NL2-5 mängijate nurgake

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lennuk
    FPP Pro
    • Dec 2009
    • 298

Re: NL2-5 mängijate nurgake

Algselt postitas MissLiz Vaata postitust
    Bet size korda! Sa peaksid flopist vähemalt 0.25 panustama. Kui MP3 juba niikuinii limpis, siis vaevalt ta nii nõrga beti peale maha viskab kaardid.
    Flopist oleks pidanud ka rohkem panema, mingi 0.40 ma pakuks. Kui endiselt callib siis turnis oleksin hoo maha võtnud ja check teinud, kui ta siis oleks paugutama hakanud, oleksin ehk ära visanud, board väga drawine. Samas kurat seda teab. Oleb vastase statsidest ka täiesti. Niti vastu ilmselt oleksin ka seti maha pannud turnis beti peale. Kui vastas loose siis oleksin ilmselt panustanud. Ja riverisse maja saada on ju parim mis sellest käest saada oleks tahtnud! Seal sa küll enam ära visata ei saa.

Kurjam, keeruline käsi, eriti turn. Teed cheki annad võimaluse edasi drawida, foldida ka nagu päris ei saa, kuna ikkagi set. Kui teha raise ja saad vastu re-raise on suht pekkis... no ma ka ei tea tegelikult :)
    minu arust pole sel preflop raisel häda midagi ,kui vaatate siis üks blindidest on short ja teine ka põhimõtteliselt ja 44ga ei taha ma eriti raha lauda panna kui on võimalus et shordid hakkavad ületõstma ,sest callida neid ju ei saa.ja infot vastase kohta ei ole sest alles istusin lauda.

turn oli jah imelik ,aga kuna set siis midagi peaks ikka panema .
    panen siis lõpu
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• MissLiz
      Jube Noob
      • Jul 2009
      • 112

Nii siin kohal vaidleksin ma sulle totaalselt vastu.
      Bet size peab ideaalis olema alati sama, et vastastel oleks su käte tugevust raskem hinnata.
      Ei saa võtta nii, et lauas shordid ja re-raise sucks ega ka nii et kui ässad on, et siis panustan rohkem et keegi drawima ei tuleks.

Endal on süsteem 4xBB + 1BB iga limperi pealt. Ja seda alati! Olenemata kui nõrk käsi või kui short stack mul või vastasel on.

Comment

• ingu
        Bännitud
        • Jan 2010
        • 1283

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.05 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

UTG ($4.57)
        UTG+1 ($3.69)
        MP1 ($6.59)
        MP2 ($5.73)
        MP3 ($8.69)
        Hero (CO) ($5)
        Button ($4.31)
        SB ($3.28)
        BB ($2)

Preflop: Hero is CO with 4, 4
        4 folds, MP3 calls $0.05, Hero bets $0.20, 3 folds, MP3 calls $0.15 >> Siin paneksin mina 0.25$. Täitsa standart beti.

Flop: ($0.47) 10, 5, 9 (2 players)
        MP3 checks, Hero bets $0.30, MP3 calls $0.30 >> Võiks 0.35-0.40$ olla, aga enamvähem Okei. Rereiase peale foldiks.

Turn: ($1.07) 4 (2 players)
        MP3 checks, Hero bets $0.70, MP3 calls $0.70 > Kindlasti veidike rohkem. Võibolla bet 1$, flop ei ole sulle meeldiv.

River: ($2.47) 10 (2 players)
        MP3 bets $2.10, Hero ????
        Mina läheksin AI.

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

Algselt postitas lennuk Vaata postitust
          ei ole busto
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

kas keegi äkki räägiks kuidas seda kätt oleksite ise mänginud (alates preflop) ,sest mida rohkem ma seda vaatan ,seda halvem minu enda varinat mulle tundub ?
          Mina oleks flopis check/foldinud, underpairiga sellise boardiga 2 vastase vastu ei taha bettida. nevermind, vaatasin jälle kätt valesti. Krt see on, liiga tihti juhtub seda. Aga mõte jääb samaks, oleksin järgi checkinud ikkagi.
          turni bet ok, riveris instashove.
          Last edited by nomerlot; 11.05.10, 10:18.

Comment

• MissLiz
            Jube Noob
            • Jul 2009
            • 112

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
            Mina oleks flopis check/foldinud, underpairiga sellise boardiga 2 vastase vastu ei taha bettida.
            turni bet ok, riveris instashove.
            2 vastase? ainult 1 vastane ju flopis?

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

2 vastase? ainult 1 vastane ju flopis?
              Õige, parandasin ära. Mingi kevadväsimus peal, viimastel nädalatel juba mitu korda juhtunud, et loen foorumis kätt valesti... Vitamiine vaja.

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Bet size peab ideaalis olema alati sama, et vastastel oleks su käte tugevust raskem hinnata.
                Kui võib, siis ma vaidleks omakorda sinule vastu :) Preflop bet size ei tohiks muutuda selle tõttu mis sul käes on, aga tohib ja lausa peaks olema muutuv sinu positsioonist, vastastest ja nende stacki suurusest tingituna.

