*** AUGUSTI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC***

ma ei mõelnudki midagi imestavat selle kohta, et pokkerit ei mainita oma tegevusalana. Küll aga oli siiras imestus selle peale, et seltskonnas on vaja ennast finantsanalüütikuks nimetada. Ja just et need read kirjutas Fab, kes tundub ise juba piisavalt erudeeritud ja tark kutt ning kes arvatavasti ei peaks mingeid cover-storysid välja mõtlema.

My bad kui tegelikult on ka finantsanalüütik :)

Comment

• Fabulous
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 2674

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
      ma ei mõelnudki midagi imestavat selle kohta, et pokkerit ei mainita oma tegevusalana. Küll aga oli siiras imestus selle peale, et seltskonnas on vaja ennast finantsanalüütikuks nimetada. Ja just et need read kirjutas Fab, kes tundub ise juba piisavalt erudeeritud ja tark kutt ning kes arvatavasti ei peaks mingeid cover-storysid välja mõtlema.

My bad kui tegelikult on ka finantsanalüütik :)
      Mul on sama teema nagu $Lauri$-l. Lähemad tuttavad teavad ja olen suutnud neile selgeks teha, et pokkeri ei võrdu automaatselt gamblemisega. Võõraste puhul tuleb üldiselt järgi mingeid äärmiselt lolle küsimusi ja tarkuseid/bad beate "teadjatelt" kes ükskord PokerStarsi $10 laadisid, selle NL2 maha donkasid ja siis sellele tuginedes pokkerist üldiselt ning mängijate kohta järeldusi teevad.
      See kehtib üldiselt inimeste puhul kellega a'la öösel Rüütli tänaval juttu hakkan rääkima ja kellega mingeid edasisi sõprussuhteid ei plaani, aga nendega kelle suhtes tunnen, et võib tulevikus heaks tuttavaks kujuneda, valetama obv ei hakka.

Finantsanalüütikuna ei tööta, aga ma olen piisavalt palju suutnud seda omal käel õppida, et vajadusel selle kohta usutavalt rääkida.

Comment

• EestiAA
        Vana Tegija
        • Nov 2010
        • 1132

http://ohtuleht.ee/537938 Peksmisohver lebab haigevoodis, lõualuu puruks: Andrus Värnik vabandama pole vaevunud

Comment

• Mr_Kenny
          Vana Tegija
          • Jun 2011
          • 1357

Las ta peksab, see on sport!

Comment

• jasssass
            Vana Tegija
            • Sep 2010
            • 1200

Algselt postitas Mr_Kenny Vaata postitust
            Las ta peksab, see on sport!
            Vändu löök võib päris terav olla, mis siis, et pole tippvormis

Comment

• Kotkas1000
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 2305

Mul on tunne, et osasid huvitab ilgelt palju, mis mulje nad teistele endast jätavad. Isegi finantanalüütikuks vaja valetada ennast. Imo see on bs. Olge uhked selle üle, millega leiba teenite ja ärge häbenege seda. Ärge elage enda elu keeruliseks. Mäletan, kui ülikoolis oli esimene inglise keele tund ja igaüks pidi tutvustama ennast ja ütlema, millega tegeleb, siis ma tõusin püsti 41 võõra inimese ees ja ütlesin kõlava selge häälega, et ma mängin raha peale kaarte. Ilma häbita. Praegu ma mõtlen, et ma tegin kuradi õigesti. Muidu oleksin pidanud 4 aastat jooksul seda erinevatele inimestele pidevalt seletama oma kursusel. Õppejõuga saan väga hästi läbi ja aine hinded korras.

Comment

• $Lauri$
                Õpihimuline Mängur
                • Aug 2009
                • 479

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                Mul on tunne, et osasid huvitab ilgelt palju, mis mulje nad teistele endast jätavad. Isegi finantanalüütikuks vaja valetada ennast. Imo see on bs. Olge uhked selle üle, millega leiba teenite ja ärge häbenege seda. Ärge elage enda elu keeruliseks. Mäletan, kui ülikoolis oli esimene inglise keele tund ja igaüks pidi tutvustama ennast ja ütlema, millega tegeleb, siis ma tõusin püsti 41 võõra inimese ees ja ütlesin kõlava selge häälega, et ma mängin raha peale kaarte. Ilma häbita. Praegu ma mõtlen, et ma tegin kuradi õigesti. Muidu oleksin pidanud 4 aastat jooksul seda erinevatele inimestele pidevalt seletama oma kursusel. Õppejõuga saan väga hästi läbi ja aine hinded korras.
                Ei häbenegi, aga ei viitsi rääkida inimestega, kes pokkerit ei mängi, sest nad ilmselget ei mõista.

Comment

• harryahven
                  Pokkerihai
                  • Dec 2009
                  • 1964

+1 kotkas, midagi välja mõelda oleks ikka väga lamp, enne ütleks, et töötu juba vms.

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

öösiti pidudel on aeg piiratud, et enda tutvustuseks "töötu" öeldes jõuaks püksi.
                    fab kasutab shortcute, loogiline.

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
                      öösiti pidudel on aeg piiratud, et enda tutvustuseks "töötu" öeldes jõuaks püksi.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Kõigepealt tuleb rahapatakaga naine uimaseks lüüa ja siis kiiresti tegutseda, enne kui aru saadakse kui inetu oled.

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

Algselt postitas $Lauri$ Vaata postitust
                          Ei häbenegi, aga ei viitsi rääkida inimestega, kes pokkerit ei mängi, sest nad ilmselget ei mõista.
                          Kui kõik nii mõtleks, siis inimesed ei mõistaks kunagi. Enda kogemuste põhjal olen küll tuttavatele suutnud mõne lausega seletada, et kerge lisaraha teenimine on täiesti reaalne.

Kotkale viskan hai faiv.

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Hahaa, meeldib!

Comment

• BuildUp
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2547

+1

Tho öeldes, et tegeled lühiajaliste investeeringutega kõlab veelgi paremini kui finantsanalüütik.

Comment

• $Lauri$
                                Õpihimuline Mängur
                                • Aug 2009
                                • 479

Algselt postitas inward Vaata postitust
                                Kui kõik nii mõtleks, siis inimesed ei mõistaks kunagi. Enda kogemuste põhjal olen küll tuttavatele suutnud mõne lausega seletada, et kerge lisaraha teenimine on täiesti reaalne.

Kotkale viskan hai faiv.
                                Tuttavatele ja sõpradele võid rääkida ikka, aga just kohtunud inimesele mina ei maini küll pokkerit. Enne ütlen, et olen koerapüüdja ja poole kohaga müün tolmuimejaid.

Comment

Working...