Re: *** Oktoobri Ohvtopik -- Oh seda Ohktoobrit! ***
Kas sa tõesti arvad, et Pentus on Tallinnale parem linnapea? Pentus on ülbe kibestunud eit, kes pidevalt avalikult valesid fakte näiteks esitab (meedia põhjal). Pihl või Laar oleksid küll paremad variandid jah, Pihl tundub eriti sümpaatne ja sotsid üldse sellest sitaloopimisest eemale hoidnud.
Algselt postitas leho57
Laar linnapeaks ma ütlen krt! :D tallinnas siis
oi vikerkaar - savikas juhib praegu :o
Sa oled ikka päris sooda? Laar? wtf? Ma ei ela küll Tallinnas aga see mees peaks küll poliitikast eemale hoidma. Tra faking ajaloolane..keegi siis ei mäleta või kuidas kulla härra Laar riigivarasid siin maha müüa tahtis.
Algselt postitas blazkuh
Kas sa tõesti arvad, et Pentus on Tallinnale parem linnapea? Pentus on ülbe kibestunud eit, kes pidevalt avalikult valesid fakte näiteks esitab (meedia põhjal). Pihl või Laar oleksid küll paremad variandid jah, Pihl tundub eriti sümpaatne ja sotsid üldse sellest sitaloopimisest eemale hoidnud.
Ma ise eelistaks samuti Laari või Pihli, aga asi selles, et reformil on ikkagi sotside ja irl'ist rohkem kohti, ehk siis sõnaõigust,võimu, rohkem. Reformi sõna maksab siis.
Vähemalt loodan et pärnus keskerakond võimule ei tule! Kõrini neist mu##i laiaks istujatest. Linna juhtimisega toime ei tulda. Vähemalt kui uus linnavõim tuleb saadetakse MUPO Pärnus laiali - ainult üks kari ahve ja joodikuid.
Algselt postitas marxiku
Ma ise eelistaks samuti Laari või Pihli, aga asi selles, et reformil on ikkagi sotside ja irl'ist rohkem kohti, ehk siis sõnaõigust,võimu, rohkem. Reformi sõna maksab siis.
Jah, pentu pole just parem, aga ainuke variant ilmselt, kui kolmikliit tuleks. Ikka parem vast, kui kesk jätkaks oma savikaga.
Ja minu meelest on Pihl kõige kehvem variant, mu meelest pole tal eriti annet linna juhtida.
mupot pole mõtet laiali saata, sest ta tõi linnakassasse aastaga sisse ikka 1,3 milli sisse, nagu volikogus mingi vend seal põhjendas, kui E. J. Laarmann tahtsi seda laiali saatmise paberit pushida mitu korda.
See jäesti lisamata, et Mupo tyrastunud värddja kasutui organisatsiooni ülalpidamiseks ulub üle 3 milli aastas.
Comment