Comment

• Poku
                  Bännitud
                  • Mar 2010
                  • 295

Ei saa võtta nii, et lauas shordid ja re-raise sucks ega ka nii et kui ässad on, et siis panustan rohkem et keegi drawima ei tuleks.

Endal on süsteem 4xBB + 1BB iga limperi pealt. Ja seda alati! Olenemata kui nõrk käsi või kui short stack mul või vastasel on.
                  Eieieiei. Ära anna selliseid soovitusi.
                  VÄGA oleneb kes sinust järgnevad vennad on ja ERITI oleneb kes on blindidel.
                  Ja oleneb ka positsioonist.
                  Kui sa oled btn või co ja blindidel on short siis never ei pane 4bb. See on raha põletamine. Üldiselt short mängib push-fold mängu, isegi kui ta callib, siis sul on väga raske edasi mängida, kuna ajasid pf panga suureks ja shordi vastu me ei taha mängida suurt panka. teed cbeti, ta shoveb sa pead lihtsalt callima enamus juhtudes. cbeti ei tee - ta shoveb. Hoiame panga ikka väiksena et oleks manööverdamisruumi postflopis meil. Ja nii väikses limiidis niikuinii keegi ei loe su pet sizesingut ja kõrgemas limiidis saavad ka kõik aru miks sa vähem/rohkem teatud olukordades panustad - et see ei olene sinu käest, vaid kõikidele teistele teadaolevast infost. Seega sa ei varja/peida midagi.
                  Ma ei näe ka mõtet hilisematest positsioonidest 4bb panna, soovitan seal ikka 3bb standardiks võtta. Raiskad vähem raha, kuna su range on kõvasti loosem jms ja sul on positsiooni. Varajase pos 4bb on ikka selle eesmärgiga, et sa oled OOP.

Comment

• MissLiz
                    Jube Noob
                    • Jul 2009
                    • 112

Ehk olen siis millestki aru saanud. Ja ega ma ei arvagi, et mu arvamus mingi õige asi on ja veelvähem tohiks Rämeda fishi soovitust keegi arvesse võtta.

Aga siiski arvan ma, et nii micro limiitidel väga suurt vahet pole, ja olles nagunii sellel tasandil suhteliselt tight mängija, siis on ju niigi ilmselge et kui isegi shortstackeri vastu 4xbb panen, peaks mul reaalselt ka käsi olema. Ja kui flopil shoveb siis kergelt fold. Samamoodi käituks ka ju suuremate stackide puhul?

Comment

• Poku
                      Bännitud
                      • Mar 2010
                      • 295

Ehk olen siis millestki aru saanud. Ja ega ma ei arvagi, et mu arvamus mingi õige asi on ja veelvähem tohiks Rämeda fishi soovitust keegi arvesse võtta.

Aga siiski arvan ma, et nii micro limiitidel väga suurt vahet pole, ja olles nagunii sellel tasandil suhteliselt tight mängija, siis on ju niigi ilmselge et kui isegi shortstackeri vastu 4xbb panen, peaks mul reaalselt ka käsi olema. Ja kui flopil shoveb siis kergelt fold. Samamoodi käituks ka ju suuremate stackide puhul?
                      Asi on selles et shortstack shoveb palju lightimalt kui bigstack - kaotad vähem raha foldides esiteks. Teiseks kui ta peaks callima, siis on sul postflopis veel manööverdamisruumi. Tõesti, hea soovitus sulle, proovi shortstackide vastu mängida väiksema panga peale. Nas shovevad seal isegi 88, siis on isegi sinu 9To fold tegelikult ju vale pokkeri teooria kohapealt, aga tahest tahtmata sa selle foldid shordi vastu pf kui ta shoveb. Pikas perspektiivis on see väga suur raha. Samahästi võiks ju siis ka öelda et miks sa bigstacki vastu ei raise pf 12bb +3bb iga limpija kohta? Ei tundu ju eriti loogiline?
                      Nt kui ma olen btn ja short on blindil siis ma openraisen 2bb. Ta foldib niivõinaa kui tal midagi pole ja kui tal miskit on, siis ta shoveb niivõinaa - me kaotame vähem raha. LP on üldiselt meie käterange ju spekulatiivne ja foldime. Short ei kaitse blainde. Eriti profesionaalsed SS'id, nad mängivad strateegia järgi ja saad enamus kordi väga väikselt riskides blindid varastatud. Miks raisata raha?
                      Sa lihtsalt commited end ära kui ta callib. Sa ei saa tihti cbetida nt, või pead selle nii naeruväärselt väikese tegema, et kui ta shoveb, saaksid veel foldida, kuid siis on selgelt näha miks sa nii väikese tegid jne. Preflop väiksema tõstega me hoiame panga väiksena ja saame postflopis veel semi-bluffida jms liigutusi teha. Nt kui on shordid blindidel siis juba varajasel positsioonil võtan ma enda käteranget palju tightimaks, millega avan.
                      Võiksin sell teemal pikemalt ja põhjalikumalt kirjutada, aga ei viitsi hetkel, ehk hiljem.
                      Last edited by Poku; 11.05.10, 13:18.

