Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus
Collapse
X
-
-
Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus
muretse rohkem enda, kui naabrimehe pärast...Algselt postitas Rage Vaata postitusttõmbame Vandalari jälle käima...
ma tean ka ühte tüüpi kes kanepist skisoks muutus..
Smoking cannabis affects brain chemistry so seriously it can trigger schizophrenia, scientists warn today
http://en.wikipedia.org/wiki/Causes_...renia#Cannabis
Overweight and obesity are defined as abnormal or excessive fat accumulation that presents a risk to health. A body mass index (BMI) over 25 is considered overweight, and over 30 is obese. In 2019, an estimated 5 million noncommunicable disease (NCD) deaths were caused by higher-than-optimal BMI.
What is a person’s ideal weight, and how do height, age, and other factors affect it? Find out more and use our tools to get a better idea of weight measurements.
ma tean ka mitmeid inimesi, kes ülesöömise tõttu on väga kehva tervise juures või manala teed läinud.
pastilaa skeem meeldib.
Comment
-
Kuidas see võimalik on? 5g on 10 suitsu.Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitustÜks "endine kanepisõltlane" ütles ükskord telekas, et lõpuks kulus juba 5g päevas. No camoon....Ma suitsetaks seda kogust miinimum kuu aega, tõmmates ennast iga päev 2x sodiks sellest.
E: Meie alevikus on lähiminevikus kaks meest alko tõttu surma saanud. Üks jõi ennast ralliässaks ja hakkas rahvaga linna sõitma. Ise surnud, teised haiglas. Kõige hullem oli veel see, et naine ka kaasa sonis. Koomast tuli välja, aga päris normaalseks enam tõenäoliselt ei saa. Teine mees suri vingumürgitusse. "Sõbrad" said põlevast korterist välja, aga tema jäi sisse. Välja toodi veel elusana, aga lõpuks läks ikka manala teed.Last edited by Potsataja; 18.02.14, 08:58.
Comment
-
5g (kaaluga mõõdetud gramm, mitte tänavalt ostetud "g", mis on tegelikult tallinnas standardina 0,5-0,6g) on miinimum 17-18 suitsu, kui laeme 0,3g ühe kesta sisse tubakaga segatuna vahekorras 3 osa kanepit, 1 osa tubakat. Sellest ühest suitsust saab normaalse liti 3-4 inimest. Võtame keskmised väärtused 17,5x3,5=61,25 doosi. Ja jointi suitsetamine on üks ebaökonoomsemaid tossutamise viise üleüldse.
Edit: krt, nüüd läks kuidagi kanepi kiidulauluks ära. Jääb mulje nagu ma oleks ise mingi vana junkie. Ma ei mõelnud seda nii. Ma ei poolda legaliseerimist ja arvan, et selge mõistus ftw iga kell. Lihtsalt doktorid nagu see, kes hiljuti pealtnägijas esines, kes väga enesekindlalt rääkis, kuidas noored eestis sadade kaupa psühhoosi langevad ja haiglatesse satuvad jne., ei jäta sellist jama ajades väga proffesionaalset muljet. Nad on stagneerunud ja eluvõõrad oma arusaamistes ja seisukohtades. Miks see nii on ja kes neid mõjutab, ma öelda ei oska. Lihtsalt minule selline mulje jääb.Last edited by Kotkas1000; 18.02.14, 09:21.
Comment
-
Mis Eestis kõige standartsem kanepitõmbamiseviis üldse on? Siinkandis teevad plekkpurgile augud sisse ja läbi selle, paarile väljamaalasele seda varianti näidanud siis küll selline nägu peas, et "WTF u doing".
Comment
-

0.1g peale and enjoy. Purgi pealt väga kibe kurgule.
Comment
-
"The researchers concluded that the results of the current study, “both when analyzed using morbid risk and family frequency calculations, suggest that having an increased familial risk for schizophrenia is the underlying basis for schizophrenia in these samples — not the cannabis use.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustMa ei tea ühtegi, kes ganja pärast skisoks oleks muutunud. Unlucky i guess.
What about this study? Fake? http://psychcentral.com/news/2013/12...nia/63148.html
Olgem ausad, see on kõigest Harvard...
Tead, mis võib veel skisofreeniat tekitada? Lihtne magamatus võib ka skisofreeniasarnaseid sümptomeid esile tuua http://www.medicalnewstoday.com/articles/252873.php
Nägid, ma panin lingi- i'm awesome.
Pmst shit happens, täpselt nii nagu üks mees võib rattaga sõites õnnetusse sattuda võib ka igasuguste substantside tarbimine tagajärgi omada- see, aga ei tähenda, et rattaga sõitma ei peaks või substantse 100%-selt keelama peaks.
