Sügise offtopic 2016

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Dnbftw
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1808

Sügise offtopic 2016

Minge kooli ja tõstke foorumi keskmist IQ-d.
  • BentleyFlyingSpur
    Julm Donk
    • Aug 2016
    • 48

Re: Sügise offtopic 2016

Dikajev, Paulus ja Tarankov on mängust väljas, mis edasi?

Comment

• Codecci
      Luuramas Naisteturniire
      • Nov 2008
      • 7574

Ibis võtab üle

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

Algselt postitas Dnbftw Vaata postitust
        Minge kooli ja tõstke foorumi keskmist IQ-d.
        Kui tõsiselt rääkida, siis retrospektis julgen isiklikust seisukohast väita, et 2012. sügisel ülikooli minek oli üks targemaid otsuseid mis elus teinud olen. Ühelt poolt kindlasti intellektuaalse arengu ja sotsiaalse elu tõttu, aga samas mängib suurt rolli ka tunduvalt väiksem stress ja stabiilsus kui näiteks elukutseline pokkerimängija olles. Eks ka akadeemias töödates/teadur olles tuleb vahepeal ette probleeme mis muretsemisest pea halliks tahavad ajada, aga samas jääb vähemalt palganumber alati samaks.
        Lisaks ei leia ma, et pokkeri mängimine (vähemalt NLHE) üleüldse enam väga nauditav oleks. Vahetevahel kui lauad lahti võtan on alati kõik kohad mingeid Ukraina/Valgevene nitte (mitte et nad väga head mängijad oleksid) täis kellelt mingisuguse raha saamine on raskem kivist vee välja pigistamine. Seetõttu olen viimasel ajal, kui üldse mängin, ainult Spin n Go'dele keskendunud, sest see on ilmselt NLHE formaat millele eksisteerib kõige vähem avalikult kättesaadavaid materjale ja seda on ka vastaste keskmisest tasemest näha.
        Last edited by Fabulous; 21.09.16, 17:20.

Comment

• rahvavaenlane
          Klubi Liige
          • Dec 2009
          • 3040

asi läheb põnevaks siin foorumis. miskit on õhus.

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
            Ibis võtab üle
            ainult üle "Viru Valge" laiba

Comment

• fl0p
              Jube Noob
              • Jun 2016
              • 143

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
              Kui tõsiselt rääkida, siis retrospektis julgen isiklikust seisukohast väita, et 2012. sügisel ülikooli minek oli üks targemaid otsuseid mis elus teinud olen. Ühelt poolt kindlasti intellektuaalse arengu ja sotsiaalse elu tõttu, aga samas mängib suurt rolli ka tunduvalt väiksem stress ja stabiilsus kui näiteks elukutseline pokkerimängija olles. Eks ka akadeemias töödates/teadur olles tuleb vahepeal ette probleeme mis muretsemisest pea halliks tahavad ajada, aga samas jääb vähemalt palganumber alati samaks.
              Eneseharimine ei tee kunagi halba - pigem avab uusi uksi.
              Sirutan ka jalga elukutselise pokkerimängimise suunda. Palganumbri kõikumine mind ilmselt ei häiriks - kogun piisava summa valmis, et oleks pehmem kukkumine. Ma saan ikkagi oma ajaga teha täpselt seda, mida tahan, ning see asepkt kaalub kõik muu üles.
              Samas südametunnistus rõhub, et ma *pean* midagi veel tegema - muidu ma võtan raha mittemillegi eest. Ja võib-olla inimestelt, kes seda vajavad.
              Üks mõtetest on samuti minna ülikooli. Hetkel olen kahevahel - kas moedisaini või hoopis phühholoogiat õppima. Aga vaatan.. aasta aega otsustamiseks. :)
              Seni paraku foorumi keskmise IQ tõstmisele kaasa aidata ei saa.
              Last edited by fl0p; 22.09.16, 09:08. Põhjus: sõnastus

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

fl0p sa mõtled aastal 2016 töö quittida ja netipokkeri profiks hakata?

