*** Arvutimängud ***
Collapse
X
-
Re: *** Arvutimängud ***
Saan aru su mõttest aga action-adventure first-person shooter-iga tegu siis. Hea pela indiid jah. Tagantvaates pelad 3rd person.Algselt postitas Codecci Vaata postitustNo klassikaline FPS ei ütleks, täristamine pole kõige tähtsam seal tingimata :P
Comment
-
Pange mingi 1v1 v muu huvitavam gamemode peale, küll siis rahvas käima hakkab. Kes neid botte ikka tappa viitsib.Algselt postitas camu Vaata postitustseal vaikus niikuinii
Comment
-
mul 2 cs go accounti üle, 0 tundi 0 ranki, täiesti uued, pm kui huvi, mingi 5ka eest annaks ära prolly
1 global elite acc kah üleLast edited by KristjanRawk; 27.10.14, 18:39.
Comment
-
esimene Crysis...lege mängAlgselt postitas Junken Vaata postitustmingit FPS-i soovitada milles norm actionit on koguaeg ja mis ei nõua nii meeletult ressurssi ? BF4 ja asju väga välja ei vea
Comment
-
Kurb aga pole veel cracki väljas mu teada. Dunno kas see on sellepärast, et põhikelmid nagu Skidrow, razor1911, Reloaded ja FLT on kuhugi ära kadunud või väga harva midagi teevad või leiutatud uncrackable mäng :D.Algselt postitas farik666 Vaata postitustfifa 15 cracki ka kuskil liigub?
Comment
-
nopeAlgselt postitas VisaHing Vaata postitustKurb aga pole veel cracki väljas mu teada. Dunno kas see on sellepärast, et põhikelmid nagu Skidrow, razor1911, Reloaded ja FLT on kuhugi ära kadunud või väga harva midagi teevad või leiutatud uncrackable mäng :D.
Comment
-
Uus CoD juba torrentites ja 40GB. Kohutav, mis selle CoD seeriaga muidugi tehtud aga story peaks ikka mängitav olema. Ei kujutaks ette selle lurri eest maksta.
Minimaalne RAM mängul 6GB ja soovitatav 8GB. Usun, et reaalsuses võtab 2GB max.
Comment
-
no kurja, ei suuda mina head ja nauditavat rallit või arcade mängu leida G25 rooli jaoks, mäng mis toetaks ka nn H-manuaalkasti ja sidurit.. uusimaid Colin McRae rallisid pole proovinud kuna neid krt ei ole võimalik Origini või Steami kaudu osta/downloadida.. seega soovitage mõni hea ralli ja mõni hea miski arcade Origini/Steami alt.. arcade all ma mõtlen midagi sellist nagu Need4Speed hot pursuit vms, kus saad mõnuga tagaveolisega mööda linnatänavaid vabalt ringi lasta ja kässeri ja power driftinguga kurve võtta.. ralli all mõtlen siis ringradasid ja miks ka mitte kruusaradasid sisaldavaid rallisid.. Hetkel mingi Shift2 ja Burnout ultimate paradise box vms mängud, mis mõlemad suht suckivad rooliga mängimise seisukohalt...Last edited by Rage; 04.11.14, 08:43.
Comment
Comment