*** AUGUSTI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • reggie
    Pokkerihai
    • Jun 2009
    • 1705

Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC***

Keegi ülikooli sisseastumisel on maininud pokkerit ja kuidas sellesse suhtuti?

Comment

• MartinGarcia
      Grinder
      • Nov 2009
      • 517

Algselt postitas reggie Vaata postitust
      Keegi ülikooli sisseastumisel on maininud pokkerit ja kuidas sellesse suhtuti?
      Miks seda üldse mainida tahad ? Või miks küsid ?

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Väga naljakas ei ole aga elust enesest.
        No on ikka elu küll,sõidan mina rahulikult linnaliinibussis kodu poole,kui jälle sisenevad MUPO neiukesed ja hakkavad pileteid kontrollima.Ja minu suureks rõõmuks just samad,kes esmaspäeval minult talongi nõudsid.Eks siis jõuavad minuni,muigavad ja ütlevad kõva häälega,et teie kuupilet ja kordavad silphaaval KUU-PI-LET.Mina muigan vastu ja ütlen,et mul ei ole KUU-PI-LETIT.Ah,ära vigurda jälle,esmaspäeval ju ütlesid,et on,ütleb temake ja nõuab ruttu kuupiletit näha.Aga vot mul ei ole kuupiletit,andsin eile naisele kasutada ja unustasin hommikul tagasi küsida.Temake rõõmustab ja ütleb,et täna teeme trahvi ära.Ja tahab pabereid vormistama hakata.No kuule tüdrukud,mina teile oma nime ja aadressi küll ei ütle,ütlen mina,tulete veel õhtul koju ukse taha ja tahate veel vanni ka minna.Tead,vihastas temake,nüüd me kutsume politsei ja täna sind viiakse arestimajja kindlasti.Enam sa oma puudejutuga neid ära ei peta,ega nad lollid pole,me lugesime Facebookist,mis jama sa meie kohta kirjutasid.
        Eks kutsuge,ega neil muud targemat ikka teha pole,kui bussis nalja käia tegemas,mul ka lõbusam koju sõita.Aga arestimajja nad mind ei vii,ma petan nad jälle ära.
        Tahad,veame 10 EURO peale kihla,et viivad,pakkus temake välja.Ma ütlesin,et võib küll,aga mul ainult 50-ne.Nagu nad seda nägid,kohe kukkusid tänitama,et näe,raha taskus,aga sõidab ilma kuupiletita.Ma ütlesin,et kuu peale see kuupilet,see buss ei sõidagi Kuu peatusest läbi ja pealegi mul kaugemale sõita.Aga kihla vedasime kümneka peale ikkagi.Ja nagu naksti järgmises peatuses pollarid ees.Ja oh õudust,need samad,kes esmaspäeval.No milles probleem täna on,küsivad nad temakeselt ?Sama mees hakkab jälle vastu ja kuupiletit tal ka ei ole.Pollar küsib minult,et täna on sul isikuttõendav dokument.Ma võtan taskust foto,millel istun suure õunapuu ladvas ja saen seda oksa,millel istun.Mis see on,küsib pollar ? No te eelmine kord ütlesite,et väikse puudega,aga sel fotol on näha ju,et suure puudega.Tavai mees,tule kaasa,me viime su arestimajja.Ma küsin,et mille eest,ma pole ju midagi teinud ???
        Ise sõidad ühistranspordis jänest ja küsid veel,mille eest,ütleb pollar ja tahab mul käsi väänama hakata.Ütlen rahulikult,et ei sõida jänest,mul on talong ja ulatan neile selle.No miks sa seda kohe ei näidanud ? Ma ei saanud,nad nõudsid kuupiletit ja mul ei ole täna seda.Ei ole ju ilus neile valetada,et mul on kuupilet,aga ma ei näita.Siis pollar vaatas mupokatele otsa ja ütles,et kui järgmine kord veel valeväljakutse teete,viime teid endid arestimajja.Ja hakkasid bussist väljuma.Siis ütlesin neile,et ma tahaks temakese käest ikka oma 10 EURI ka kätte saada.Mis 10 EURI,küsis pollar.Rääkisin loo ära ja rahvas tõestas seda.Kuule sina,ütles pollar temakesele,sul on nüüd jamad kaelas,vead ametikohustuste täitmisel kihla.Maksa talle ära ja tulge kaasa mõlemad.Hüüdsin neile veel tsutsufrei järgi ja läinud nad olidki.No kohtab ikka ühistranspordis naljakaid inimesi kes reisijatele raha jagavad.

