*** PokkeriProd.com Turniiriliiga Eelteema ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: *** PokkeriProd.com Turniiriliiga Eelteema ***

Paluks võimalikult palju mõtteid võimalikult kiiresti punktisüsteemi kohalt. Ise pakun välja midagi sellist(ennetasin kompromissi, seega ei ole see ikkagi nii järsk, kui mina selle teeksin):

100
    80
    60
    50
    45
    40
    35
    30
    25
    20
    16
    13
    11
    10
    9
    8
    7
    6
    5
    4
    3
    2
    1

ME-l võiks ehk kõik kahekordsed olla(poleks vist nii hull, kui meil ükskord liigas, kus liiga palju sõltus ME-st, samas peaks olema garanteeritud, et pinge jääb lõpuni).

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Kui suuremad evendid oleks topelt, mitte mingi 5x punkte jne, siis vist tõesti peaks kõik ladusalt sujuma.

Comment

• erplander
        ekrelander
        • Oct 2008
        • 1029

Algselt postitas lenC Vaata postitust
        Paluks võimalikult palju mõtteid võimalikult kiiresti punktisüsteemi kohalt. Ise pakun välja midagi sellist(ennetasin kompromissi, seega ei ole see ikkagi nii järsk, kui mina selle teeksin):
        Kui eelistada suuremaid numbreid, siis pigem juba siit: http://www.wsop.com/players/2009pts.asp

1st 100 pts
        2nd 75 pts
        3rd 60 pts
        4th 55 pts
        5th 50 pts
        6th 45 pts
        7th 40 pts
        8th 35 pts
        9th 30 pts
        10th 20 pts

Kui piirduda siiski väiksemate numbritega, siis:

15 - 12 - 10 - 8 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 - 1

või

20 - 16 - 13 - 10 - 8 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2

või

25 - 20 - 16 - 13 - 10 - 8 - 6 - 4 - 3 - 2

ME eest muidugi kahekordsed punktid.
        Last edited by erplander; 25.08.10, 00:55.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Ärme üldse paneme suurtematele eventidele topelt punkte, sest jube tobedad üllatajad võivad tekkida.

Ja äkki teeks punnide süsteemi nii, et punne saavad nees, kes jõuavad rahadesse.

Comment

• Madis Very
            Bännitud
            • Aug 2009
            • 2951

Cashid 50€=50 punkti jne ?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
              Cashid 50€=50 punkti jne ?
              Ma ise mõtlesin, et oleks ette antud punktide struktuur TOP10 mängijatel ja kui näiteks 5 saavad rahadesse siis antud struktuuris järgi esimesed 5 saavad punkte. Aga samas oleks Madis Veri pakutud süsteem hea, isegi vägagi hea, sest rankingu liider pm. peakski olema vend, kes teenis turniiridega kõige rohkem pappi.

Mõelge, pakkuge ideid ja klopsime midagi kokku. Punktidega nii väga kiiret ei ole, neid saab arutada kuni liiga alguseni. Lendan ise hetkel magama, õhtuks panen üles parandatud turniiride kava ja kui enam-vähem OK siis läheb see Burgetile teele.

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

turbo turniir viks jääda .. flippamisskill peab ka ju kuskil välja tulema

Comment

• yolpa
                  Pokkerihai
                  • Jun 2009
                  • 2669

Algselt postitas leits Vaata postitust
                  turbo turniir viks jääda .. flippamisskill peab ka ju kuskil välja tulema
                  double that.
                  pooldan ka madise ideed. Üks küsimus selle trio live kohta, et kuna mul plaanis mängida sõbra konto alt, siis kas ma ise riiga saan minna seda mängima, juhul kui peaksin võitma.

Comment

• erplander
                    ekrelander
                    • Oct 2008
                    • 1029

Sõltub, mis laadi turboturniir. Nagu mainisin, äärmisel juhul oleks vastuvõetav 10-minutiste levelitega turbo. Kui levelid on aga 5 min, on see juba hüper-turbo. Sorry, aga mina põhimõtteliselt sellistest turniiridest ja ka liigadest hoidun, kus liiga jabura struktuuriga turnad sees on. Selline turniir ei saa ju mingil moel naljakas olla, selgitage palun milles see fun seisneb?

