BB karakterite areng on minumeelest parim asi selle sarja juures, kui esimesel kolmel seasonil olin Team Walti fänn siis hetkeseisuga on Team Jesse palju sümpaatsem. Skyler on liiga häiriv minu jaoks, seda võiks oluliselt vähem olla
BB-ga olen jõudnud hetkel 4. seasoni poole peale ning pean ütlema: väga huvitav on
1. ja 2. hooaeg venisid/olid keskpärased ... kuid siis 3.ndast hakkas koheselt pinget pakkuma, episoodid läksid järjest nagu soojad saiad
paari päeva pärast olen up to date, loodan, et jätkub tõusutee
Superhea oli, as usual. Kuigi actionit otseselt nii palju polnud, siis sellele vaatamata mõtestatult üles ehitatud kogu tegevuskäik, nii et hetkekski venima ei hakanud.
mu meelest üldiselt ikka on. aegajalt on osades sarjades mõni nadim episood olnud, aga kui sari tervikuna meeldib, siis reeglina on iga episood nauditav
Reitingu järgi võiks ju vaadata,saiasi võiks ühte kappi panna küll.
Kuidas tegelt lood olid/on? (oma silm on kuningas,aga siit väärt filme olen leidnud piisavalt,rääkimata mõnest seriaalist)
vaadatav?
Sai just Expandables 2 kinos vaatamas käidud ja elamus oli super. Tavaliselt esimene osa parim, aga antud juhul pani küll suht pika puuga ära - huumorit jagus veel kõigele lisaks.
Sai just Expandables 2 kinos vaatamas käidud ja elamus oli super. Tavaliselt esimene osa parim, aga antud juhul pani küll suht pika puuga ära - huumorit jagus veel kõigele lisaks.
Käisin ise ka ja imo kohati oli küll veits labane ja nende näitlejate potentsiaal jäädud kasutamata (ehk sellepärast, et nad enamus 60+ :D), aga no sellise kontingendiga film ei saa sitta elamust pakkuda. Jäin rahule.
Minu arust polnud küll labased, just haakusid kuidagi filmiga sobivalt. Lisasin posti väikse clipi ka filmist. Unreal, et Chuck on 72 aastat vana.. nii mõnigi on selles eas vanadekodus vms. Mees näeb julgelt 15-a noorem välja.
Comment