käisime nõmme tee kismishis ja ttü kõrvak seal.. mõlemad rahvast t2is paksult, istuma ei saand. läksime hiiu pubisse ja luckbox.. sütel tehtud värske liha + šašlõk... next time üritan ttü kõrval olevasse kohta löögile saada. a tho hiiu pubisse läheks tagasi.. väga timm imo
Draamateatri Rahauputus oli päris muhe vaatamine, nalja sai kõvasti, aga teatrisse peab piletid ikka üldjuhul paar kuud ette muretsema kui head tükki näha tahad.
Mulle meeldis, head näitlejad ja ise nautisid kogu etendust. Improvisatsiooni oli ka parajalt, vahel tundus, et üksteist üllatati ka korralikult laval. Mingi hetk olid kõik neli näitlejat kõhud kõveras laval.
Ise käisin lausa kaks korda kuna mingid mõtted jäid esmalt tähelepanuta. Esimene vaatus oli suht meh ning tekkis mõte isegi ära minna, kuid teise ajal jooksis kõik jube hästi kokku. 10st 8, kellele soovitanud, on väga rahule jäänud. Kahel jäi mõte arusaamatuks, kuid see pigem nende isiklik traagika
Häid teatritükke mida hetkel vaatama minna oskab keegi soovitada? Soovitatavalt midagi koomilisemat aga võib ka miskit muud olla.
see minu arvamus, aga kui üldiselt võtta, siis tõeliselt head, teravat teatrit teevad eestis hetkel peamiselt kaks teatrit. no99 ja von krahl. enamikel juhtudel (viimased 5a mida näinud) teiste tükid olnud kas kuidagi ajastuvõõrad või lihtsalt igavad. võta mistahes nende kahe tükk ja üldjuhul on hea.
Pidu pokkeriprode õuel. Enam ei pea ravikindlustuse pärast muretsema ja ennast sõbra firmasse miinimumpalgaga tööle munserdama. Annate lubaduse neer loovutada ja ongi ravikindlustus sisuliselt olemas.
Sotsiaalministeeriumis valminud seaduse eelnõuga tehakse ettepanek anda elusdoonorile õigus saada pärast elundi annetamist tervisehoiuteenuseid sõltumata ravikindlustuse olemasolust. Teise olulise muudatusena pannakse paika elundisiirdamise ootelehele registreerumine.
Mulle meeldis, head näitlejad ja ise nautisid kogu etendust. Improvisatsiooni oli ka parajalt, vahel tundus, et üksteist üllatati ka korralikult laval. Mingi hetk olid kõik neli näitlejat kõhud kõveras laval.
Üritasin siin paar päeva tagasi enda lapsekontole sisse saada, et vaadata üle mis summa hoiusele kogunenud on. Leping sai tehtud enda nimele aga nii kontonumber kui ka hoiusenumber on lapse nimega. Krediidipanka siis. Sisselogides sain järjest veateateid, et parool vale kuni tuli blokeering. Helistasin Krediidipanka, et ega teil mingit kala seal ei ole ja ehk saaks blokeeringu maha võtta, et uuesti proovida. Päris korraliku sõimu osaliseks sain. Nimelt ei tohi ma teise inimese internetipangas käia. Selgitasin, et leping mu nimel ja ta mul 3 aastane poeg. Taaskord tuli vastuseks, et seadusega keelatud ja te ei tohi sinna siseneda. Mina teid aidata ei kavatse, kuna te üritate rikkuda mingeid x seadusi vms.
Kerge dafoq? Kui ma krediidipanka lähen sisse, siis suurelt on minu nimi üleval ka kirjas. Kontod ainult lapse nimel.
Hoiusega ka nõnda, et % on iseenesest viisakas 3% ja pangapoolt anti ka alguses 1000kr nagu lapsehoiusele. Eesmärk oli, et kogun sinna kuniks ta 7 saab ja siis cashout. Krediidipangast siiski öeldi, et % ja meietoetust 1000kr te ei saa enne kui laps 18. :D Ainult selle summa võite välja võtta kui laps 7 saab mis ise olete kontole pannud. Aga samas igakord kui ma teen Swed to krediidipank makse lapse kontole läheb juba teenustasuna viisakas 0.38 eur vist. Seega tundub nagu täiesti mõttetu tegevus sinna midagi koguda. Tingimustes ka kirjas, et 72 eur peab olema iga aasta kantud vähemalt.
Comment