*** AUGUSTI OFFTOPIC***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC***
Tänutäheks oma klientidele kingib H&M avamispäeval kümnele esimesele järjekorras seisjale 100-eurose kinkekaardi ning järgmisele 300le 15-eurose kinkekaardi.
Seda möllu tuleb vaatama minna.
Comment
-
Kuidast sellest positiivne meediakajastus võiks sündida?Algselt postitas ristijeesus Vaata postitustTänutäheks oma klientidele kingib H&M avamispäeval kümnele esimesele järjekorras seisjale 100-eurose kinkekaardi ning järgmisele 300le 15-eurose kinkekaardi.
Seda möllu tuleb vaatama minna.
Comment
-
Võta sellest lausest ära sõna "positiivne" ja kõik ongi nii nagu peab.Algselt postitas muttaja Vaata postitustKuidast sellest positiivne meediakajastus võiks sündida?
Delfi pildistab, Postimees kommenteerib, pööbel plaksutab, naised ostavad korraga kaks, sest "see on ju hea hinnaga"....
Comment
-
Esimesel päeval pole obv mõtet minna tänu sellele kampaaniale, aga üldiselt tervitan kindlasti H&M siia tulekut. Riietehinnad on kohati ikka väga müstilised ja ülehinnatud, on see põhjendatud või mitte, mina vaatan oma rahakotist lähtuvalt.
Comment
-
Mul nii naine kui ka laps on enamuse oma igapäevasest karderoobist soetanud h&m-ist ning pole küll kuulnud, et kvaliteediga probleeme oleks. Minu suurusele see firma kahjuks riideid ei tee.
Comment
-
Kas see töötab veel ? Kas ka Pokerstars.ee ?
Esialgu ei saanud ise käima, keegi võiks confirmida töötab.
Esimese posti lingid ei tööta, ise kasutasin #70 toodud scrpiti, see andis mingi kahtlase errori.
Comment
-
http://www.youtube.com/watch?v=mOc1jORUYD4 Robbie Williams Angels Tallinn.
Lives läheb see lugu paremini peale =).
Comment
-
Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitustMinu suurusele see firma kahjuks riideid ei tee.
Comment
Comment