HB ehk helbreath.. meeletud aastad sinna läinud :D lisaks Q2 instagib @ cool.hot.ee olin suht kibe käsi, RA2, HOMM3..
Siiamaani taon vahest Entropia Universe nimelist mängu, mis paelub selle poolest, et kogu majandus on üles ehitatud päris rahale, ehk mängusisene raha on otseselt seotud USD-ga. Üsna varsti peaks kogu mäng välja tulema CryEngine2 peal, mis mängupildi suhtkoht ilusaks peaks muutma. Selle mängu eeliseks on see, et kui kunagi tõesti peaks kopa ette viskama, siis saab sealt mingi kopika tagasi, kogutud skillide, armorite püsside jms pealt.
HB ehk helbreath.. meeletud aastad sinna läinud :D lisaks Q2 instagib @ cool.hot.ee olin suht kibe käsi, RA2, HOMM3..
Siiamaani taon vahest Entropia Universe nimelist mängu, mis paelub selle poolest, et kogu majandus on üles ehitatud päris rahale, ehk mängusisene raha on otseselt seotud USD-ga. Üsna varsti peaks kogu mäng välja tulema CryEngine2 peal, mis mängupildi suhtkoht ilusaks peaks muutma. Selle mängu eeliseks on see, et kui kunagi tõesti peaks kopa ette viskama, siis saab sealt mingi kopika tagasi, kogutud skillide, armorite püsside jms pealt.
Enam ei mängi hb-d :D? ise ka hb-d meeletult lasnknud, kohutav ikka mis aeg sinna alla maetud sai, enamjaolt tuleb siin muidugi rage süüdistada, et ta viitsis servusi hostida :D
CIV seeria
HOMM seeria (v.a viimane)
Baldurs Gate seeria
Diablo 2 Battlenetis
palju erinevaid rpg-sid
2006-2008 onlines nba live seeriad euroslamis pelasin.
nüüd naine, laps, trenn ja pokker.
Enamus mu lemmikuid on siin juba mängitud. Nii, et lisan mainimata mängu. Jagged Alliance 1 ja 2 osa. Kunagi muretsen endale ka kolmanda. Turn based rpg ja strategy mängud on lemmikud.
Comment