*** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Ametlik Stattide ja Graafikute analüüsi teema ***

Algselt postitas kivisaba
    ei soovitaks diip stack no limit holdem on ikka väga keeruline mäng ja vead mis teed on palju suuremad kui 100 bb mängus
    Täitsa nõus aga ma ei saa aru, miks pokkeritoad vihkavad mikrolimiidi mängijaid! 2NL ja 5NL on tehtud räigelt deepiks, ma saan aru, et fishid seal ikka suckivad aga callingstationite ja fishide floatimiseks ei ole sellistes deep laudades nii suur viga, kuna implied oddsid on taga. Teiseks rake on ka tappev :)

Comment

• bounce
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 865

Algselt postitas ranka
      callingstationite ja fishide floatimiseks ei ole sellistes deep laudades nii suur viga, kuna implied oddsid on taga.
      sellepärast meeldibki omale 200bb stackiga lauda istuda, see kuidagi annab kindlama tunde psühholoogiliselt, 100bb stackiga oled sitaks rohkem allin olukorras, asjad laua peal purunevad kiiremini nii.

Comment

• Timpz
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2029

Siin sis minu praegune sample Starsi $0.01/0.02 NL
        Järsku keegi oskab öelda kust saaks veel mängu parandada stattide järgi? :)

Comment

• muhkLionu
          Grinder
          • Jan 2009
          • 522

Kui tulem on 20 BB/100, siis pole siin midagi parandada, koli aga järgmisele levelile, kui aga BR koos.

Comment

• kivisaba
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2514

Algselt postitas Timpz
            Siin sis minu praegune sample Starsi $0.01/0.02 NL
            Järsku keegi oskab öelda kust saaks veel mängu parandada stattide järgi? :)

raise rohkem preflop eriti kui ostad ennast deep sisse
            sette võiks kh paremini hittida:D

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Algselt postitas muhkLionu
              Kui tulem on 20 BB/100, siis pole siin midagi parandada, koli aga järgmisele levelile, kui aga BR koos.
              Väga hea soovitus antud olukorras ;D Kui kõik hästi läheb, mida veel tahta.

Comment

• lauriiii
                Julm Donk
                • Feb 2009
                • 97

Olen veidi aega toksinud NL25-te. Kohe mitte ei lähe. Sämpel küll ei ole suur, kuid on tekkinud jube ebakindlus. Nõuandeid kellegil? Lisaks vaatasin, et kõigesuuremad kaotus käed on AKs ja AKo, mõlemaga üle 50$ kaotanud. Ilmselgelt neid ülemängind+ tihti peale ei taba nendega floppi üldse.
                Mida muuta?
                Tegu siis Fullringiga!

Comment

• levis
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1557

See on küll huvitav, et bb-lt tõstad pea samapalju kui sb-lt, ei oskagi kommenteerida :)
                  Sample arv väike ja pisike downswing lihtsalt peal.
                  Mäng muuta veidi agressiivsemaks, CO-lt rohkem LAG olla
                  Aga ma ise arvan, et asi ei olegi siin eriti statsides kinni, kas siis halb kaardijooks või suured potid halvasti mängitud. Võta 5 suuremat kaotust ja riputa käed ülesse

Comment

• lauriiii
                    Julm Donk
                    • Feb 2009
                    • 97

Kaardijooks on mul olnud tõesti ääretult kehv. Selle 5k käe jooksul on tihti tulnud AK, AQ sugused käed just blindidel olles. Ja on tuldud selgelt varastama või siis olen lihtsalt tõstnud. Olen AK-ga kaotanud paar BI, kui olen teinud 3beti btn vargusele, millejärel on vastane shovenud. Need korrad on ka vastane olnud 60/40 fish ja loomulikult oma pasaga mulle keskmistsõrme näidand.
                    Lihtsalt koguseejama on enesekindlusele suure põntsu pannud ja mõtlesin veits abi küsida.
                    Samas üheks suuremaks miinuseks enda mängupuhul peangi seda, et ei ole vajalikul hetkel piisavalt agressiivne.

Aga tänud arvamuse eest !

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

5k k2tt on liiga v2ike sample

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Tere Lauriiii,

11,7/5,9 tähendab seda, et oled liiga kaartides kinni, ära ei tohi unustada positsiooni Alguses tuleb mängida tightilt, siis on endal ka kõvasti kergem. Seda sa ka teed aga tight stiili kasutades pead olema kindlasti agressiivsem. Sinu range on selline, et pead oma kaartidelt rohkem valulet võtma ehk peaksid PFR% kindlasti tõstma, näiteks 12/10 stiilis mängima.

