veebruari OT- jaanuar on läbi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Looper
    Grinder
    • May 2013
    • 576

Re: veebruari OT- jaanuar on läbi

Mina!

Comment

• yolpa
      Pokkerihai
      • Jun 2009
      • 2669

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
      e-poest tellides tasub ikka taustauuring teha. Igast rämpsu hõljub netiavarustes.
      wow, aitäh!

Comment

• leits
        Hundinui
        • Apr 2009
        • 9562

käisime nõmme tee kismishis ja ttü kõrvak seal.. mõlemad rahvast t2is paksult, istuma ei saand. läksime hiiu pubisse ja luckbox.. sütel tehtud värske liha + šašlõk... next time üritan ttü kõrval olevasse kohta löögile saada. a tho hiiu pubisse läheks tagasi.. väga timm imo
        Last edited by leits; 06.02.14, 20:17.

Comment

• Vandalar
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3577

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
          wow, aitäh!
          Võta heaks...

Comment

• Romka
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1544

Millal EMV oligi, starsis satikaid ka tuleb?

Comment

• jrgn hell
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 3328

lol, polnud näinudki

Comment

• Romka
                Pokkerihai
                • Mar 2009
                • 1544

Häid teatritükke mida hetkel vaatama minna oskab keegi soovitada? Soovitatavalt midagi koomilisemat aga võib ka miskit muud olla.

Comment

• ristijeesus
                  Klubi Liige
                  • Oct 2009
                  • 2533

Draamateatri Rahauputus oli päris muhe vaatamine, nalja sai kõvasti, aga teatrisse peab piletid ikka üldjuhul paar kuud ette muretsema kui head tükki näha tahad.

Comment

• Pythagoras
                    Grinder
                    • Apr 2012
                    • 589

Mulle meeldis, head näitlejad ja ise nautisid kogu etendust. Improvisatsiooni oli ka parajalt, vahel tundus, et üksteist üllatati ka korralikult laval. Mingi hetk olid kõik neli näitlejat kõhud kõveras laval.

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

kui tartus, siis soovitan soojalt "Karjääri".

Ise käisin lausa kaks korda kuna mingid mõtted jäid esmalt tähelepanuta. Esimene vaatus oli suht meh ning tekkis mõte isegi ära minna, kuid teise ajal jooksis kõik jube hästi kokku. 10st 8, kellele soovitanud, on väga rahule jäänud. Kahel jäi mõte arusaamatuks, kuid see pigem nende isiklik traagika

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                        Häid teatritükke mida hetkel vaatama minna oskab keegi soovitada? Soovitatavalt midagi koomilisemat aga võib ka miskit muud olla.
                        see minu arvamus, aga kui üldiselt võtta, siis tõeliselt head, teravat teatrit teevad eestis hetkel peamiselt kaks teatrit. no99 ja von krahl. enamikel juhtudel (viimased 5a mida näinud) teiste tükid olnud kas kuidagi ajastuvõõrad või lihtsalt igavad. võta mistahes nende kahe tükk ja üldjuhul on hea.

Comment

• Nozzu
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1140

Pidu pokkeriprode õuel. Enam ei pea ravikindlustuse pärast muretsema ja ennast sõbra firmasse miinimumpalgaga tööle munserdama. Annate lubaduse neer loovutada ja ongi ravikindlustus sisuliselt olemas.

Sotsiaalministeeriumis valminud seaduse eelnõuga tehakse ettepanek anda elusdoonorile õigus saada pärast elundi annetamist tervisehoiuteenuseid sõltumata ravikindlustuse olemasolust. Teise olulise muudatusena pannakse paika elundisiirdamise ootelehele registreerumine.

Comment

• pents
                            Räme Fish
                            • Feb 2011
                            • 17

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                            http://www.ugala.ee/index.php/repertuaar/577-meestekodu

Mulle meeldis, head näitlejad ja ise nautisid kogu etendust. Improvisatsiooni oli ka parajalt, vahel tundus, et üksteist üllatati ka korralikult laval. Mingi hetk olid kõik neli näitlejat kõhud kõveras laval.
                            +1

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Üritasin siin paar päeva tagasi enda lapsekontole sisse saada, et vaadata üle mis summa hoiusele kogunenud on. Leping sai tehtud enda nimele aga nii kontonumber kui ka hoiusenumber on lapse nimega. Krediidipanka siis. Sisselogides sain järjest veateateid, et parool vale kuni tuli blokeering. Helistasin Krediidipanka, et ega teil mingit kala seal ei ole ja ehk saaks blokeeringu maha võtta, et uuesti proovida. Päris korraliku sõimu osaliseks sain. Nimelt ei tohi ma teise inimese internetipangas käia. Selgitasin, et leping mu nimel ja ta mul 3 aastane poeg. Taaskord tuli vastuseks, et seadusega keelatud ja te ei tohi sinna siseneda. Mina teid aidata ei kavatse, kuna te üritate rikkuda mingeid x seadusi vms.

Kerge dafoq? Kui ma krediidipanka lähen sisse, siis suurelt on minu nimi üleval ka kirjas. Kontod ainult lapse nimel.

Hoiusega ka nõnda, et % on iseenesest viisakas 3% ja pangapoolt anti ka alguses 1000kr nagu lapsehoiusele. Eesmärk oli, et kogun sinna kuniks ta 7 saab ja siis cashout. Krediidipangast siiski öeldi, et % ja meietoetust 1000kr te ei saa enne kui laps 18. :D Ainult selle summa võite välja võtta kui laps 7 saab mis ise olete kontole pannud. Aga samas igakord kui ma teen Swed to krediidipank makse lapse kontole läheb juba teenustasuna viisakas 0.38 eur vist. Seega tundub nagu täiesti mõttetu tegevus sinna midagi koguda. Tingimustes ka kirjas, et 72 eur peab olema iga aasta kantud vähemalt.

On huiarid.
                              Last edited by VisaHing; 07.02.14, 09:51.

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

Comment

Working...