Comment

• kroko_till
                        Jube Noob
                        • Jan 2009
                        • 121

Short shoveb oma käe reeglina olenemata sellest, kas Sa paned 3xBB või 5xBB. Kui tal on käsi, millega ta shoveb, siis ta shoveb. Kui tal kätte ei ole, siis ta foldib samamoodi 3BB peale kui 5BB peale. Vähemalt väga suure enamuse kätest on asi nii, kui ei ole just väga halb short.

Seega väiksem raise on mõistlikum, sest kui Sa pead foldima, siis kaotad vähem lihtsalt.

Muide mina panen mikros tihtipeale AA ja KK +1BB oma standardile otsa, eriti hilises positsioonis, kus minu raise võidakse tõlgendada stealina ja kindlasti ka siis kui minust vasakul on mängijad, kelle kohta mul on vähe käsi (seega ka neil minu kohta). Mikrodes on nii palju halbu mängijad ja koosseis vaheldub nii tihti, et võibolla 2% on mängijaid, kes teevad note, et kui paneb 50c, siis ei ole AA ja kui paneb 60c siis on AA. Ja 10% oma AA ja KK pealt teen standardraise ka ja 10% raisen näiteks 78s suuremalt. Kokkuvõttes fish kui tahab callida, siis ta callib nii 50c kui 60c, seega premiumiga ma pigem võtan valuet sealt kohe juba natuke. See mu isiklik arvamus muidugi ainult, aga mul üldiselt töötab.
                        Last edited by kroko_till; 11.05.10, 13:21.

Comment

• MissLiz
                          Jube Noob
                          • Jul 2009
                          • 112

Aga kui NL2 ja NL5 kubiseb shortstackeritest (ja osad neist lihtsalt suure poti kaotanud) siis peaksin koguaeg ettevaatlik olema ja väikseid raise tegema ja c-beti ära jätma?

Comment

• kroko_till
                            Jube Noob
                            • Jan 2009
                            • 121

Aga kui NL2 ja NL5 kubiseb shortstackeritest (ja osad neist lihtsalt suure poti kaotanud) siis peaksin koguaeg ettevaatlik olema ja väikseid raise tegema ja c-beti ära jätma?
                            Statsidest näeb ka üldiselt ära,kes mängib shorti ja kellel on lihtsalt väike stack. Kui ikka mängija on statsidega 5/5, siis on suht selge, et ta ei hakka Sind mingi marginaalse käega callima, ükskõik kas Sa paned 30c või 50c. Kui tal on oma 5% range käsi, siis ta lükkab ja Sa pead enamasti foldima. Kui mingi 25/10 düüd on oma stacki shordiks kaotanud, siis juba see, et ta ei top-upi näitab et tegu on nõrga mängijaga, tema puhul raised for value ja seda võib teha suuremalt aga marginaalse käega pead arvestama et implied oddse Sul väga ei ole nii et selliste vastu ma pigem raiseks suuremalt aga ainult hea käega, marginaalsed laseks pigem foldi. Table selection ka üsna tähtis, tasub näha vaeva, et leida laudu kus vähem shorte.

Comment

• Poku
                              Bännitud
                              • Mar 2010
                              • 295

Siis sa paned laua kinni ja võtad uue.
                              3+ shortstacki vastu lauas on sul põhimõtteliselt võimatu mängida kasumlikult pikas perspektiivis.
                              Pokker pole nii, et loen artikleid ja ja mängin nii robotlikult nüüd ja raha hakkab tulema. Iga situatsiooni hinda eraldi.

Comment

• MissLiz
                                Jube Noob
                                • Jul 2009
                                • 112

Algselt postitas Poku Vaata postitust
                                Siis sa paned laua kinni ja võtad uue.
                                3+ shortstacki vastu lauas on sul põhimõtteliselt võimatu mängida kasumlikult pikas perspektiivis.
                                Pokker pole nii, et loen artikleid ja ja mängin nii robotlikult nüüd ja raha hakkab tulema. Iga situatsiooni hinda eraldi.
                                Pole kordagi mõelnud NL2 ja NL5 mängides, et hakkan kõvasti raha tootma ja teooria ega arenemine mind ei huvita.
                                Aga antud juhul ei ole ma oma kogemustepagasiga kaugemale jõudnud, kui artiklid ja NL2 / NL5 ning ranka tabel mille järgi "robotlikult" mängin, seega vabandan kui mu pokkerialane teooria pole veel täiuslik, proovin vale arvamust teinekord enam mitte avaldada.
                                Loomulikult on aga nõu iga kell oodatud, et saaks oma mängupilti paremaks muuta.

Comment

Working...