Re: *** JUULI OT: lbj0hny käsul ***
*** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
praegu levivad uudised, et see Girkin (separatistide sõjaline juht) bräägis VK-s (vene fb) enda kontolvahetult peale juhtumit, et nemad tulistasid ukraina militaarkaubalennuki alla ja kirjeldab täpse koha, kus see alla kukkus ja postitas ka 2 lühikest videot tossupilvest ja peldikupaberirullidest mis taevast hiljem järgi kukkusid.
Hiljem, kui tyyp teada sai et tegi oli tsiviillennukiga, siis oli enda posti ära editinud.
kui see mingi fake pole siis pole pikalt vaja näpuga näidata.
ise ei tea kahjuks kedagi usaldusväärset,kes oleks seda postitust laivis näinud aga anyway:
Üleeile pärastlõunal joviaalselt Ukraina sõjaväelennuki allatulistamise kohta suhtlusportaali postitades ning pärast Malaisia reisilennuki kadumise uudistesse jõudmist sama postitust eemaldades tekitas Donetski separatistide liider Igor Girkin, rahvapärase nimega Strelkov, esimese anomaalia, millele venelaste osaluse kahtlustajad osutasid.Last edited by rynno; 20.07.14, 01:39.
Comment
-
Mu S4 on ämblik kui ka sisemine ekraan on katki - ehk tume pilt on ees. Telefon ise peaaegu aasta aega vana. Nagu ma aru saan, on ekraanivahetus u. 200 eurot. Netist uurides jääb kõlama, et parandamine mõttetu ja osta uus. Mida soovitate teha?
Comment
-
olen kuulnud, et uue ekraani saab netist suht soodsa hinnaga ja peaks olema võimalik ise vahetada. uuri veitsAlgselt postitas Roomet Vaata postitustMu S4 on ämblik kui ka sisemine ekraan on katki - ehk tume pilt on ees. Telefon ise peaaegu aasta aega vana. Nagu ma aru saan, on ekraanivahetus u. 200 eurot. Netist uurides jääb kõlama, et parandamine mõttetu ja osta uus. Mida soovitate teha?
Comment
-
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fr...creen&_sacat=0
S4ja ekraani hinnad on veel suht laes.
Comment
-
mul on infot, et see lennuk tahtiski ennast ise alla kukutada. hollandi peaminister suhtus oma tel. kõnes putinile ikka väga ebaviisakalt
Comment
-
jaa, vahel=2x aastasAlgselt postitas teerajaja Vaata postitustKas keegi foorumiliikmetest käib vahel discgolfi loopimas ?
Comment
-
-
Sai alles kusagil kuu aega tagasi avastatud, suht fun tegevus IMO kusagil metsas värskes õhus ja areneda on küllaga :)Algselt postitas LuuK Vaata postitustjaa, vahel=2x aastas
Comment
-
kus kandis mängid?Algselt postitas teerajaja Vaata postitustSai alles kusagil kuu aega tagasi avastatud, suht fun tegevus IMO kusagil metsas värskes õhus ja areneda on küllaga :)
Comment
Comment