Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karupoeg
    Pokkerihai
    • Jun 2012
    • 3823

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

kokaiin ja amfetamiin on ka hea vaheldus...

Comment

• kallekusta
      Grinder
      • May 2012
      • 603

jajah see veel puuduks, et kuskil matustel on pool seltskonda kanepi kõssi all butteheadi naeru lõgistamas.

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

lol ja väike herolaks jõuluõhtul.

Comment

• isutuba
          Grinder
          • Sep 2009
          • 633

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Kanep on kasulik, muidu tal meditsiiniline ja ajaviiteline- lõdvestav otstarve ju puuduks. Selles suhtes on mindud ikka täiesti mõttetult kaugele selle keelamisega. IMO kui endal pole seda kunagi vaja olnud (tervise tõttu) ja pole ka ise tarvitanud, siis ei pruugigi inimene mõista, miks mõnele kanep väga oluline on.
            Ei näe mingit probleemi selle tarvitamises nö. meditsiinilistel eesmärkidel ehk enda elukvaliteedi parandamiseks või lihtsalt lõdvestuseks, sest ka see parandab elukvaliteeti. Lihtsalt tahaks näha nende onude ja tädide nägusid, kes inimesi on kinni pannud kui meil ükskord legaliseeritakse. Loodetavasti nad magavad rahulikult, ise ei usu, et need prokurörid jms tegelinskid puhta südametunnistusega õhtul magama saavad minna.
            Last edited by Vandalar; 24.11.12, 20:31.

Comment

• harryahven
              Pokkerihai
              • Dec 2009
              • 1964

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
              Lihtsalt tahaks näha nende onude ja tädide nägusid, kes inimesi on kinni pannud kui meil ükskord legaliseeritakse. Loodetavasti nad magavad rahulikult, ise ei usu, et need prokurörid jms tegelinskid puhta südametunnistusega õhtul magama saavad minna.
              lol what? inimesed teevad oma tööd lihtsalt ja seda lähtuvalt seadustest, miks neid peaks kottima kui mingit seadust muudetakse ja hiljem sellepärast kassima?

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Sest nad on haledad robotid, kes ei vaevu midagi tegema ega mõtlema, vaid täidavad käske lihtsalt ja toovad teiste inimeste vabaduse ohvriks enda reputatsiooni ja maine säilitamise nimel. See, et sa oma tööd teed on ju tore, kuid kui su töö läheb su enda põhimõtetega vastu nii, et sa pead vabandama ja ütlema, et :"kle see on mu töö ja ma pmst teen kõike, mida mul teha kästakse, sest seadus ütleb (isegi kui see on vale)." IMHO on selline inimene nagu prostituut, kes on oma hinge ja keha maha müünud. Obviously nad teevad ka väga vajalikku tööd ja minu austus neile selle eest, kuid neil inimestel ei ole praktiliselt mingit vabadust oma peaga mõtelda ja tehakse seda, mida kästakse. Paras stagnatsioon ma ütleks. Kanepi keeluseadus on stagneerunud ja oma aja ära elanud.

Comment

• kallekusta
                  Grinder
                  • May 2012
                  • 603

ja jah amfetamiin on ka hea ravim une vastu ja aitab lõdvestuda.

Wehrmacht kasutas seda laiadaselt tunnimeeste peal. Kunagi olevat Soomes venelaste suusapatrull talvesõjas sakslaste peale sattunud ja üks mees olevat terve rühma amfi sisse tõmmanud ja kui uuesti pilt ette tuli oli suuskadega põgenedes mingi paarsada kilti maha pannund

Comment

• Codecci
                    Luuramas Naisteturniire
                    • Nov 2008
                    • 7574

Sest nad on haledad robotid, kes ei vaevu midagi tegema ega mõtlema, vaid täidavad käske lihtsalt ja toovad teiste inimeste vabaduse ohvriks enda reputatsiooni ja maine säilitamise nimel. See, et sa oma tööd teed on ju tore, kuid kui su töö läheb su enda põhimõtetega vastu nii, et sa pead vabandama ja ütlema, et :"kle see on mu töö ja ma pmst teen kõike, mida mul teha kästakse, sest seadus ütleb (isegi kui see on vale)." IMHO on selline inimene nagu prostituut, kes on oma hinge ja keha maha müünud. Obviously nad teevad ka väga vajalikku tööd ja minu austus neile selle eest, kuid neil inimestel ei ole praktiliselt mingit vabadust oma peaga mõtelda ja tehakse seda, mida kästakse. Paras stagnatsioon ma ütleks. Kanepi keeluseadus on stagneerunud ja oma aja ära elanud.
                    Mingi 90%+ ameteid on sellised.

chain of command, bro

Comment

• Jäämees
                      Vana Tegija
                      • Jun 2011
                      • 1182

Väga tore jutt, aga wtf on kanep sellega seotud?

