*** Tõehetk: Ranka ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mislinn
    Pokkerihai
    • Apr 2009
    • 1734

Re: *** Tõehetk: Ranka ***

Parim viis oop olles poti kasvatamiseks:
    1. hea regulari vastu ( milliseid statse peaks jälgima jne)
    2. donki vastu

Milliste handidega 4bet bluffid ja palju üldse 4bet bluffi kasutad?

Comment

• Pahvak
      Pastilaa?? Ei!
      • Dec 2008
      • 4431

Miks fullring on parem kui 6-max? Ehk miks sa seda mängima ei jäänud?
      Fullstacks have more fun.

Comment

• low-flow
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 1208

Panen siis ühe käe ka, ei midagi erilist, aga tahaks lihtsalt eksperdi arvamust kuulda.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Paar küsimust ka veel:
        1. Mida sa arvad HEMi poolt arvutatavast EV-st? Kui tihti graafikul üldse vaatad seda joont kasvõi huvi pärast?
        2. Kas pead reaalseks graafikuid, kus inimesed jooksevad mitmesajatuhande või isegi miljoni käe peale mitusada BI alla EV?
        3. Mis on sinu jaoks parim meetod oma mindseti terve ja tugevana hoidmaks? Kas tunned ängistust ja on raske uinuda näiteks pärast väga halba päeva pokkeris või on sul juba liiga paks nahk kasvanud, et sellisest asjast eriti üldse välja teha?
        4. Milline on sinu HUD?
        Last edited by low-flow; 13.07.10, 00:32.

Comment

• Marek K.
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 1477

kui vanalt poja said

Comment

• taasver
            Grinder
            • Oct 2008
            • 584

Kaheksate neliku või paremaga oled kaotanud?

Comment

• Aadu
              Õpihimuline Mängur
              • Apr 2009
              • 326

Kui vanalt sa pokkeriga alustasid

Comment

• -andres-
                Moderaator
                • Oct 2008
                • 4546

Mis esimesele tütrele nimeks paned?

Comment

• JohannesJ
                  Grinder
                  • Jun 2010
                  • 684

Alates mis NL limiidist tunned ennast ebakindlalt? st. et isegi kui on/oleks piisav roll ei taluks ala 100 000kr swinge?
                  Ja kas ja kui siis mis tööd tegid ennem profipokkeri karjääri või kelleks õppisid?
                  äitähh

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas oitarvi Vaata postitust
                    1. Kuidas sul viimasel ajal pokkeris läinud on? Miskit olen kuulnud, et Full Tildis on nüüd su põhikoht. PTR-i järgi on su tildi graafik suht swingine. Et mis toimub siis?
                    2. Miks sa turniire ei mängi, näiteks Eesti meistrivõistlused või Baltic fest? Kas sind äkki näeb Tallinna EPT-l?
                    3. Mis ameteid sa pidanud oled? Mida sa tehases töötades täpselt tegid?
                    4. Kaugele tahad pokkeriga jõuda? Või on eesmärk elada üks päev korraga ning toiduraha lauale tuua?
                    5. Mis alal sa väga hea veel oled peale pokkeri?
                    6. Mis on plussid ja miinused sinu elus pokkerimängija ametina?
                    1. müttasin kuni mai kuuni Cakes (mida PTR tollal ei träkkinud) ja alates maist FTP-s. Algul mängisin kuni 600NL seal, mis põhjustas $3000 downswingi. Nüüdest mängin seal 100NL ja hetkel olen suht rahul, sest $3000 mid-stakes downswingist olen 100NL-i mängides taastunud.

2. turniiridel on suur variatsioon, ei pea end seal pädevaks ning tunnen, et suurte turniiride mängimine oleks minu puhul raha põletamine. Samuti ei meeldi live, loe ülevalt miks ei taha.

3. Lihttööd, ehituselt tehasesse välja. Tehases tegin tekke, olin masinate peale. www.wendre.ee (või mis iganes aadress saad rohkem infot).

