Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rahapada
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1178

Re: Pokkeriprode ja amatööride tõehetk!

samas miingi ma teen iga 8k käe tagant updeidi ära nt

ja a grupi blogi on uuenduste vaba, mis teeb jälgimise niigi keeruliseks... selle kohapealt müts maha hillu ees

Comment

• Dogers
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2500

Kurat ma ei tea poisid, nl50s jooksin 16BI alla EV, nüüd tagasi 20s jooksen nagu õudusunenäos
      minust saab siis teie pidur, kes teid alla veab, november ka esimene miinuskuu, korralik miinuskuu, -1000 :)

ja praegu panen täiehooga edasi, ei paista asi paranevat, KK vs A7 ja KK vs A8 sain täna kaks ca 200bbst potti pähe

siis näiteks selline käsi veel jne

ei vingu et viriseda, lihtsalt teatan, et teate kui tahate uut vana minuasemel vms sessiga alustasin kell 22, seega kõik see miinus siia kuusse ei tule, suht põhjas olin juba südaööpaiku :D

€0.10/€0.20 No Limit Holdem
      Prima
      4 Players
      Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
      CO DONCHILE (€20.50)
      BTN kuulpahe (€11.27)
      SB risinha (€20.18)
      BB Hero (€42.36)

Pre-Flop: (€0.30, 4 players) Hero is BB K K
      2 folds, risinha raises to €0.80, Hero raises to €2.60, risinha calls €1.80

Flop: 9 6 7 (€5.20, 2 players)
      risinha bets €3.90, Hero raises to €19.20, risinha goes all-in €13.68

Turn: 9 (€41.98, 2 players, 1 all-in)

River: 4 (€41.98, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: €41.98
      risinha shows
      5 6
      Hero shows
      K K

risinha wins €38.35 (net +€18.17)

Hero lost €21.80

Comment

• Owner85
        Klubi Liige
        • Aug 2009
        • 2146

EV järgi lihtsalt bad biidid

Comment

• Dogers
          Pokkerihai
          • Dec 2008
          • 2500

kui neid tuleb igapäev kümneid ja juba rohkem kui kuu aega järjest siis ma tahaks codecci ära kägistada, kes ütles et downswingi olevikus ei ole

Comment

• Ghost0
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1335

Mina ei taha, tiim on koos juba...
            Saab mis saab, teeme, mis suudame. Igaüht meist võib downswing tabada, aga kümnekesi oleme sellest üle!
            Ja küll sinu jooks ka paraneb :)

Comment

• Dogers
              Pokkerihai
              • Dec 2008
              • 2500

Algselt postitas Ghost0
              Mina ei taha, tiim on koos juba...
              Saab mis saab, teeme, mis suudame. Igaüht meist võib downswing tabada, aga kümnekesi oleme sellest üle!
              Ja küll sinu jooks ka paraneb :)
              cheers mate

Comment

• vapsik
                Klubi Liige
                • Apr 2009
                • 5462

Algselt postitas Dogers
                cheers mate
                Miks Sa starsi ei koli?
                Trios ju laudu vähe minu meelest ning inimese moodi mängida suht kirves.

Comment

• cypher
                  Jube Noob
                  • Dec 2008
                  • 143

Seis peale 10k kätt siis. Jooks pole armuline olnud aga pole hullu, volüümiga trügime läbi

Comment

• Provoker
                    Pokkerihai
                    • Jan 2009
                    • 3067

Algselt postitas hillu

Esimese päeva lõpus siis vahe +28 doltsi jälitajate kasuks, kuna A-Rühm pole tulemusi uuendanud, vaatab, milliseks kujuneb homne päev.

Suure downi elas üle janek174, loodetavasti lakub haavad puhtaks ja paneb valge särava sideme peale, soovitatavalt dollarimärkidega. Suurimale plusspoole peale jäid esimesel juubelipäeval Rahapada, levis ja Hillu, teenides kolmepeale kokku ligi 230 doltsi!

Jõudu jõudu!

Edit: Jälitajate grupi motivatsioonilaksuks on esimese kuu promo ka ametlikult välja kuulutatud. Nimelt esimese kuu suurima summaga lõpetaja saab oma kodupokkeritoas teha kuni 40 daalase sisseostuga turna täiesti minu kulul, ainuke tingimus on see, et cashides läheb kasum jagamisele vahekorras 20-80 mängijale! Nagu öeldud, saamisrõõm on suurem kui jagamisrõõm, niiet andke tuld kutid!

