Re: Ukraina rahutused
Ukraina okupeerimine
Collapse
X
-
heh vennike teenib 115k$ aastas aga suudab lubada endale 100M$ maksvat villat :D.Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
Comment
-
+ 500M$ kantis ühele pojale
+ krimmis tagasihoidlik suvila mille eest see naisajakirjanik vaeseomaks peksti.
https://www.kyivpost.com/content/ukr...ds-327736.html
Comment
-
Tõmošenko vabaneb vanglast ja Janukovõts läheb asemele. Sealsed vanglad vist tühja kohta ei salli ning üks koht on reserveeritud alati riigijuhtidele.
Ju kolme aasta pärast, kui kellegil jälle kopa ette viskab ja igav hakkab, siis lipikud kätte ja Madanile põhiseadust muutma. Uus rotatsioon.
Iseenesest väga huvitav vangerdus.
Comment
-
Huvitav, kui palju innustust saavad sellest õnnestunud revolutsioonist Venemaa valitsusvastased? Peaks panuseid panema, kas Putja aasta lõpuks on veel jätkuvalt ametis...
Comment
-
ma arvan, et putin õppis uuesti ja veelkord praegu ukraina pealt seda, et igasugused meeleavaldused tuleb kiirelt ja kärmelt maha suruda. jõuga lõuga. hellitama ta ei hakka.
Comment
-
Rahvavaenlane küll pool iroonia noodis, aga ma arvan, et tal on õigus. Isegi, kui punane väljak on verest punane, siis vaevalt, et keegi julgeb Venemaale mingeid nõudmisi ja reaalseid sanktsioone esitada.
Tehakse vihast nägu, et valijate hääli hoida, aga reaalselt ei tee keegi mitte midagi. Sama nagu Gruusia-Venemaa sõda.
Analoogse näitena ei julge mitte keegi tunnustada Taiwani, sest kardetakse Hiinat, aga ometi Taiwan on täiesti eraldiseisev ja peale Hiina keele ei ole neil Hiinaga mitte midagi ühist.
Comment
-
Poliitika selles mõttes on tegelt huvitav. Väikeriigid on kõik üksiküritajad või suurtele riikidele persepugejad, aga ma ei ole siiani aru saanud, et miks ei võiks olla just väikeriikide ühist rinnet. Baltiriigid, kellel on ühine saatus, oleks ühendades juba märkismiväärse jõu ja mõjuga.
Hetke olukord meenutab nii väga keskaega, kui iga maakond/kihlekond, sõdis eraldi ja seepärast oldi ka peksupoisid, kuigi üldises mõistes oldi väga heas vormis.
Comment
Comment