Kui palju kõvakettad voolu võtavad? Mul on vist tavaline 400W toiteplokk lauaarvutil ning 2 ketast praegu sees. Kas kannataks kolmanda ka panna või tuleks üks ketas lihtsalt suurema vastu vahetada?
Kui palju kõvakettad voolu võtavad? Mul on vist tavaline 400W toiteplokk lauaarvutil ning 2 ketast praegu sees. Kas kannataks kolmanda ka panna või tuleks üks ketas lihtsalt suurema vastu vahetada?
Ilmselt soovitaks DELL'i neist. MSI võiks oma mobode toomise juurde jääda siiski imo ... Acerist ei oska midagi arvata .. rasked on nad küll kõik, arvestades et 6cellise akuga...
no reaalselt ei hakkaks selle arvutiga mingeid uuemaid mänge (kui üldse mõnda mängu) mängima. rohkem koolitööks ja netis olemiseks. aga miks Acerit ei julge soovitada? kogemused puuduvad või hoopis on olnud negatiivseid kogemusi?
Pigem laptopide maastikul suht uus tegelane .. Mitte nüüd nii uus, aga võrreldes vanemate tegijatega. Miks mitte mingi kasutatud läptop tehase garantiiga veel? Ala ~pool aastat vana minig äriklassi pill .. ?
ma ei teagi. kuna ma ise seda teemat ei jaga eriti, siis ei oskaks eriti valida erinevate läpakate vahel ja ilmselt suudaks mõni suurem asjatundja ka väga sita läpaka mingi suurte vigadega mulle maha müüa, sest ei oskaks ise mitte kuidagi kontrollida jne.
kusjuures neist neljast läpakast oleks minu valik see Acer olnud. vot sulle nalja. nüüd kumbki ei soovita seda. : D
Kui mängida ei taha, siis on tõesti video savi, MSI ongi pigem mängurile suunatud. Paar aastat tagasi sai töötatud arvutihoolduses, tolleaegsed aceri mudeleid oli ootel tööde riiulil kõige rohkem. Edasised kogemused puuduvad.
Meeldejääv ja lühike domeen, mis toob esile sinu kaubamärgi unikaalsuse.
Äkki olid nö "tagasi kutsutud" läptopid need, aga kindlalt ei mäleta. Kuskil keegi kunagi mainis et sal24 ärib nendega. Aga pohhui, 3a warranty saad nii ehk naa ..
natukene kalliks jäävad, eriti arvestades, et mul vaja lihtsalt arvutit, millega saaks teha mnda kirjalikku tööd, netis surfata ja vahest ehk mõnda vanemat mängu mängida või filmi vaadata.
Comment