Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Vandalar
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3577

Re: Narkootikumid......müüdid ja tegelikkus

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
    ei oleks. aga tal oleks võimalus(imepisike) midagigi saavutada. See aeg kui ringi "tripid" ei ole sa võimeline suurt midagi ära tegema/saavutama ning kui seda aega liialt palju tuleb, siis ei olegi aega elada. Elad oma rohelises mullis ja sulle tundub et elu on ilus. Mida rohkem sa seal mullis oled, seda vähem tahad tegelikust elust osa võtta.
    Ma ei ütle, et ärge suitsetage. Olen isegi teinud ja vbolla teen kunagi veel. Aga selle propageerimine ja legaliseerimise pooldamine on idiootsus.

Vbolla leian kontakti selle endise diileri ja hullumaja kliendiga(vist on peale pikka ravi adekvaatne) ja lasen tal oma kogemustest rääkida, kui ta nõus on.
    Tegelik elu? Please explain, sest elu ongi tegelik ja see, et sina tahad hommikul kell 7 tööle minna, laene võtta, naisele kasuka ostmise nimel rabanduse saada ja sõpradega iga nädalavahetus sünnipäevi tähistada, ei tähenda, et minu valik ei oleks kuidagi vähem elu.
    Pealegi, ma võin julgelt ütelda, et ma olen väga heas vormis ja minu jõu näitajad olid nii ganja aegadel kui ka praegu tublisti üle keskmise. PS. Ühes postis ütled, et pothead ei saa järglaste tegemisega hakkama? Da fuck sul viga on mees, oled mingi spetsalist või, et nii julgelt sõna võtad? Tee kerge google ja uuri kui palju lapsi Bob Marley omale jõudis valmis treida ja uuri ka seda kui palju ta suitsetas kanepit.
    Last edited by Vandalar; 26.11.12, 16:22.

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Kas süüdimatu laste treimine peaks savupoisse heast küljest näitama? Või eesmärkide ja ambitsioonideta, ilma normaalse inimtegevuseta lihtsalt vegeteerimine? Valik on see kindlasti, aga ma seda positiivseks eeskujuks kindlasti ei peaks.

Rabanduse saamine on teine äärmus, edukas olla saab ka vägagi vabalt ilma liigse pingutuseta.

Comment

• Loksutaja
        Õpihimuline Mängur
        • Jun 2010
        • 448

Algselt postitas eddi Vaata postitust
        Ise tean inimesi, kes ca 10 aastat igapäevaselt suitsetanud. Istuvad väga korralikel töökohtadel, teevad oma tööd väga hästi ja üldiselt oma eluga väga heal järjel (harjumuseks saanud, et peale tööd üks pingeid maandav joint näiteks).
        ilmselge liialdus või kellegil sõidab juba korrrrrrrrrrrrralikult

Comment

• JohannesJ
          Grinder
          • Jun 2010
          • 684

vsiu100 jättis küll väga halva mulje endast aga mida ma hälvikust pothead ikka tean. Vahet pole, et teen ise endale mitme nädalasi pause olen ikkagi elus feilinud, sest pokkerit mängin endiselt micros ja tööl käin soomes ehitmas.
          Enesetapu mõtted tulevad kohe pähe :(

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

Algselt postitas karupoeg
            Arvatavasti enam noortele kanepit ei müü ja oma kriminaalsed teod lõpetanud.
            On ta tõesti seda teinud?

Muidu on aga liigagi palju ülemõtlemist, ehk teistsugusel arvamusel olekut võetakse automaatselt kui pealesurumist ja vahel koguni kui rünnakut enda arvamuse või isiku vastu.

Comment

• karupoeg
              Pokkerihai
              • Jun 2012
              • 3823

see noortele oli vast liialdus, aga kasvatanud ta on ja selle eest ka karistada saanud (imo ei ole ta seda ka kunagi varjanud).

Mu point oligi jah pigem see, et katsuks nüüd jääda mõistlikkuse ning topicu piiresse. praegu selline foorum vs vandalar madistamine, mis ei vii kuhugi. Tema arvamus on meile teada ning imo ei ole ta meile kellelegi seda peale surunud vaid lihtsalt oma vaateid kaitsnud ja so be it.

ja paremuse poole pealt vaadates.... vähemalt ei taha ta astmelist tulumaksu

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

muuseas, tulles isikliku kogemuse juurde, siis üks periood viibisin pikemalt ca 5 kuud hawaiil. Ja no seal sai ikka kanepit tõmmatud küll rohkem kui peaks. Mäletan, et üks nädal läks 3 peale ligi 20g. Kuna see oli selline puhkuse aeg, siis vast võis lubada ning erilisi tagajärgi mu tervisele ei ole toonud (erinevalt alkoholist....)

