*** Juuli offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: *** Juuli offtopic ***

Ma pole mitusada kätt juba JJ-AA saanud eriti, kas tasub hoida oma õnne Pärnu turna ajaks? On selles mingit loogikat? Kui ükskord samamoodi pikalt kuival olin olnud, siis tuli lõpuks poole tunni jooksul 6maxis neljal laual mingi 7 korda AA ja hunnik teisi suuri paare.

Comment

• Rigged
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2535

Algselt postitas alaska
      Ma pole mitusada kätt juba JJ-AA saanud eriti, kas tasub hoida oma õnne Pärnu turna ajaks? On selles mingit loogikat? Kui ükskord samamoodi pikalt kuival olin olnud, siis tuli lõpuks poole tunni jooksul 6maxis neljal laual mingi 7 korda AA ja hunnik teisi suuri paare.
      ROFL?

Kaartidel pole mälu, võid miljon kätt järjest ka 0 AA'd saada, aga % on üsna üsna väike.

Ehk siis, kõik on puhas matemaatika ja sellises mõtlemises pole loogikat.

Comment

• alaska
        forever
        • Oct 2008
        • 6599

Nali muidugi, aga omamoodi loogika on ju sees? Kõigil peaks selliseid kogemusi olema? Pikalt pole setti saanud, siis järsku ainult setid tulevad jne.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas Codecci
          Sellise lennu pealt vette nt peaksid lendama, siis jääb terveks?
          päris 100 pealt vette lennand pole .. ~70 pealt olen kannakat proovinud j2rsku teha .. insta lendad maha, kuna ei jõua lenksudest enam hoida ja G'd l2hevad suureks vist .. insta j22b skooter seisma, lendad peale uuesti ja pidu l2heb edasi

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas alaska
            Nali muidugi, aga omamoodi loogika on ju sees? Kõigil peaks selliseid kogemusi olema? Pikalt pole setti saanud, siis järsku ainult setid tulevad jne.
            Ei ole loogikat.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Alaska, kas sa oled mu PM'id kätte saanud?

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Algselt postitas ranka
                Alaska, kas sa oled mu PM'id kätte saanud?
                OOps, on jah, kohe vastan...

Comment

• blazkuh
                  Õpihimuline Mängur
                  • Feb 2009
                  • 400

Algselt postitas leits
                  Keegi seal emajüe peal pole sõitmas käind? Tlna poole mingi 20km välja sõita vms? Ma olen ise jube skootrite jms f2nn ... tais, türgis, bulgaarias, sri lankas .. põhmst igal pool nende ringi tuuritand .. eestis väga pole viidsind, kuna faking külmad on meie veed ju ... ei tea mis hinnad seal on? mingi tunni tahaks käristada küll. aga krt jõgi on suht kitsas :/ Et ei saa vist korraliku speedigi yles... türgis sai oma moodi rekord tehtud ... 103km/h vee peal ... päris fun fun tunne on
                  Isiklikult olen vee peal 138 km/h lasknud, tegemist oli moditud 750-se sea-doo-ga. Kiiver peab muidugi sellisel juhul peas olema. Põsed käivad mõnusalt lötalöta ja päris kaif on :) Kui kukkuma peaksid, mis on suht ebareaalne, kuna sellise kiiruse saavutab ainult klaassiledal veel täielikus tuulevaikuses, peaksid mööda vett paar korda põrkama ja ongi korras. Halvemal juhul võib mõni jäse vee alla minna ja luumurd on vast kerge tulema. 80-90km/h pealt on kukutud küll, midagi hullu pole juhtunud siiamaani. Kui vanemate juures veel elasin, sain iga suvi päevad läbi sõita, kuna isa ostis jeti kui 15 olin :) 900-se mootoriga polaris oli, porkuni järve peal (kui seal veel sõita tohtis) sain 129km/h kätte. Aga isegi kerge lainetusega on hea kiiruse saavutamine päris keeruline ja võib masina käest ära visata. Bensuröövlid on need kuradi jetid aint. 20L tunnis nagu nalja, rohkemgi vist.

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Jeah ... bensu neil meeldib võtta ... reisil sõidan tavaliselt nende 1200ga v oldi 1300'sed vms ... kahekohalised vms .. millel siis istuda ka saab, skuuter vist siis? 45min lased ära, siis faking merel sõites on käed juba nii l2bi ;D

Comment

• blazkuh
                      Õpihimuline Mängur
                      • Feb 2009
                      • 400

Algselt postitas leits
                      Jeah ... bensu neil meeldib võtta ... reisil sõidan tavaliselt nende 1200ga v oldi 1300'sed vms ... kahekohalised vms .. millel siis istuda ka saab, skuuter vist siis? 45min lased ära, siis faking merel sõites on käed juba nii l2bi ;D
                      Jet on ta ikkagi, skuuter=roller, ehk siis kahe rattaga ja maa peal sõiduks :D Ja ära võta neid 1200-1300-seid, need on 800-900-dega võrreldes palju uimasemad. Suure mootoriga on hea pikemat maad sõita, niisama rallimiseks võta natuke väiksema mootoriga pill ja kindlasti ühe inimese oma, kõvasti äkilisemad on :)

Comment

• Kris
                        Grinder
                        • Mar 2009
                        • 860

Algselt postitas alaska

selle teemaga seoses... mõtlesin... Oletame et kui "mul" on sitt jooks ja oletame, et see jätkub veel paar tundi.. aga tuleb külla sõber kes mängib minu acci alt ja mina vaatan pealt - kas tõenäosusteooria kohaselt sitt jooks jätkub? Ehk siis minu küsimus on, et kas kaardid tulevad inimesele või accile/arvutile.

kuradi segane tekst... Seda tahaks teada, kes neid kaarte üldse jagab ? juhe

Comment

• jrgn hell
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 3328

Jakefeb3: do you know a turtles only weakness?
                          Jakefeb3: there weakness is they cant roll over when they are on their backs
                          Jakefeb3: now i have a plan
                          Jakefeb3: if i duck tape 2 turtles together they are unstoppable

Comment

• Uniquest
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 615

Algselt postitas jrgn hell
                            Jakefeb3: do you know a turtles only weakness?
                            Jakefeb3: there weakness is they cant roll over when they are on their backs
                            Jakefeb3: now i have a plan
                            Jakefeb3: if i duck tape 2 turtles together they are unstoppable
                            wow, geniaalne :D

Comment

• -andres-
                              Moderaator
                              • Oct 2008
                              • 4546

Algselt postitas Kris

selle teemaga seoses... mõtlesin... Oletame et kui "mul" on **** jooks ja oletame, et see jätkub veel paar tundi.. aga tuleb külla sõber kes mängib minu acci alt ja mina vaatan pealt - kas tõenäosusteooria kohaselt **** jooks jätkub? Ehk siis minu küsimus on, et kas kaardid tulevad inimesele või accile/arvutile.

kuradi segane tekst... Seda tahaks teada, kes neid kaarte üldse jagab ? juhe
                              Lol. Seti flopatakse 11.8% kordadel. See kui sa 5k kätt järjest ühtegi ei saa, ei tähenda seda, et järgmise 5k jooksul topelt saad, vb ei saa jälle ühtegi.

Comment

• vapsik
                                Klubi Liige
                                • Apr 2009
                                • 5462

Kas
                                WCG|Rider on mingi tuntud online pokkeri tegelane?

Hetkel istub paari lauas, kus minagi.

Comment

Working...