Agg factor on liiga madal sellise range-ga mängides, seega pead ka postflopis kindlasti agressiivsemalt mängima hakkama.

Ja ranget ja agressiivsust peaksid hakkama just tõstma positsioonis olles, eriti CO-lt, sest sealt oled tõesti väga vähe mänginud.

Comment

• -Siim-
                          Julm Donk
                          • Dec 2008
                          • 56

Tere!

Algatuseks muidugi suured tänud Rankale ja TIGRANOle, et nad selle foorumiga tegeleda viitsivad ning ESTPatrickule väga heade videote eest! Foorumit olen lugenud detsembri lõpust päris palju ja nüüd avan ka postitusearvu, kuna vajan abi. Mängin peamiselt NL25 ja viimased 60000 kätt on olnud break-even. Äkki keegi viitsib veidi süveneda stattidesse ja leida suuremad vead. Kui midagi on puudu, siis ütelge.

Comment

• virx747
                            Grinder
                            • Nov 2008
                            • 751

Algselt postitas -Siim-
                            Tere!

Algatuseks muidugi suured tänud Rankale ja TIGRANOle, et nad selle foorumiga tegeleda viitsivad ning ESTPatrickule väga heade videote eest! Foorumit olen lugenud detsembri lõpust päris palju ja nüüd avan ka postitusearvu, kuna vajan abi. Mängin peamiselt NL25 ja viimased 60000 kätt on olnud break-even. Äkki keegi viitsib veidi süveneda stattidesse ja leida suuremad vead. Kui midagi on puudu, siis ütelge.
                            Tervitus!
                            Olemasoleva info põhjal jäid silma sellised asjad:
                            - 3Bet foldid liiga vähe. Ilmselt callid tihti PP-dega ja ehk üritad setti hittimata neid vahest isegi edasi mängida. Kui see on nii, siis see on leak, kui pole siis on hästi. Igatahes vaata endal see üle, millega 3bette callid, vaevalt, et Sul 40% juhtudest on käsi, millega 3beti vastu mängida.
                            - Flop Cbet on kõrge 77%, mis on hea, kuna ka edukus on kõrge. Aga tõenäoliselt Cbetid peaaegu alati ka korraliku käega, siin võib olla võimalus lisaraha teenida jättes näiteks AK-ga KJ3r boardi hittides Cbet tegemata ja lasta vastasel oma JT-ga bettida, ehk anna vastasele võimalus eksida. Kui lased Flop Cbeti 10% võrra allapoole, võid võita lisaraha ja teha enda lugemise vastasele raskeks. Hetkel oleks mul küll kiusatus Sind floatida.

Muidu tundub kõik kena, SB-d mängid kuidagi paljuvõitu. Showdowne oled võitnud ka veidi vähevõitu, see võiks ikka üle 50% olla, ehk on olnud keskmisest kehvem jooks, vaata igaksjuhuks üle, millega showdowni lähed - kas pole liiga tihti TPGK tüüpi käsi näiteks.

Kui on isu rohkem analüüsida, vaata siin on mõned lingid: http://foorum.pokkeriprod.com/index.....html#msg50062
                            Edu!

Comment

• vennike
                              Pokkerihai
                              • Mar 2009
                              • 1958

ee.. jube huvitav.. mul suht sarnased statid.. ainuke erinevus, et mul river agrofaktor ikka 2*suurem ja pole nii väga erinev eelnevatest tänavatest.. valuebet more ? vaatame mis targemad arvavad..

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Foorumi liige chrosmos küsis stattide kohta nõu, andke endast parim

oskate soovitusi anda, mida peaksin oma mängus muutma? mis stätid peaks olema kõrgemad, mis madalamad?

põhiliselt NL50 6-max, 10K kätt, winrate 21.13/100BB

VPIP 17.4, PFR 11.6, 3Bet 3.8, Postflop Agg 1.9, Postflop Agg% 27.2, W$SF 41.2, WTSD% 26.4, Won at SD 60, Flop CBet% 63.4, Turn CBet% 56, River CBet% 57.1, Fold to Flop CBet 58.1, Fold to Turn CBet 28, Fold to River CBet 31.8

Comment

Working...