment

• phenomenon
                    Jube Noob
                    • Nov 2011
                    • 196

Tellisin kunagi T-martist peaaegu samasuguse nutitelefoni , mikrofon oli algusest peale vigane, st pidi suht karjuma et teine pool kuuleks ja mingi aeg ei võtnud enam kõnesid vastu, kuigi näittas et levi on olemas.

Comment

• Pythagoras
                      Grinder
                      • Apr 2012
                      • 589

kas keegi viimasel ajal hea hinnaga (letihinnast ikka tunduvalt odavamalt) mõnelt operaatorilt pakkumisi ka saanud?

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                        kas keegi viimasel ajal hea hinnaga (letihinnast ikka tunduvalt odavamalt) mõnelt operaatorilt pakkumisi ka saanud?

No ikka jah. Nii hästi nende pakkumistega atm kursis pole. Diil pakkus 1.80EUR kuumakse, kus ~400min ja ~50sms. Netti mul vaja polnud. Kõneminut juhul kui ületab ka vist oli sent või natuke peale.
                        Tundus täitsa mõistlik. Diil OK ainult, et kui Eestist->Välismaa numbritele palju helistad siis better not. Need hinnad on 2x suuremad kui ema-ettevõttel EMT-l ja teistel.

Kui interneti ei kasuta, siis kõigil operatooritel on see 3 EUR ja 1000 minutit pakett ka olemas. Aga kui netti tahad, siis tuleb ta ikkagi sama mis need Piiramatu 8-sad jne.

Comment

• Pythagoras
                          Grinder
                          • Apr 2012
                          • 589

tänud Visa, üks sõna oli vahelt ära jäänud, mõtlesin, et kas mõni operaator (või foorumlane) telefone ka hea hinnaga pakub

Comment

• Pythagoras
                            Grinder
                            • Apr 2012
                            • 589

ja küsin siis veel, umbes 250 euroste telefonide kohta, mida vaadata, mida vältida, kas selle raha eest 1280x720px reso on normal?
                            akusid võite ka kommenteerida

vaatasin ise midagi sellist: https://www.elisa.ee/et/Eraklient/Po...ia-zr#features

Comment

• harryahven
                              Pokkerihai
                              • Dec 2009
                              • 1964

reso kindlasti fine, suuremat pole vajagi, isegi iphone 5s-il väiksem reso, siin loeb hetkel küll ppi, aga mingit vahet reaalselt ei ole

Comment

• J0kker
                                Grinder
                                • Feb 2009
                                • 865

Kuidas ei ole suuremat vaja ? Oleneb inimesest. Mina alla 1900 ei vaatakski hea kvaliteedi saavutamiseks.

Aga edit : Aku on sellel 2300Mah-d, seega siuke on ja ei ole. Oleneb kui suur nutiinimene oled. Ilmselt kui tihe siis pead päevas kindalt korra laadima kui mitte rohkem.
                                Last edited by J0kker; 27.07.14, 22:10.

Comment

Working...