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                      Sõltub, mis laadi turboturniir. Nagu mainisin, äärmisel juhul oleks vastuvõetav 10-minutiste levelitega turbo. Kui levelid on aga 5 min, on see juba hüper-turbo. Sorry, aga mina põhimõtteliselt sellistest turniiridest ja ka liigadest hoidun, kus liiga jabura struktuuriga turnad sees on. Selline turniir ei saa ju mingil moel naljakas olla, selgitage palun milles see fun seisneb?
                      Wat? see on ju fun .. kes see viidsib seda kätt oodata .. insta sisse raha ja iisi ju ..

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

Asoh, see on tõesti super-fun, a kujutad pilti milline taevalik fun oleks veel siis, kui tegu oleks allin every hand turnaga?

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                          double that.
                          pooldan ka madise ideed. Üks küsimus selle trio live kohta, et kuna mul plaanis mängida sõbra konto alt, siis kas ma ise riiga saan minna seda mängima, juhul kui peaksin võitma.
                          See auhind ei ole veel välja pandud, eriti ei toetaks ideed TrioBet livele. Liiga tüüpiline, vähe atraktiivne. Pigem siis juba Riia TrioBet live nii, et terve pundiga läheme ja võitjale tehakse pilet + reis välja. See oleks toredam tripike.

Asoh, see on tõesti super-fun, a kujutad pilti milline taevalik fun oleks veel siis, kui tegu oleks allin every hand turnaga?
                          Ma ei poolda ka turbo turniiri aga ma toppisin selle vahele korraks aja maha võtmiseks. Isegi tore oleks No Limit Omaha turniir. Ma arvan, et turbo turniir jääb aga võime teha, et see punkte ei anna või annab ebaolulise summa punne.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Viisin sisse järgmised parandused:
                            1. turniirid algavad 20:00. Loodan, et Burget sisendase paneb nad TrioBeti aja järgi 19:00, vastasel juhul hakkaksid nad 21:00 aga arvan, et ka sellest ei ole probleemi kuna taheti hilisemate kellaaaega.
                            2. Turbo turniiril tõstsin algstäki 2000 pealt 4000 peale, mis peaks mängu tegema vähem flippamiseks. Kas too parandus teeb turniiri paremaks kui enne?
                            3. Warm-Upi sisseostu tõstsin €5+€0.5 pealt €15+€1.5 peale.
                            4. Main Eventi sisseost tõstetud €25+€2.5 pealt €30+€3

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

PS! Turbolt kaotan vist bountyd ka ära.

Comment

• erplander
                              ekrelander
                              • Oct 2008
                              • 1029

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              [*]Turbo turniiril tõstsin algstäki 2000 pealt 4000 peale, mis peaks mängu tegema vähem flippamiseks. Kas too parandus teeb turniiri paremaks kui enne?
                              4000-ne stäkk on muidugi poole parem :) Aga see ei päästa muud, kui vaid pidurdab flippamis-staadiumi algust umbes poole tunni võrra. Märgatavalt parem olnuks siiski 2000-ne stäkk ja 10 min levelid. NL Omaha oleks veelgi halvem variant. Teeks ehk selle turbo Pot Limit Holdem'is siiski?

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

4000-ne stäkk on muidugi poole parem :) Aga see ei päästa muud, kui vaid pidurdab flippamis-staadiumi algust umbes poole tunni võrra. Märgatavalt parem olnuks siiski 2000-ne stäkk ja 10 min levelid. NL Omaha oleks veelgi halvem variant. Teeks ehk selle turbo Pot Limit Holdem'is siiski?
                                Mida see PL päästab? Pigem siis FL.

Ma võin stäki 10,000 ka panna, mis oleks tõesti uutmoodi turbo. Too võib kesta tunde aga lõpus oleksid chippide hunnikud lahedalt suured ning mängijad peavad adjustima iga viie minuti pärast.

EDIT: 10k isegi meeldiks mulle ja võib veelgi suurema panna 20k, mis tõenäoliseks chipifondiks teeks 600,000-1,000,000 chippi.

Ja muid kaebusi, ettepanekuid?

Comment

Working...