4. Kunagi oligi eesmärgid need, kuhu praegu tahtsin jõuda. Õigemini oli eesmärk liikuda limiitides üles, koguda suur roll ja siis miski hetk see raha kuskile "magama" panna. Hetkel eesmärgid puuduvad :( aga kindlasti üks päev korraga kindlalt ei ela ning ei ole seda kunagi teinud. Jälginud olen väga ranget bankrolli managmenti ning hoidnud alati piisavalt raha "sukasääres", et isegi pokkeri kadudes/ekstreemolude tingimuste tekkimisel ei lendaks bustoks.

5. Loodus ei ole mulle eriti andnud suuri füüsilisi võimeid aga see eest tunnen, et vaimselt olen jällegi sammukese ees. Kõik alad, mis nõuavad loogilist mõtlemist, olema reaalselt kahe jalaga maapeal ning nõuavad distsipliini on minu tugevaim külg.

6. Plussid on võimalus olla täiesti sõltumatu tervest maailmast, areneda lõpmatuseni (või niikaugele kui soovid), õppida paremini tundma raha väärtust, riski/võidu suhet. Miinuseks kindlasti suured swingid, nendest tulenev stress, kohati sõltumatus ning suur arenemistahe võib viia rohkemal või vähemal määra erakliku elu juurde, ühiskonna üldine imelik hoiak su ameti peale (õnneks see on viimasel ajal paranenud) ning kui sa ei ole WSOP ME-d võitnud (või ei ole $10m teeninud durrrr) siis su tulemused ning tunnustus jäävad kõigest pokkerikommuunide ringkondadesse.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
                      2. donki vastu

1. Hea regulari vastu ei tasuks üldse statte vaadata -- need peaksid olema peas. Aga statid, mida võiks kasutada regularide puhul oleksid peale nelja standard stati - cbet flop (sel juhul ka võiks olla cbet turn ja fold to turn bet, et näha kui hea on teda floatida või bluffida floppides), 3bet ja fold to 3bet (vajab suuremat samplet, hea light 3bettimiseks), squeeze (kui taga on hunnik squeezejaid siis hakake rohkem AK-d, TT+ callima ning squeeze saamisel ärge foldige), WTSD (kui ikka läheb tihti SD-le, kuskil ei foldi siis bluffige vähem), W$WSF (kui see on kõrge siis ta tihti üritab postflopis potte võita ja on agro, kui see madal siis rohkem mängib kaarte. Hea hero-callideks, foldideks), fold to cbetid (kui need kõrged siis cbetige rohkem).

See on hunnik statte, mis võiksid olla aga ärge neid eriti vaadake. Pigem vaadake siis kui teil tõmbed, hunnikd backdoor drawsid ning tahate vastast üle mängida. Siis võite oma plaani kinnitada, hüljata nendega ning ärge ühtegi asja üle tehke. Kui nitike foldib 70% ajast 3betile siis jumala eest ärge iga orbit 3bettiga. Kasutage mixijatena kaarte!

2. Donki vastu VPIP/PFR ja AF, millest kõige viimane on tähtsam aga need töötavad kõik koos. Näiteks 40/2/1 on kindlasti passiivne mängija ja kui saate beti/raise siis olge valmis foldima. 40/28/3 on jällegi super agro ning siin top paar on nuts. Samuti sellise venna vastu hero-callige rohkem, sest nad armastavad bluffida.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
                        2. donki vastu

4bet bluffin blocker händidega nagu AX, QK, KJ, KT ja kasutan seda ainult siis kui mõjuv põhjus. Ise ma foldin 3betile ca. 70% ajas ja lasen meelega regularidel end abuseda, sest siis hiljem saan vahetada käiku ning hakata rohkem 4bet bluffima ja ühtlasi võtan ka raising range tightimaks.

Sellisel juhul vastased teevad rohkem vigu, kui foldivad mulle ning kui ühel hetkel avastavad, et ma 4betin lightilt siis on mul raising range suht tight ning saan vahetada jälle käiku ning 4betin ainult value peale. Sel juhul kõlbavad ka AQ, TT ja isegi 99 sugused "rääbised" value4betiks.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Pahvak Vaata postitust
                          Miks fullring on parem kui 6-max? Ehk miks sa seda mängima ei jäänud?
                          FR on mul suur sample, kogemused ja enesekindlus ning tunnen sealt koduselt. 6maxi olen mänginud suuremas hunnikus ainult TrioBetis, mis ajas megatilti ja enam lihtsalt ei viitsi. Annan endale ka aru, et iga uue mängu õppimine on +EV ka vanale mängule aga no ei tule seda sundi peale.

