*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: *** Arvutimängud ***

Algselt postitas Fortune
    Enam ei mängi hb-d :D? ise ka hb-d meeletult lasnknud, kohutav ikka mis aeg sinna alla maetud sai, enamjaolt tuleb siin muidugi rage süüdistada, et ta viitsis servusi hostida :D
    mhmhh... arvestage siis enda aeg korda kolm.. mis mul sinna alla läks:-)

natukene andis see HB serverite hostimine ja möll kogemust ja teadmist ka juurde, mida hiljem olen saanud kasutada näiteks hetkel valdkonnajuhina... juhtimiskogemust andis juurde + tehniliselt ka.. ikka exesid jms hexida ja hackida.. ja MSSQLi baasiga pusida ja scripte kirjutada...
    nüüd peale pokkeri ei mängi midagi.. kõik mängud on ajaraisk... mis kasu mul sellest oli et ma hull HBserveriguru olin ja puremagega keskmine EK huntija.. ca 300 nohikut internetifoorumist feimisid mind.. thats it.. samamoodi Enemy Territory... CV'sse ei hakka ju ometi panema... et oled üle kolme serveri top headshot fraggija vms.. arvutis paar rallimängu on.. kui sõbrad rooliga tahavad sõita... Nintendo Wii on ka, sõpradega aegajalt hea tennist taguda vms..

muidu kunagistest lemmikutest.. Colin McRae rallisid kõiki mängisin, HOMMi alustasin esimesest osast juba. CIVi mängisin, Setllersit mängisin, Tycooni mängisin, GTA'd algusest peale mänginud.. AVP2 (kui sellest tuleks uus osa, siis mängiks seda ka vast).. rohkem praegu meelde ei tule.. Blacknovast ja Nova Gaming Systemist said siis esimesed mmporgid.. kust HB oli loogiline jätk..

Comment

• variatsioon
      Pokkeritark
      • Nov 2008
      • 5849

Algselt postitas antnx
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tavai lisage mind kõik Steami kellel on:

User mesirull.

Go Go Go

Kellel pole - siis kaupsis müüakse 806 eeku (partnerkaardiga)
      peaks vist ostma jh...
      COD 4 ja hetkel MW2 olen ikka piraat mänge mänginud aga see on nii hea et tasub üle 10a jälle poodi originaali järgi minna..

Comment

• Uniquest
        Grinder
        • Oct 2008
        • 615

Starcrafti fänn jätkuvalt. Põhiline asi, mis mul pokkerile mõeldud aega ära võtab.
        Üldse on tõmme mängude suhtes, mida kõrgel võistluslikul tasemel mängitakse. Starcrafti puhul siis @ Lõuna-Korea :P

Comment

• Oliverk
          Moderaator
          • Nov 2008
          • 3016

Counter Strike ikka veel. Ma ei teagi kui kaua juba. 5 a vist.

Comment

• Madis Very
            Bännitud
            • Aug 2009
            • 2951

Waste of time ..

või noh tegelt mul on see välja "grinditud" juba :D, ca3 aastat tagasi mängisin umb terve aasta väga-väga-väga palju vahepeal lausa 3päeva järjest battlefield 2te :D. Esindasin ka Eestit maailmameistrivõistlustel nii teamiga, kui 1on1 battles. Mingi uber pwner olin ;D. Nüüd ei mängi üldse või siis vb korra kuu jooksul paar ringi mingi rallimängus :D.

Ei saa uuesti alustada muidu addiction võtab üle ;D.

Comment

• K2snakas
              Pokkerihai
              • Feb 2009
              • 2388

njh ma olen selline arvuti mängude "pede" et halb hakkab, proovinud igasuguseid mänge ikka, aga püsivat pole leidnud ja otsingud jätkuvad!

Comment

• Lutzky
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 1829

ca 8 aastat tagasi mängisin viimati.

Comment

• antnx
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3102

Algselt postitas variatsioon
                  peaks vist ostma jh...
                  COD 4 ja hetkel MW2 olen ikka piraat mänge mänginud aga see on nii hea et tasub üle 10a jälle poodi originaali järgi minna..
                  võin tunnistada, et see mu elu esimene originaalmäng. EVER.

Asi seda lihtsalt väärt :)

Comment

• heido24
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2008
                    • 402

ma rohkem sportm2ngude peal...fifa ja nba seeriad :) aga enam ei viitsi m2ngida eriti....kui siis vahepeal toksin
                    governor of pokerit {http://i35.tinypic.com/k96z3t.jpg} v6i new star soccer 3-e {http://gfx.download-by.net/screen/15...r-soccer-3.jpg

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

keegi kõige populaarsemat mängu ei mängigi?

Ma siiamaani aeg-ajalt võitlen endaga, kas minna poodi WoW-i järgi või mitte... Ma lihtsalt ei julge seda proovida, tean, et satuks sõltuvusse ja pokkeri volüüm väheneks räigelt :D

Comment

• Rahapada
                        Vana Tegija
                        • Oct 2008
                        • 1178

pole märganud, et keegi sandbox mänge mainiks nagu Protype, või Assasins Creed (nüüd siis ka creed 2) ... imo räme head asjad

ps. tahtsin öelda, et mw2 funkab ka crackitult, a... meenus, et ei tegele sellega :)

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

Algselt postitas Codecci
                          Ma siiamaani aeg-ajalt võitlen endaga, kas minna poodi WoW-i järgi või mitte... Ma lihtsalt ei julge seda proovida, tean, et satuks sõltuvusse ja pokkeri volüüm väheneks räigelt :D
                          ära mine..
                          kui sulle ei meeldi see mäng siis raiskad mõttetult raha..

ja kui meeldib siis mängid järgmised 12aastat päevas 8 tundi vähemalt..

-EEVV

Comment

• antnx
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3102

Jep täpselt nii. Endal mitu sõpra selle küüsi langenud. MW2 on hea lased peale tööpäeva või sessi paar kiiret roundi ja teed headshotte - +EV vähedab tilti drastiliselt

Comment

• variatsioon
                              Pokkeritark
                              • Nov 2008
                              • 5849

Algselt postitas antnx
                              Jep täpselt nii. Endal mitu sõpra selle küüsi langenud. MW2 on hea lased peale tööpäeva või sessi paar kiiret roundi ja teed headshotte - +EV vähedab tilti drastiliselt
                              jeps..

ja poole aasta pärast teeme foorumi vahelised lahingud MW2s.

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

Algselt postitas Codecci
                                sellel peaks olema 10 päevane trial kah et saaksid enne proovida kas meeldib, aga siis vist on paar väikest asja piiratud

ära mine..
                                kui sulle ei meeldi see mäng siis raiskad mõttetult raha..

ja kui meeldib siis mängid järgmised 12aastat päevas 8 tundi vähemalt..

-EEVV
                                Ei ole asjad nii et totaalselt sõltuvusse. Muidugi tean paari tuttavat kes ikka kõvasti aega sinna matnud. Aga endal küll pole seda tekkinud, hetkel pole paar nädalat mänginud. Aga lahe on üldiselt, vahepeal pokkerist ja kõigest kopp ees siis on päris muhe mängida ja muust jamast välja lülitada ennast.

Comment

Working...