Lihtsalt mainin, et tiba imelik on kokku liita võistlejate miinuseid ja plusse. Kui keegi lendab algul kohe miinusesse, siis see tähendab, et ta ei ole panustanud projekti eesmärgi täitmiseks, mitte ei tõmba teiste mängijate kaumit alla. See on vähemalt mu arusaam. Kui keegi on juba ntx 1k$ teeninud ja siis tõmbab swongi 500$-ga siis mõjutab see projekti summat.

Comment

• hillu
                      FPP Pro
                      • Oct 2008
                      • 260

Provoker, huvitav vaatenurk, kuid mina näen meie 10liikmelist tiimi meeskonnana ehk siis kui 9l mehel on kahe kuu möödudes pokkerikonto nullis ja ühel mehel 25k $ peal, ei tähenda, et projekt õnnestunud oleks, kuna 9 meest tiimis kaotas raha, mis tähendab, et kokkuvõttes kogu meeskond ei teeninud 25k $, vaid teenis 25k - teiste meeste kaotatud summad.

Comment

• Rigged
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2535

Mõtlesin, et kui .cashoudi teen ja NL25 ronin, et siis ei ole selline doomswitch, aga on ikka :)

Eelmine kuu 60k kätt ja -600 taala NL50s, run oli "kuldne"....nüüd uus kuu, uus limiit...ja sama värk :)

http://www.pokerhand.org/?4937385 (Insta 4 bet all in, näib nõrgem, AK, QQ, JJ calls here, kuna vastasega history, siis võib isegi TTga maha callida)
                        http://www.pokerhand.org/?4937387 (Vastane räige donk, "slowplayisin", et iga non club turn nuppe panna, obviously full tildi standard setup)
                        http://www.pokerhand.org/?4937388 (Standard full tildi 2 outer river)
                        http://www.pokerhand.org/?4937389 (Arvata võis, et ei tasu tildis minraise positsioonis callida, karistatakse kohe ära)

Enivei, kuldne värk, eelmine kuu oli 60k kätt umbes sellised (Y) iz nice

Enne postitasin kurat valesse teemasse :P

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

Algselt postitas hillu
                          Provoker, huvitav vaatenurk, kuid mina näen meie 10liikmelist tiimi meeskonnana ehk siis kui 9l mehel on kahe kuu möödudes pokkerikonto nullis ja ühel mehel 25k $ peal, ei tähenda, et projekt õnnestunud oleks, kuna 9 meest tiimis kaotas raha, mis tähendab, et kokkuvõttes kogu meeskond ei teeninud 25k $, vaid teenis 25k - teiste meeste kaotatud summad.

Selles ei saa sinuga nõustuda kuna iga mees mängib oma rahadega mitte ei ole üks suur moneypool mis jagati mängijate vahel projekti raames. Kui 9 meest toodab miinust, ning 1 suudab kõigi töö ära teha siis minuarust on projekt õnnestunud kuna veerand milli koos ju.

Comment

• levis
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1557

Algselt postitas Provoker
                            Selles ei saa sinuga nõustuda kuna iga mees mängib oma rahadega mitte ei ole üks suur moneypool mis jagati mängijate vahel projekti raames. Kui 9 meest toodab miinust, ning 1 suudab kõigi töö ära teha siis minuarust on projekt õnnestunud kuna veerand milli koos ju.
                            Kahjuks ikka vist lähevad miinused arvesse, A tiimil küll, seega ka meil.
                            Seega üritaks suurt miinust mitte tekitada, mängida rohkem jõukohasel limiidil.

Hetkel All-in EV joon jookseb õiges suunas, aga kasum kipub metsa põrutama...

Comment

• hillu
                              FPP Pro
                              • Oct 2008
                              • 260

Algselt postitas Provoker

Ma ikkagi olen veel mõistmatu mees, et kui tiim peaks tegema kokku plussi 25k $, ning 9 meest toodavad -25k $ ja üks mees +25k, siis kuidas saab olla projekt õnnestunud?

Edit: kuskiltotsast hakkasin loogigat tabama, suht peen, kuid minu meelest on ikkagi projekt ehitatud ülesse tiimitööna ning kogu meeskonna tulemused lähevad arvesse, olgu siis miinused-plussid või korrutised-jagatised.

Comment

• Tarmonator
                                Lingiparandaja
                                • Oct 2008
                                • 3274

tra te vaidlete siin ikka eriti mõttetute asjade üle. kas kõik krt leveldavad kõiki või ei saa keegi kellestki aru.

EDIT: no ja selle posti kirjutamise ajal suutsite järjekordselt üksteisest mööda rääkida. masendav

Comment

Working...