Lauamängud

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Lauamängud

Kinnitan, et monopoly on skillimäng, üks kuu teenisin vist ~$200 sellega isegi :D Nagu Cod ütles, HU on puhas luck, aga multi-way tuleb trademisvõimalustega selge skill sisse. Tuttavatega, kes on fishid ma rahapeale mängida ei soovita, siis juhtub see efekt, et mängijad A ja B teevad mingi vahetuse, millest mõlemad võidavad, aga C ja D ei saa sellest aru ja hakkavad tiltima/sõimama :D

Paar free tippi ka:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

omg. ma pole kunagi monopolyst niimoodi mõelnud :/

aga kas keegi siis pole asustajaid mänginud?
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Ma oleks võinud öelda ka, miks just oranzid on parimad - põhiliselt sellepärast, et inimesed satuvad tihti vanglasse. Kui nad maksavad fee, siis on neil võimalus sattuda oranzi peale veeretades 6,8 või 9 (~38,9%).

Double'ite veeretamis mathi ma ei viitsi momendil teha. Kui vastane peaks double'i veeretama, siis on 33,3% shot, et hitib jackpoti ja kui ta ei saa 2-e esimese veeretusega double'it, siis on jällegi 38,9% shot. Suht ship it.

Comment

• toonesepp
          Julm Donk
          • Nov 2009
          • 54

Algselt postitas nikitheone
          omg. ma pole kunagi monopolyst niimoodi mõelnud :/

Kusjuures ka mind üllatab, et keegi viitsib monopoly nii peeneks ajada.
          Asustajaid on mõned korrad mängitud - meeldis aga ei midagi erilist.

Comment

• taipupole
            Lõpuboss
            • Oct 2008
            • 2181

Algselt postitas nikitheone
            Kinkisin just ühele inimesele sünnipäevaks ja sain ise jõuludeks. Väga hea mäng on. Eriti, kui juba juhusega laudu teha.

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Äge mäng, kus multiple level thinking ja lihtne tõenäosusteooria aitab, on kuues võtab. Sellised tingimused pole muidugi tarvilikud, ehk ka "fishid" tunnevad lõbu (reeglid on lihtsad).

Fullstacks have more fun.

Comment

• Uniquest
                Grinder
                • Oct 2008
                • 615

:D Minumeelest ainult nii tulebki mängudest mõelda. Aga see 2 täringu veeretamine on basic math, nagu pokkeris pot oddsid.
                Võibolla ma ei mänginud piisavalt fishidega, aga ma ei kujuta ette, et näiteks mingil maailmatasemel on selles mängus võimalik edge omada.
                Kuigi tunnistan, kauplemine lisab alati selle diplomaatia ja inimeste tundmise elemendi, mida on üpris raske arvudesse panna või hinnata.

Comment

• $$$
                  Vana Tegija
                  • Mar 2009
                  • 1072

Kataani on nuts jah :)

Comment

• isenseven
                    Grinder
                    • Sep 2009
                    • 598

cashflow ja monopoly on kõvvid,
                    kunagi mängisime mingit settlersit vms see oli ka fun ja veel mingi mõrvade lahendamise mäng meeldis ka

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas lenC
                      Ma oleks võinud öelda ka, miks just oranzid on parimad - põhiliselt sellepärast, et inimesed satuvad tihti vanglasse. Kui nad maksavad fee, siis on neil võimalus sattuda oranzi peale veeretades 6,8 või 9 (~38,9%).

Double'ite veeretamis mathi ma ei viitsi momendil teha. Kui vastane peaks double'i veeretama, siis on 33,3% shot, et hitib jackpoti ja kui ta ei saa 2-e esimese veeretusega double'it, siis on jällegi 38,9% shot. Suht ship it.
                      Oranžid on sellepärast veel nutsid, et majad maksavad 100tk ja 3 hotelli sebimiseks vaja 1500, samas kollastele hotellid tahad peale sebida siis vaja juba 2250. Samas algstaadiumis on tark esimesed 2 tänavat kokku saada, majad maksavad 50, ehk hotellid vastavalt pruunidele 500 ja sinistele 750. Need on lohhid kes iga hinna eest mängu algul üritavad rohelisi või Raekoja platsi hittida.

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

Kohe näha, et elukutselised mängijad, krt Monopolis arvutatakse ka oddsid välja :)

Comment

• toonesepp
                          Julm Donk
                          • Nov 2009
                          • 54

Minumeelest ongi ägedad need mängud kus saab kokkuleppeid teha ja kõik ei sõltu ainult sellest, kes kõvem arvutaja on. Diplomacy näiteks, mida ma ise küll üsna vähe mänginud olen aga mis on peamiselt kokkulepete mäng.
                          Teine tüüp mis hea tundub on põhimõtteliselt kivi-käärid-paber tüüpi mängud, kus otsused tehakse ühel ajal teineteisest sõltumatult ja siis vaadatakse mis saab. Näiteks Troonide mäng.

Comment

• leho57
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 664

Algselt postitas antnx
                            Keegi Dungeons And Dragonsit on mänginud? Kindlasti peaks olema ka dnd mehi. Võiks foorumi rahvaga väikse seikluse teha...
                            vot mind väga huvitab see teema... kahjuks ei ole suutnud ma leida kusagilt täiesti nullist õppivale inimesele mingit õpetust. peab ikka need originaalraamatud kaasa sebima kusagilt vms? või mingi kogenud mänguriga õppetunni võtma.

Comment

• toonesepp
                              Julm Donk
                              • Nov 2009
                              • 54

Algselt postitas leho57
                              vot mind väga huvitab see teema... kahjuks ei ole suutnud ma leida kusagilt täiesti nullist õppivale inimesele mingit õpetust. peab ikka need originaalraamatud kaasa sebima kusagilt vms? või mingi kogenud mänguriga õppetunni võtma.
                              Oeh, See ei ole päris nii lihtne, et loed juhendi läbi ja hakkad pihta. Saab aga...
                              Hea oleks leida kogenud mängujuht (ise kahjuks ei viitsi juba ammu), kes algajad kampa võtab ja pisikese seikluse teeb. Sõltuvus kogu eluks kui vähegi fantaasiavärk meeldib.
                              Uurige ka www.dragon.ee, täpsemalt näiteks http://www.dragon.ee/index.php?src=dragon_kuidas

Comment

• Dogers
                                Pokkerihai
                                • Dec 2008
                                • 2500

kunagi mängisin D&D-d mingi paar päeva :D

Comment

Working...