“While cannabis may have an effect on the age of onset of schizophrenia it is unlikely to be the cause of illness,”
Loe need laused tähelepanelikult läbi. Eelkõige see viimane. Tegemist on suht common knowledgega mitte mingi uudse avastusega. ja fyi, enamus haigused/probleemid avalduvad nii.
haiguse avaldumine = soodumuse ning keskkonna koostöö.
Selle jaoks ei pea harvardit tsiteerima.
Comment
-
Vaatasin ühte kanepi dokki ja seal oli väga karm näide. Mingil kutil oli mingi eriline haigus, kuidagi kõht tõmbus krampi, sõnad olid poolikud jne. Tõmbles koguaeg. Siis tõmbas paar popsu ja jumala sirgeks tõmbas poisi koheselt. Saates oli ka üks endine kanepivastane, kes suht selle näite peale oli oma arvamuse muutnud vastupidiseks. Poiss oli arstide poolt igasugust keemiat täis topitud koos kõikide kõrvalmõjudega, midagi ei aidanud, ainult kanep aitas. Pani mõtlema.
Comment
-
mu mõte (ja ka artiklis välja toodud) oli see, et kanep küll jah ei tekita skisofreeniat, kuid mõjutab selle onseti ehk avaldumist.Algselt postitas Vandalar Vaata postitustEi saanud sinu loo moraalist eriti aru tbh. Ma olen seda teksti lugenud obv ja tean, mis selle sisu on.
ehk siis skisofreenia avaldumiseks on vajalik eelsoodumus + keskkond. Eelsoodumus on geen, keskkond on nt kanepi tõmbamine. Loomulikult on seal ka juures sada muud põhjust. Skisofreenia on vähemalt tänasel päeval liiga tume maa, et midagi de facto öelda.
Comment
-
Mõtled vist seda: http://www.youtube.com/watch?v=Z3IMfIQ_K6UAlgselt postitas alaska Vaata postitustVaatasin ühte kanepi dokki ja seal oli väga karm näide. Mingil kutil oli mingi eriline haigus, kuidagi kõht tõmbus krampi, sõnad olid poolikud jne. Tõmbles koguaeg. Siis tõmbas paar popsu ja jumala sirgeks tõmbas poisi koheselt. Saates oli ka üks endine kanepivastane, kes suht selle näite peale oli oma arvamuse muutnud vastupidiseks. Poiss oli arstide poolt igasugust keemiat täis topitud koos kõikide kõrvalmõjudega, midagi ei aidanud, ainult kanep aitas. Pani mõtlema.
Dr. Sanjay Gupta mõtted kirjalikult:
Comment
-
Arusaadav.Algselt postitas karupoeg Vaata postitustmu mõte (ja ka artiklis välja toodud) oli see, et kanep küll jah ei tekita skisofreeniat, kuid mõjutab selle onseti ehk avaldumist.
ehk siis skisofreenia avaldumiseks on vajalik eelsoodumus + keskkond. Eelsoodumus on geen, keskkond on nt kanepi tõmbamine. Loomulikult on seal ka juures sada muud põhjust. Skisofreenia on vähemalt tänasel päeval liiga tume maa, et midagi de facto öelda.
Comment
-
Algselt postitas alaska Vaata postitustVaatasin ühte kanepi dokki ja seal oli väga karm näide. Mingil kutil oli mingi eriline haigus, kuidagi kõht tõmbus krampi, sõnad olid poolikud jne. Tõmbles koguaeg. Siis tõmbas paar popsu ja jumala sirgeks tõmbas poisi koheselt. Saates oli ka üks endine kanepivastane, kes suht selle näite peale oli oma arvamuse muutnud vastupidiseks. Poiss oli arstide poolt igasugust keemiat täis topitud koos kõikide kõrvalmõjudega, midagi ei aidanud, ainult kanep aitas. Pani mõtlema.Kas te muidu ei leia, et see teemapüstitus on natukene teistsugune? Vähemalt artiklis ning alaska näites (videot ei vaadanud) oli juttu medical Maryst. See on ju loogiline, et ravimina selle kasutamine on maakeeli öeldes profit. Samamoodi kasutatakse valude leevendamisel (nagu ka maryt) ka morfiini. Kas see paneb ka sellises olukorras "mõtlema"? Loomulik ju, et mingi meditsiinilise konditsiooni puhul on mingi asja kasu suurem kui loodav kahju.Algselt postitas rasmer Vaata postitustMõtled vist seda: http://www.youtube.com/watch?v=Z3IMfIQ_K6U
Dr. Sanjay Gupta mõtted kirjalikult:
http://edition.cnn.com/2013/08/08/he...ind-marijuana/
Ja see, et kui keegi kanepivastane muudab oma arvamuse teistsuguseks ühe näite puhul... Samahästi võiks talle heroiini (meditsiinis kasutatav) ette panna. Kas siis ka muutuks hoiak?
Comment
-
aga viide oli endale ka huvitav, selle eest tyAlgselt postitas Vandalar Vaata postitustArusaadav.
Comment
Comment