HUSNG üldine arutlusteema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • andu_andu
    Pokkerihai
    • Jan 2009
    • 4050

Re: HU korner

Algselt postitas PokerDevil
    Tegelen ise ka "natuke". :)
    no shit

Comment

• groams
      Grinder
      • Dec 2008
      • 683

Hi guys!

Villain is a loosing player, very very straight forward, **** his money in only w/ nuts, I have seen him check calling two streets w/ TP GK, and then checking the river also on a pretty dry board. Also his line w/ a draw is check call.
      We haven't 4betted him not even once, so I decided to flat pre.
      His threebetting range would be about A2s+, A8+, KJ+, QJ, 77+.
      I think he was pretty frustrated, cause we had been 3betting him pretty wide and he didn't really adjust well and because of the frustration factor, I tanked for a while and then made a crying call.
      So what would you do on the turn against a nit like this?

PokerStars No-Limit Hold'em, $2.00 BB (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Hero (SB) ($368.25)
      BB ($382)

Preflop: Hero is SB with A, A
      Hero bets $6, BB raises to $24, Hero calls $18

Flop: ($48) K, 5, 5 (2 players)
      BB checks, Hero bets $33, BB calls $33

Turn: ($114) 4 (2 players)
      BB checks, Hero bets $88, BB raises to $325 (All-In),

See on inglise keeles, sest ma panin selle 2+2te algul ja siis mõtsin et panen siia ka, et mis eesti HU prod ütlevad, ei viitsind lihtsalt eesti keeles ümber kirjutada.
      Endale tundus huvitav spot lihtsalt.

ROHVEL - tärnidega sõna on "p.uts" nagu paneb.

Comment

• Uniquest
        Grinder
        • Oct 2008
        • 615

Algselt postitas groams
        ;D ;D ;D

Aga call imo, nagu juba ütlesin, ta teeb seda AdKx KxQd ja mõnikord muu prahiga ka. 5-t sisaldavaid käsi ta ranges praktiliselt pole.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

I'd fold. Selleks peab ikka päris agro mäng olema, et see call teha. Check-raise on siiski päris tugev muuv üldjuhul, eriti non-grinderi poolt.

Comment

• timukasr
            Vana Tegija
            • Nov 2008
            • 1099

No, nende readide järgi ütleks, et fold aga muidu on standard HU call.

Comment

• andu_andu
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 4050

Esiteks, kas sellise vastase vastu just ei peaks 4beti tegema ? Sest kui ta on flopis fit-or-fold, very very straightforward, nit mängija siis sa ei saa häid spotte oma ässadega ( nagu see siingi ) ja mida rohkem raha pre sisse läheb, seda parem sulle ; lisaks veel see, et vastane juba frustrated ning stackib ennast lightimalt ära ka preflop kuna sa palju 3bettinud ka teda ju.

Antud käe foldiks arvatavasti selliste readidega, sest nittide vastu 3flush paardunud flopil ässadega ennast ära stackida ei ole just selline mäng, mida peaks selliste vastu mängima.

Comment

• timukasr
                Vana Tegija
                • Nov 2008
                • 1099

Mulle näiteks ei meeldi HUppis minna 4-bet sõtta. Tavaliselt lõppeb see sellega, et hakatakse light 5-bettima ja varsti on 33 preflop push juba +EV. Selline variance võib vahepeal kole bitchine olla.

Comment

• daljoh
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1032

Algselt postitas timukasr
                  Tegin väikse HU video ühe teise foorumi jaoks, aga ma pole ka kade seda siin jagada. Video on 50 minti pikk ja sattus mingi amazing run (loe +200BB/100).

Kuna ei taha, et kodulehe bandwith üle ei lasta võtan varsti lingi maha.
                  Timukasr kas seda videot veel kuidagi saaks. Vaataks ka nii huvi pärast!

Comment

• ok2aa
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1903

Algselt postitas Codecci
                    I'd fold. Selleks peab ikka päris agro mäng olema, et see call teha. Check-raise on siiski päris tugev muuv üldjuhul, eriti non-grinderi poolt.
                    missa siin üldse siis calliksid ä? või bet-calliksid?

Comment

• Davy
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1341

Algselt postitas groams
                      Hi guys!