Kurb lugu on see, et puht psühholoogiliselt on juba ca 60% inimestest täis lambad ja 30% vahepeal + siis 10% iseseisvad.

Comment

• ok2aa
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1903

Kanep on kasulik, muidu tal meditsiiniline ja ajaviiteline- lõdvestav otstarve ju puuduks. Selles suhtes on mindud ikka täiesti mõttetult kaugele selle keelamisega. IMO kui endal pole seda kunagi vaja olnud (tervise tõttu) ja pole ka ise tarvitanud, siis ei pruugigi inimene mõista, miks mõnele kanep väga oluline on.
                        Ei näe mingit probleemi selle tarvitamises nö. meditsiinilistel eesmärkidel ehk enda elukvaliteedi parandamiseks või lihtsalt lõdvestuseks, sest ka see parandab elukvaliteeti. Lihtsalt tahaks näha nende onude ja tädide nägusid, kes inimesi on kinni pannud kui meil ükskord legaliseeritakse. Loodetavasti nad magavad rahulikult, ise ei usu, et need prokurörid jms tegelinskid puhta südametunnistusega õhtul magama saavad minna.
                        härra vandalar,
                        minu kogemus kanepiga on selline, et peale kivis õhtut ma oma praegust päevatööd normaalselt teha ei suudaks (nagu ka peale viinajoomist või kuuspaki tarbimist). tegin kivi nooruses, kus mul oli töö, kus polnud väga palju mõelda tarvis - siis tõesti ei seganud. kui praegu peaksin end regulaarselt kivisse tõmbama, siis arvatavasti mu igapäevaelu kvaliteet päris kindlasti kannataks selle all.

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Lihtsalt tahaks näha nende onude ja tädide nägusid, kes inimesi on kinni pannud kui meil ükskord legaliseeritakse. Loodetavasti nad magavad rahulikult, ise ei usu, et need prokurörid jms tegelinskid puhta südametunnistusega õhtul magama saavad minna.
                          Need kaks mõtet räägivad ju üksteisele vastu.

Muude sinu väidete vastu ei viitsi vaieldagi, sest need oleks just kui kusagilt "Potheadide seas üldlevinud argumendid kanepi kaitseks" raamatust otse ümber tsiteeritud.

//Sarnaselt ok2aa'le segaks minulgi kanep pigem normaalselt igapäevaelus funktsioneerimist, kui teeks midagi paremaks.
                          Last edited by Fabulous; 24.11.12, 21:21.

Comment

• inward
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 6275

Vandalari filosoofia järgi morfiin on ka ju kasulik, et aitab operatsioone läbi viia tuimestab valu jne. Sellisel juhul miks mitte niisama tarbida. Mida v*** ühesõnaga. Mõtlen, kas siin võiks mingite ainete kogemusest ka lähemalt rääkida. Üks kõige haigemaid kogemusi, mis ma kunagi tõenäoliselt elu jooksul kogenud olen mõlgub mõttes momendil, aga ei tea kas on mõtet lähemalt rääkida sellest.

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

Algselt postitas inward Vaata postitust
                              Mõtlen, kas siin võiks mingite ainete kogemusest ka lähemalt rääkida. Üks kõige haigemaid kogemusi, mis ma kunagi tõenäoliselt elu jooksul kogenud olen mõlgub mõttes momendil, aga ei tea kas on mõtet lähemalt rääkida sellest.
                              enam pääsu pole. nüüd juba pead. : D

Comment

• lissavassa
                                Jube Noob
                                • Feb 2012
                                • 149

Wtf tõesti sa vandalar ajad?? Paned vägavillast juba nagu eht pothead. Mul tutvusringkonnas 4 vägahead sõpra tegid ka kanepit pea 1.5 aastat 4kesi koos igapaev, tool ei kaidud ning kutid olid juba vagavittu staadiumi joudmas. Kuid tänu teatud asjadele punt läks lahku ning see päästis nad hävingust. Kutid ei julgenud poodigi enam minna, rääkimatta linna soitmisest voi seltskonnas olemisest. Ja sa raagid, et see on hea? Toesti ajad kettasse oma ibaga. Ning ise proovisin samuti kanepikooki nende samuste sopradega ja lopetasin haiglas kohe. Koikidel sopradel kaed varisevad nagu joodikutel siiani ning akilised nagu maitea kes.

Comment

Working...