Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Karelkorm
    Grinder
    • Nov 2009
    • 856

Re: Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Win x on startmenüü, win s search ja kui mõni app peaks lahti tulema, siis alt+f4. Win 7-st on ta ikka oluliselt asisem kui ära harjuda.

Comment

• camu
      Super Moderaator
      • Jan 2009
      • 3411

Lisaks andis google märku, et olemas väikesed lisaprogrammid, millega võimalik nii start nupp kui win7 välimus panna.

Comment

• Konso
        Grinder
        • Nov 2009
        • 936

Krdi elu tildis, vanemad ostsid suvel uue lauaka ja printerile pole win8 driverit olemaski, no mida *****? Sai üksjagu suvel proovitud drivereid ja pika jebimisega hakkas win7 driveriga tööle, nüüd oli mingi 3h vool ära ja enam ei tööta. Eks homme vanemate juurde lähen, siis kiunun edasi.

Comment

• vonkartoffel
          Pokkerihai
          • May 2009
          • 1658

google HEM1 ka tööle paneb? Rääkimata kõik muud programmid mis mul sinna lisaks veel tulevad. Nvm kui soovib siit keegi extra € teenida siis minu arvuti win8 muutmine 7ks toob seda.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
            google HEM1 ka tööle paneb? Rääkimata kõik muud programmid mis mul sinna lisaks veel tulevad. Nvm kui soovib siit keegi extra € teenida siis minu arvuti win8 muutmine 7ks toob seda.
            No räägi konkreetselt probleemist siis. Mis ei toimi?

Comment

• vonkartoffel
              Pokkerihai
              • May 2009
              • 1658

Kõik on p.tsis. -Andres- juba võtab mult selle arvuti ära peksab vastu maakivi kuni on korras. Ja kuidas saan enam konkreetsemaks minna selles et HEM1 ei tööta. HEM1 ausalt ei tööta!

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Kõik on p.tsis. -Andres- juba võtab mult selle arvuti ära peksab vastu maakivi kuni on korras. Ja kuidas saan enam konkreetsemaks minna selles et HEM1 ei tööta. HEM1 ausalt ei tööta!
                Avad hem1.exe. Ei tööta? Mis ette tuleb? error? mis error? Midagi peab ju toimuma?

Anna normaalne inf probleemi kohta muidu lähed pagassi mu asemele.

Comment

• vonkartoffel
                  Pokkerihai
                  • May 2009
                  • 1658

ei

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Mul üks hea sõps Samer teeb ära... Kolmapäeval kell 12.00 ole arvutiga D-terminalis.

Comment

• Mrt1989
                      Grinder
                      • Mar 2010
                      • 999

Soovitaks Start is back osta kes win8 kasutavad. Ainult 2.99$ maksab ja saate win7 start menüü. http://www.startisback.com/

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

mind valdasid täpselt samad mõtted, mis vonkartoffelit. Mitte sittagi ei töötanud. Ei hem, ei skype ei midagi. Lõpuks, üks mu poegadest, kristjanrawk tegi läbi mikogo kõik korda. Lubasin talle suusad osta, aga rsk, ei biidi pokkerit.

Comment

• Konso
                          Grinder
                          • Nov 2009
                          • 936

Keegi mingit odavat printerit oskab soovitada, mida win 8 toetab? Kuus vaja mingi 20-30 lehte printida.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Hem ei tööta ja start nuppu ei ole, ma ei viitsi. Milleks nussida oma ajusid kui oli asi mis juba toimis. Arvuti oli lihtsalt vaja ära vahetada ja kui juba läppar on ostetud siis poel väga kuskile seal enam tagasi minna, softis veel saab. Muidugi kui keegi tahab mu läpparit ära osta mingi ala 50 euri odavam kui poes oli aga palun.
                            Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                            Nuu see win8 vajab harjumist jah. Imo oli see Metro siiski pang win poolt. Täiesti mõttetu asi, kust asju otsida on väga raske. Search nupp rõvedas kohas. Või noh natuke halvasti kättesaadav kas siis Win + F või liigutad noole ekraani äärde ja siis klikkad. Appidel puudub X button nagu seriously dafoq. Ja nad isegi ei plaani seda lisada. Mingi app-i avad siis tuleb see Ctrl + shift tõmmata alla. Kinni teda ikka panna ei saa unless taaskord Alt + Shift klikkad ja siis alles saad.

Päris palju asju, mis ei meeldi või vajavad tõsist harjumist aga muidu olen rahul. Start nupu ära kaotamine oli siiski big mistake mu arvates samuti :(. Võiks olla siis valikuvõimalus kasutajatel kas soovivad metrot või standard.

Su HEMi mittetöötamine vaevalt Win8 viga on. Pigem on sul midagi puudu/midagi panges.
                            Ma ei ole mitte kunagi Win7 kasutanud. Läpparil on Win8. Kui alguses tundus retardne, siis nüüd väga mugav. Kõik töötavad nii nagu vaja. Muidugi start menüü kohanda enda järgi ära. Kõik üleliigne nahhui ja igapäevases vajalik sinna.

Otsingu jaoks vajuta Windows nuppu ning hakka läpparilt kirjutama: auto search on sisseehitatud.

Mulle meeldib kuigi alguses soovisin ka läpparit aknast alla visata.

Comment

• Strawberry
                              Varasemalt kasutaja "romeo"
                              • Aug 2012
                              • 1229

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                              Keegi mingit odavat printerit oskab soovitada, mida win 8 toetab? Kuus vaja mingi 20-30 lehte printida.
                              Kõik printerid on odavad, tint on see mis maksab.

Kui vähe prindid, siis pikas perspektiivis on laserprinter parem kui tindiprinter, sest tindiprinteri värv aja jooksul kuivab ära ja muutub kasutuskõlbmatuks ning pead uue tindikasseti ostma ilma full valuet saamata, aga laseri "tint" on kasutatav aastaid.

Telia e-poest leiad endale sobiva tehnika. Võrdle tooteid, loe arvamusi, küsi nõu e-poe teenindajalt. Kaubad saad osta järelmaksuga ja kätte juba järgmisel päeval.
                              Last edited by Strawberry; 22.01.14, 07:46.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                                Imo toetavad nad kõik win 8-sat. Kindlasti on erandeid ( seega pead ei anna ) aga mul on mingi lasterpinter, mis vist mingi 8 aastat vana vähemal kui mitte rohkem ja toimib ideaalselt win 8.1-l. Driverid tuleks lihtsalt win 7 omad kakkuda. Win 7 driverid toimivad ka win 8sal.

Comment

Working...