*** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • eyestabber
    Grinder
    • Feb 2010
    • 505

Re: *** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***

PM vene saidi kutse palun keegi

Comment

• Relamz
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1467

saadetud

Comment

• Potsataja
        õilishing
        • Oct 2008
        • 5270

Avalikkus teab väidetavast politseivägivallast Patarei vangla territooriumil seda filminud inimeste videosalvestistest, Postimees uuris konfliktile eelnenud sündmusi ja avastas võimaluse, et politseid liigses vägivallas süüdistajate eesmärk võib olla hoopis avalikkuse arvamusega manipuleerimine.

Kellelgi paberleht käib?

Comment

• mislinn
          Pokkerihai
          • Apr 2009
          • 1734

Kellegil nv-ks Pärnu korterit pakkuda? pm

Comment

• Junken
            Lendur Sass
            • Sep 2011
            • 1039

jalgpalli inward v

Comment

• JohnnyDolce
              Õpihimuline Mängur
              • Nov 2009
              • 454

Petturite teemasid kerkib nagu vihma pärast seeni.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• WeThePeople
                Vana Tegija
                • Mar 2010
                • 1163

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

kõike ka selle kaela ei saa ajada

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

Mind huvitab miks on mõned inimesed õiglasemad foorumis kui teised? Pettuste teemade kustutamine on ikka paras pretsedent või mis? See, et keegi kellegi sõps on ei tohiks kohe mitte siinkohal rolli mängida.

Comment

• WeThePeople
                    Vana Tegija
                    • Mar 2010
                    • 1163

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                    Mind huvitab miks on mõned inimesed õiglasemad foorumis kui teised? Pettuste teemade kustutamine on ikka paras pretsedent või mis? See, et keegi kellegi sõps on ei tohiks kohe mitte siinkohal rolli mängida.
                    palun ka selgitust

Comment

• Fabulous
                      Pokkerihai
                      • Jan 2010
                      • 2674

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                      Ma olen samal meelel. Võttes näiteks K. Laasi, kelle nime Google-sse pannes on esimesel lehel selle foorumi teema olemas. See pole antud juhtumi puhul relevantne, et tal ka hetkel mingid jamad on, aga pigem pean silmas seda, et minevikus peale probleemide lahendamist polnud juttugi teema kustutamisest.
                      See, et käsil on aktiivne tööotsimine, pole mingi põhjus, et teema ära kustutada kui just varem sama printsiibi alusel talitatud pole. Kui on piisavalt jultumust, et suulist lepingut rikkuda, peaks olema võimeline ka võimalike tagajärgede eest vastutama. Lisaks tundus lepingu rikkuja olevat ju täiesti okei sellega kui tema kohta avalik teema tehakse.
                      Last edited by Fabulous; 06.08.14, 17:34.

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Minu arust on ka siiski tegemist väga shady tegelasega ja never ei usaldaks ühegi asjaga mis puutub rahasse.

FWIW, mina mingit pappi atm ei saanud (ja mul pohh ka €15-st), aga lihtsalt imo näitab päris palju inimese karakteri kohta kui 9 inimest 10-st maksid ja tema leiab pärast kõike endiselt, et ei võlgne midagi.

Comment

• virukunn
                          Pokkerihai
                          • Jul 2010
                          • 2036

Mina ütlesin nii, et kui mulle on makstud ja codecci on nõus (ehk siis omavahel mingi kokkulepe saavutatud, postitasin ka teemasse selle), võin teema sulgeda. Aga seda tegi Spewmonkey juba minu eest, ilma küsimata. Samas mina sain raha kätte ja minu poolest võib asi nii jääda, codecci saab uue teema teha. See, et siin mõnda inimest teisele eelistatakse, pole mingi uudis obv.

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Üldiselt ma lähtusin sellest, et kui teemat ära ei kustutata ja raha ära ei maksta, siis ei võida keegi. Korduvrikkumise risk tundus väike kui isiku rahaga seotud asjad juhtuvad kindlas skype grupis ja sealsed isikud on kõik olukorraga kursis. Kõrgemalt nõusolek oli olemas ja ka virukunnil ei paistnud sellega probleemi olevat. Tundus sarnane olukord sellele kui keegi teeb threadi, saab raha kätte ja editib kogu OP sisuks "kõik on korras". Õigluse printsiibi mõttes on teil siiski õigus ja teema läheb täisnimedeta taastamisele.

Kristjaniga võrdlus on siiski kohatu, sest tegemist on kroonilise/paadunud rikkujaga. Esilehel olemise põhjus ongi ainult see, et tal jälle jamad on.

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                              Üldiselt ma lähtusin sellest, et kui teemat ära ei kustutata ja raha ära ei maksta, siis ei võida keegi. Korduvrikkumise risk tundus väike kui isiku rahaga seotud asjad juhtuvad kindlas skype grupis ja sealsed isikud on kõik olukorraga kursis. Kõrgemalt nõusolek oli olemas ja ka virukunnil ei paistnud sellega probleemi olevat. Tundus sarnane olukord sellele kui keegi teeb threadi, saab raha kätte ja editib kogu OP sisuks "kõik on korras". Õigluse printsiibi mõttes on teil siiski õigus ja teema läheb täisnimedeta taastamisele.

Kristjaniga võrdlus on siiski kohatu, sest tegemist on kroonilise/paadunud rikkujaga. Esilehel olemise põhjus ongi ainult see, et tal jälle jamad on.
                              aga yolpa?

Comment

• Spewmonkey
                                Seina Augustaja
                                • Oct 2008
                                • 2293

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                                aga yolpa?
                                Yolpast ma ei tea midagi, aga küsimise peale paistab OP järgi olevat kõigil inimestel selleks õigus.

Comment

Working...