Comment

• kjmrc
          Pokkerihai
          • Aug 2009
          • 4541

Lamp. Olen selle jutu 2 eri versiooni näidanud, kus ühel korral oli tal kuupilet aga küsiti talongi jne. Mõttetu sitt.

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
            Lamp. Olen selle jutu 2 eri versiooni näidanud, kus ühel korral oli tal kuupilet aga küsiti talongi jne. Mõttetu sitt.
            +1
            Muidugi elust enesest. Muidugi.

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

MUPO neiukesed...selle jama kirjutaja pole vist mupo kontrolle elus näinud. Lehmad on nad, mitte neiukesed.

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Algselt postitas camu Vaata postitust
                +1
                Muidugi elust enesest. Muidugi.
                Sesssuhtes jah, et muidu OK jutt, aga vihkan kui hakatakse mingeid lambiversioone tootma tõelisest jutust.. Whats the point?

Comment

• reggie
                  Pokkerihai
                  • Jun 2009
                  • 1705

Miks seda üldse mainida tahad ? Või miks küsid ?
                  Antud eriala on seotud arvutite ja nendega pideva töötamisega. Tänu pokkerile istun selle masina taga valdava enamuse vabast ajast, mõtlen lihtsalt, kas selle mainimine on +või- ev. Pigem vist ikka -.

Comment

• TaistoJ
                    Grinder
                    • Aug 2010
                    • 787

Ei julgeks küll sellist asja soovitada.
                    Probably ainult siis, kui üle poolte komisjonis(?) olijatest kannab Pokerstarsi särki.

Comment

• Ghost0
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1335

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                      Ei julgeks küll sellist asja soovitada.
                      Probably ainult siis, kui üle poolte komisjonis(?) olijatest kannab Pokerstarsi särki.
                      Haha, n1:D

Comment

• elrosmeero
                        FPP Pro
                        • Jan 2011
                        • 239

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
                        MUPO neiukesed...selle jama kirjutaja pole vist mupo kontrolle elus näinud. Lehmad on nad, mitte neiukesed.
                        On keegi näinud üldse MUPOt, kes oleks sellises eas, et suudaks kellegile üldse järgi joosta ? Mul vbl väike sample, aga seni olen küll näinud kas tünne või vanureid seda tööd tegemas

Comment

• Kotkas1000
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 2305

Eks aja jooksul on inimeste teadlikkus selles osas suureneud. Varem olid inimesed rohkem üllatunud, kui kuulsid, millega tegelen, Täna juba tuleb rohkem vastuseid stiilis: "Oh, lahe, mul ka kaks tuttavat mängivad. Üsna hästi elavad, kuradid" :) Aga seal ma jätaksin selle pigem mainimata.

Comment

• Fabulous
                            Pokkerihai
                            • Jan 2010
                            • 2674

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                            Eks aja jooksul on inimeste teadlikkus selles osas suureneud. Varem olid inimesed rohkem üllatunud, kui kuulsid, millega tegelen, Täna juba tuleb rohkem vastuseid stiilis: "Oh, lahe, mul ka kaks tuttavat mängivad. Üsna hästi elavad, kuradid" :) Aga seal ma jätaksin selle pigem mainimata.
                            Nii palju kui ma seda mitte-tuttavatele maininud olen, tõmmatakse ikka üsna tihti ka veel tänasel päeval automaatselt võrdusmärk degen gambleriga. Seetõttu olen loobunud üleüldse võõrastele mainimast, et pokkeriga tegelen, vaid olen hoopis finantsanalüütik (mida õnneks algtasemel mõistan ning suudan üldiselt targa mulje jätta ka inimestele kes ala jagavad).

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                              Nii palju kui ma seda mitte-tuttavatele maininud olen, tõmmatakse ikka üsna tihti ka veel tänasel päeval automaatselt võrdusmärk degen gambleriga. Seetõttu olen loobunud üleüldse võõrastele mainimast, et pokkeriga tegelen, vaid olen hoopis finantsanalüütik (mida õnneks algtasemel mõistan ning suudan üldiselt targa mulje jätta ka inimestele kes ala jagavad).
                              WTF???

Comment

• $Lauri$
                                Õpihimuline Mängur
                                • Aug 2009
                                • 479

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                                WTF???

Mis siin imestada? Nii on. Mina ka ei maini võõrastele, et pokkerit mängin. IRL vast teab 4-5inimest kasutajanime ja ca 10-15, et mängin. Tuleks liiga palju rumalaid küsimusi ja tarkuseteri "teadjatelt". Stiilis, et kellegi onu mängis auto maha või tädi kaotas ruletis säästud. Oma närvide säästmiseks on parem, kui võõrastele mitte mainida pokkerit.

Vana hea ka:

Comment

Working...