Villain is a loosing player, very very straight forward, **** his money in only w/ nuts, I have seen him check calling two streets w/ TP GK, and then checking the river also on a pretty dry board. Also his line w/ a draw is check call.
                      We haven't 4betted him not even once, so I decided to flat pre.
                      His threebetting range would be about A2s+, A8+, KJ+, QJ, 77+.
                      I think he was pretty frustrated, cause we had been 3betting him pretty wide and he didn't really adjust well and because of the frustration factor, I tanked for a while and then made a crying call.
                      So what would you do on the turn against a nit like this?

PokerStars No-Limit Hold'em, $2.00 BB (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop

Hero (SB) ($368.25)
                      BB ($382)

Preflop: Hero is SB with A, A
                      Hero bets $6, BB raises to $24, Hero calls $18

Flop: ($48) K, 5, 5 (2 players)
                      BB checks, Hero bets $33, BB calls $33

Turn: ($114) 4 (2 players)
                      BB checks, Hero bets $88, BB raises to $325 (All-In),

See on inglise keeles, sest ma panin selle 2+2te algul ja siis mõtsin et panen siia ka, et mis eesti HU prod ütlevad, ei viitsind lihtsalt eesti keeles ümber kirjutada.
                      Endale tundus huvitav spot lihtsalt.

Sina oled agresiivne olnud 3bet pottides?

Kui nii siis imo ta range on AA, AK, KK,55, 56s, 45s, 44 võibolla KxQd, flushi siin tal never pole. Millise otsa sa neist komistasid, see on juba puhas variatsioon. KK ja 55,44 ma ei ole kindel, kas ta shippiks, äkki slowplayks neid riverini. Ehk suurema kaalu annaks AK,AA, 45s,56s,KQd. pot oddse arvestades ma siin foldima väga ei kipu.

Comment

• timukasr
                        Vana Tegija
                        • Nov 2008
                        • 1099

Algselt postitas daljoh
                        Timukasr kas seda videot veel kuidagi saaks. Vaataks ka nii huvi pärast!
                        Vist ei ole, sakkis nigunii, olin tollal fish. Võin uue teha.

Comment

• daljoh
                          Vana Tegija
                          • Feb 2009
                          • 1032

Algselt postitas timukasr
                          Vist ei ole, sakkis nigunii, olin tollal fish. Võin uue teha.
                          Kui see sulle tüli ei teeks võiksid teha küll. Ma arvan, et neid kes sellest huvitatud oleks siin veel. Võiksid siis juurde rääkida, et miks midagi teed jne. Täislaks noh! ;D

Mina igatahes ootan huviga.

Comment

• Cash87
                            Vana Tegija
                            • Feb 2009
                            • 1402

Ma ei tea noh....olen küsinud selle kohta 2 korda pole saanud ühtegi vastust ja siin näedsa timukas suvatses kohe vastata :) aitähh

aga tegelikult ma ikka ootan seda huviga ja üldse kõiki HU videosid eriti andu oma :P

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

Timukasr võiksid teha HU sitngo, sest ma pole üheski toas näinud NL10 heads upi et sellega võrdne mäng oleks vast 5.50 HUsitngo.
                              ootaks huviga.

Comment

• timukasr
                                Vana Tegija
                                • Nov 2008
                                • 1099

Tegin video ära. Väga hea ei ole, kuna tegin esimest korda. Ei tea kui palju mu mõminast aru on saada. Video ise ka tuli üsna igav, midagi huvitavat ei juhtunud ja tagatipuks jäin veel miinusesse. Eks vaadake, kui palju uut näete jne, kindlasti postitage ka küsimusi kindlate situatsioonide kohta jne.

http://www.upload.ee/files/145103/NL100HU.wmv.html - ca 50MB 55min

Algselt postitas timz0333
                                Timukasr võiksid teha HU sitngo, sest ma pole üheski toas näinud NL10 heads upi et sellega võrdne mäng oleks vast 5.50 HUsitngo.
                                ootaks huviga.
                                Ei ole SNGdesse nii süvenenud, et oleksin piisavalt pädev selle kohta video tegemiseks.

Algselt postitas Cash87
                                Ma ei tea noh....olen küsinud selle kohta 2 korda pole saanud ühtegi vastust ja siin näedsa timukas suvatses kohe vastata aitähh

aga tegelikult ma ikka ootan seda huviga ja üldse kõiki HU videosid eriti andu oma
                                Sa pole minu poole kunagi otse pöördunud, nagu daljoh, sestap ei tundnud end puudutuna :P (sest mul seda vana video miskipärast alles ei ole enam).

Comment

Working...