Re: Rulett
Nagu ma sinu profiilipildi järgi aru saan,siis sa oled naisterahvas.Ja Bentley`st räägid sa igas oma postituses,sest ta on su mees.Paranda mind,kui ma eksin.
Pokkeri koha pealt on sinuga vaidlemine mõttetu.Eks igaüks mängib nii,nagu ta heaks arvab.Ma olen sulle piisavalt selgitanud ja põhjendanud.Erinevalt sinust ei pea ma mingit keerulist ja pokkerterminitest kubisevat teksti ajama.Räägin lihtsas eesti keeles ja ilmselt see on kõigile arusaadavam.Ootan,et mõni foorumi moderaator või pikaajaline tegija avaldaks oma arvamust,et kellel meist siis õigus on,kas sinul või minul.Sinu ühest postitusest võis küll välja lugeda,et sa foldidiksid enne floppi AA ja teised "monster" kaardid.
Täiesti mõistusevastane.Ei saanudki aru mispärast sa nii teeksid.Võib-olla sulle sulle lihtsalt meeldib eputada.Aga võib-olla sa oskad ette näha,mis floppi tuleb,nagu see tüüp:
Sellisel juhul on AA preflop foldimine mõnikord täiesti õigustatud,kui nii hästi vastaseid "lugeda" oskad.
Jutt käib BentleyMulsanne`st,nagu ma aru saan.Ei tea temast eriti midagi,ainult niipalju,kui sa rääkinud oled.Ütled,et ta BIIDIB NETIS RULLI??? KUIDAS??!! Ruletti ei ole ju võimalik biitida,sest see on puhas õnnemäng.Moderaatorid ütlesid ka,et ruletti ei ole võimalik biitida.Ja sa arvad,et sind(uus liige foorumis) usutakse rohkem,kui siin aastaid tegutsenud moderaatoreid.Kui rull oleks biiditav,siis Live-ega Online kasiinosid enam ei eksisteeriks ju.Ja teie Bentley`ga olete ilmselt juba miljonärid või miljardärid? Äkki sina või Bentley jagaks meile ka siis õpetussõnu,kuidas RULETTI BIITIDA saab? Läheks teeks ka mõne kasiino tühjaks
Mis asi on Erit??
Mis põhimode?? Eesti milles??
Sarkasm? Fish ma ilmselgelt ei ole.Fish oled sa ise oma jutu järgi.
Ja miks sa ütled mulle "Wolfrek",kuigi ma olen "Wolferk"?? Jälle sarkasm?
Algselt postitas Chloe
Vaata postitust
Pokkeri koha pealt on sinuga vaidlemine mõttetu.Eks igaüks mängib nii,nagu ta heaks arvab.Ma olen sulle piisavalt selgitanud ja põhjendanud.Erinevalt sinust ei pea ma mingit keerulist ja pokkerterminitest kubisevat teksti ajama.Räägin lihtsas eesti keeles ja ilmselt see on kõigile arusaadavam.Ootan,et mõni foorumi moderaator või pikaajaline tegija avaldaks oma arvamust,et kellel meist siis õigus on,kas sinul või minul.Sinu ühest postitusest võis küll välja lugeda,et sa foldidiksid enne floppi AA ja teised "monster" kaardid.
enne floppi foldid näiteks 1010-JJ ja miks ka mitte ässasi
Sellisel juhul on AA preflop foldimine mõnikord täiesti õigustatud,kui nii hästi vastaseid "lugeda" oskad.
Mina võin nii palju õelda, et B. biidib pokkerit ja mitte vähe ... netis biidib rulli ... ei salli Eritit ... on ise ka juba pea 10 aastat põhimode ühes Eesti ... isa ema matemaatikud ... on sportlik ... ainult muusikamaitse mulle väga ei meeldi.

ei salli Eritit
on ise ka juba pea 10 aastat põhimode ühes Eesti ...
Fish oled sa ise.
Ja miks sa ütled mulle "Wolfrek",kuigi ma olen "Wolferk"?? Jälle sarkasm?

Comment