Comment

• fl0p
                  Jube Noob
                  • Jun 2016
                  • 143

fl0p sa mõtled aastal 2016 töö quittida ja netipokkeri profiks hakata?
                  2016 kindlasti mitte.

Comment

• BentleyFlyingSpur
                    Julm Donk
                    • Aug 2016
                    • 48

Algselt postitas fl0p Vaata postitust
                    Eneseharimine ei tee kunagi halba - pigem avab uusi uksi.
                    Hetkel olen kahevahel - kas moedisaini või hoopis phühholoogiat õppima. Aga vaatan.. aasta aega otsustamiseks. :)
                    Väga head valikud, pakuvad mullegi huvi. Geenitehnoloogia on ka põnev, lahendamist vajab inimeste vananemise küsimus. http://tehnika.postimees.ee/3572165/...ise-saladusele

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Küsimuse point oli, et ajal kui kõik tahavad meeleheitlikult pokkerist välja saada oled sa piisavalt hullumeelne, et tahad proks hakata? :D

Jah, pokker ei ole veel dead ja selles on raha, aga see läheb päris korraliku kiirusega aasta-aastalt sitemaks. Hope you know what you're doing :)

Comment

• fl0p
                        Jube Noob
                        • Jun 2016
                        • 143

Küsimuse point oli, et ajal kui kõik tahavad meeleheitlikult pokkerist välja saada oled sa piisavalt hullumeelne, et tahad proks hakata? :D

Jah, pokker ei ole veel dead ja selles on raha, aga see läheb päris korraliku kiirusega aasta-aastalt sitemaks. Hope you know what you're doing :)
                        Seda juttu räägitakse imho 3, kui mitte 4 aastat vähemalt. Sellest ajast peale, kui pokkeriga tutvust tegema hakkasin pm. Ongi hea, kui head mängijad jalga lasevad - rohkem fishe minusugustele hulludele :)

Praegu tehaksegi samme, et pokkerisse kui oskustepõhisesse mängu kaasata võimalikult palju gamblereid. Igas saidis ja networkis ponnistatakse selle nimel kõvasti. Lisaks USA hakkab ka vaikselt taas mängima, venelased mängida ei või. Tundub, et pigem soodne aeg uuesti alustamiseks (kes kunagi katki jätsid).

Minu eesmärk on mitte uskuda prohvetlikke arvamusi, et pokker sureb välja. Selle asemel keskendun arenemisele. Pole ju paha kas või aasta-kaks mitte kellast kellani tööle ronida, vaid selle asemel reisida, maailma näha. Ülikoolis käia ja midagi uut õppida. Minu hirmu tuleviku ees vähendab võib-olla ka asjaolu, et olen õppinud ja töötanud IT erialal. Tolles valdkonnas töö otsa ei saa :)

Comment

• fl0p
                          Jube Noob
                          • Jun 2016
                          • 143

Algselt postitas BentleyFlyingSpur Vaata postitust
                          Väga head valikud, pakuvad mullegi huvi. Geenitehnoloogia on ka põnev, lahendamist vajab inimeste vananemise küsimus. http://tehnika.postimees.ee/3572165/...ise-saladusele
                          Geenitehnoloogia on tõepoolest väga huvitav. Samuti nanotehnoloogia. Oleks ainult niipalju viitsimist, et nii keerukat asja tudeerida :)

Comment

• Ibis
                            Julm Donk
                            • Sep 2016
                            • 36

Ibis võtab üle
                            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Dnbftw
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 1808

fl0p: Lähed moedisaineritele psühholoogiks ja asi ants. :D

Pokker kohe kindlasti välja ei sure, küll aga langeb aasta-aastalt bb/100 ja reik tõuseb. USA turg lahti läheks siis prolly viskaks isegi pastilaa graafi üles. :)

Comment

Working...