Ühesõnaga erilist sõltuvust küll ei tekkinud (kanep ongi tegelt oluliselt vähem sõltuvusttekitav kui nt nikotiin või alkohol), kuid n.ö. huvi paljude asjade vastu tol perioodil kadus küll. Trenni ei viitsinud teha, maailmas toimuv ei kottinud. Samas sealne elulaad toetab meeletult sellist käitumist, sest lets face it, sa elad paradiisis, paljad naised 24/7. Inimestel raha on ja elu on nagu lill. Ehk siis see, mille nimel valge mees rabab 24/7 (nt ranka toodud dalai laama jutt) on nende reaalsus.

Comment

• Provoker
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 3067

kanjamehed võiks samamoodi nagu vikerkaaremehed ennast tagaplaanil hoida mitte tormata paraadile. Kõik oleks rahul ja elu läheks edasi. Aga ikka on vaja mõnda kuulutajat kes nõuab legaliseerimist ja vaidleb, kui keegi ütleb, et narko on paha.

Comment

• eddi
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1200

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                    sa ütled, et ma olen udu??????
                    :)
                    Haha, ei ütle. Said aru küll mis ma mõtlesin (?).

Edit: kogu mu jutt põhines pikaajalises regulaarses suitsetamises, mitte see, et korra kuus teen või paar korda elus olen teinud.
                    Last edited by eddi; 26.11.12, 19:15.

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Oppa-oppa.

Comment

• vsiu100
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4253

ok, vbolla sai pisut üle reageeritud.
                        Oli mul samuti periood(17-18a), kus tegime sõperadega ca 2-3 kuud iga nv õit. Elu oli ilus ja nalja sai. Aga just sellise kogemuse pärast sain aru, et see on täielik bs. kõrvaltvaatajad juhtisid sellele tähelepanu ja õnneks oli oidu kuulda võtta.
                        Viimased aastad olen ca korra aastas teinud.
                        Hetkel tean, et ühe sõbra noorem vend(ca 20a) tegeleb ohtralt kimumisega. Tahaks näha, kus ta 3-4a pärast on. Praegu juba on tal mitte tõmmateski sellised poolvidused silmad peas. Noh igaüks teab ju neid savu-silmi.
                        Vandalarist. Mõnikord on mullegi jäänud mulje, et teda tümitatakse asjata ja tema luulud ei ole mulle korda läinud. Aga kui tõsimeeli kireda, et kanep peaks olema legaalne, siis ma ei suuda vait olla.
                        Vandalar, sinu füüsise kohta pole mul midagi öelda olnud. Lapsesaamise kohapealt pidasin silmas, et inimesel, kes koguaeg pilves on, peaks olema raskusi korraliku naise saamisel. Lisaks ei ole ta suuteline tagama lapsele korraliku elu, kasvatust ja koolitust. Kuidas sa seda suudaksidki, kui kogu aeg omas mullis olla? Lisaks pole minu teada veel vegeteerimise eest raha sülle viskama hakatud.
                        Sa ei peagi 24/7 rabama, nii et veri ninast väljas. Küll aga tuleb ennast niipalju liigutada, et oma perele ja lastele(!) inimväärne elu tagada, sest muidu on juures järjekordne perekond, kes on oma valikute tõttu(!) ühiskonnale koormaks.

Muruntau-le +1.

Comment

• PlanetRJ
                          Jube Noob
                          • Oct 2011
                          • 173

80 % ameeriklastest arvab, et kanep ohutu narkootikum.Kas siis kõik need ca 400 miljonit inimest on udud ja failind inimesed elus.Ärge tulge nüüd rääkima, et ameerikas on kõk daunid ja keegi ei tea elust midagi.Imo on kanep vähem ohtlikum , kui isegi kohvi, mul pole peale pikaajalist tarbimist kunagi kanepist halb hakand,aga kohvist olen ma lausa mitu korda ropsi pand, kui sai päevas paar tassi rohkem joodud kui tavaliselt.

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

ma olen enam, kui kindel, et kõik kahe käega pooldajad on 18-25a.
                            Ma arvan, et oleksin selles vanuses ja sel ajal sama tuliselt enda praegustele seisukohtadele vastu vaielnud.
                            Vaatame teie vaateid ja olukorda elus uuesti, kui olete 30.

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

+1 vsiule

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

Algselt postitas PlanetRJ Vaata postitust
                                80 % ameeriklastest arvab, et kanep ohutu narkootikum.Kas siis kõik need ca 400 miljonit inimest on udud ja failind inimesed elus.Ärge tulge nüüd rääkima, et ameerikas on kõk daunid ja keegi ei tea elust midagi.Imo on kanep vähem ohtlikum , kui isegi kohvi, mul pole peale pikaajalist tarbimist kunagi kanepist halb hakand,aga kohvist olen ma lausa mitu korda ropsi pand, kui sai päevas paar tassi rohkem joodud kui tavaliselt.
                                really?
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...