Olen filtertanud oma FR mängu ning laudades, kus on olnud 6 või vähem mängijat kaotan ma raha ja mitte vähe. Seega omaenda laiskus maksab mulle tohutult palju pappi - kas õppida 6max selgeks või kohe põgeneda 6 või vähema mängijaga FR laudadest.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                            Panen siis ühe käe ka, ei midagi erilist, aga tahaks lihtsalt eksperdi arvamust kuulda.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Paar küsimust ka veel:
                            1. Mida sa arvad HEMi poolt arvutatavast EV-st? Kui tihti graafikul üldse vaatad seda joont kasvõi huvi pärast?
                            2. Kas pead reaalseks graafikuid, kus inimesed jooksevad mitmesajatuhande või isegi miljoni käe peale mitusada BI alla EV?
                            3. Mis on sinu jaoks parim meetod oma mindseti terve ja tugevana hoidmaks? Kas tunned ängistust ja on raske uinuda näiteks pärast väga halba päeva pokkeris või on sul juba liiga paks nahk kasvanud, et sellisest asjast eriti üldse välja teha?
                            4. Milline on sinu HUD?
                            Kätt ma ei kommeteeri, sest see võib viia kogu teema algsest mõttest eemale. Tee uus teema ja kommenteerin seal -- see nädal kommenteerin kõiki FR käsi.

1. Olen oma EV arvamusi siin välja öelnud ja jätan nüüd ütlemata, et vältida tulevasi vaidlusi. Vaatan seda graafikuna harva, tulemustena iga päev mitukümmend korda kui värskendan HEM'is sessioonide lahtrit, kus kahjuks $EV tulbake on olemas ning minuteada seda muuta ei saa.

2. Ma ei oska seda kommenteerida ja jätaks selle matemaatikutele. Kindlasti on väga ekstreemseid näiteid kus võid väga pikalt hästi/halvasti joosta aga kui suur on tõenäosus, et sa jooksed mitmeid kümneid sisseoste alla "tõelise EV", seda ma ei oska öelda. Minu kogemus on näidanud, et 100,000 käelisi nullmängu juhtub aga see on olnud alati pooleks halvast jooksust põhjustatud tildiga, enda halva mänguga ning lõpus ka enesekindluse kadumisega.

PTR on suht hea statistikaleht ja üldiselt kõik mängijad, kellel on suur sample näitavad oma tavalist winratet pärast ükskõik mis samplet. Kui neid ekstreemseid jookse toimuks tihti siis kõvadel grinderitel peaksid olema päris pikad upswingid/downswingid, eriti kõrgemates limiitides.

3. KATSETADA UUSI ASJU. Leiad uue nipi siis on motivatsioon kõrge, huvi mängu vastu suur ning teed head mängu. Tagasilöögid sel juhul ei häiri ning saavutused teevad rohkem rõõmu.

Kunagi hästi ammu läksid suured kaotuspäevad südamesse aga see kadus kiirelt. Siis pikad sitad jooksud hävitasid mu mindi tohutult ning tekkis mõte, kas üldse oskan mängida ja äkki oli luckbox. Tänasel päeval 10BI kaotusepäev ei muuda mu und ning 100,000 BE stretch lõhub nats ensekindlust. Kaotuseläveks, mis mind mõjutab on hetkel ca $5000 päev aga see tulenebe sellest, et neid on liiga vähe olnud. Arvaks, et ka sinna võib kõva nahk peale kasvada kogemustega.

4. Hetkel ei saa postitada HUD'i popup ja screenshoti. Kui hommikul meeles siis teen seda aga laual kuvan VPIP, PFR, AF, HANDS. Popupi postitan hommikul.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Marek K. Vaata postitust
                              kui vanalt poja said
                              23

Comment

• ranka