VisaHunti vol 22

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: VisaHunti vol 22

misasja?

Comment

• KristjanLaas
      Pokkeritark
      • Oct 2009
      • 6450

libahunt rigged itt

Comment

• timz0333
        Pokkeritark
        • Mar 2009
        • 6322

Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitust
        Millest sa räägid -.-?
        Tahtsin ka nalja teha nagu kuku :/

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
          Sest Karupoeg keeras mängu ****** :(
          wat wat nüüd nägin alles. Mis see karupoeg sul siin tegi? Natuke tsirkust ja leiba kas ta tegi siin mingi edge kuskil huntide tiimile w?

See kui ta hääletab wowa on pigem suht obv tell, et wow küla ja peaksid õnnelik olema. Tra te nõrganärvilised ise lasete ennast modkilli pidevalt see ajab hoopis tilti!

Comment

• overbet
            Pokkerihai
            • Sep 2010
            • 1620

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Minu viga, et ma häält ümber ei tõstnud: ma lihtsalt ei märganud seda kuna ei olnud mänguga nii kursis. Aga kõik mõistusega külaelanikud oleksid pidanud seda märkama. Kõige hullem olukord oleks, kui overbet oleks surnud flipiga ja hunt olnud, siis järgmine päev oleksid kõik mu kaelas olnud.

Aga noh. Järgmisteks mängudeks alibi olemas. Mängin edaspidi hunti, küla ja külatarka samamoodi.
            Ranka, kas sa srsly ei biidi absoluutselt seda mängu? Esiteks kui sa seer ja kõik tahavad sind lynchida, siis sa pead claimima seal lõpus. Teiseks, see kui mina suren ja flipin wolfi, ei oleks mitte kuidagi su d2 mislynchi saatnud isegi kui sa vanillager, aga seerina kohe kindlasti mitte ju, sest sa saad claimida iga kell kui sulle väga julmalt peale lennatakse. Vote ümbertõstmisest rääkimata obv.

Comment

• WowAwiAA
              Pokkerihai
              • Sep 2010
              • 2715

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
              wat wat nüüd nägin alles. Mis see karupoeg sul siin tegi? Natuke tsirkust ja leiba kas ta tegi siin mingi edge kuskil huntide tiimile w?

See kui ta hääletab wowa on pigem suht obv tell, et wow küla ja peaksid õnnelik olema. Tra te nõrganärvilised ise lasete ennast modkilli pidevalt see ajab hoopis tilti!
              See on role neutral.
              KP tegi ainult ühe asja valesti, Visahinge poste poleks ta tohtinud kustutada.

Comment

• karupoeg
                Pokkerihai
                • Jun 2012
                • 3823

See on role neutral.
                KP tegi ainult ühe asja valesti, Visahinge poste poleks ta tohtinud kustutada.
                Saage aru, et ma ei kustutanud visahinge poste ära. ma ei saa seda isegi kuidagi teha, ega ma ranka ple (või pastilaa). Ma kustutasin 2 korda enda postituse, sest ma kirjutasin 1 korra mõttetu teksti ning teine kord oli mingi error.

Comment

• overbet
                  Pokkerihai
                  • Sep 2010
                  • 1620

Minu arvates oli ka karupoja postidest võimalik üht-teist välja lugeda, aga see selleks.

Comment

• WowAwiAA
                    Pokkerihai
                    • Sep 2010
                    • 2715

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                    Saage aru, et ma ei kustutanud visahinge poste ära. ma ei saa seda isegi kuidagi teha, ega ma ranka ple (või pastilaa). Ma kustutasin 2 korda enda postituse, sest ma kirjutasin 1 korra mõttetu teksti ning teine kord oli mingi error.
                    EDIT// Tra ma tont ei oska ise poste lugeda lihtsalt.
                    Last edited by WowAwiAA; 10.01.14, 14:49.

Comment

• timz0333
                      Pokkeritark
                      • Mar 2009
                      • 6322

Pohhui visal on airgun ikkagi.

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                        Minu arvates oli ka karupoja postidest võimalik üht-teist välja lugeda, aga see selleks.
                        minu postitused olid täiesti role neutral. Ehk siis ma oleks need postitused kirjutanud täpselt samamoodi erinevates olukordades (nt kui wowa hunt või kui wowa küla).

See, kuidas seda tõlgendada, see on juba mängija oma asi. Aga nii on iga lausega või ütlemisega - alati saab midagi tõlgendada, muidu ei oleks kõnekeelel eriti pointi ning võiksime oma mõtteid edasi anda rusika ja kirvega.

Mis puudutab nüüd seda, kas ma oleks pidanud üldse sekkuma, siis mind hetkel absoluutselt ei vaeva hetkel mure, et ma oleks midagi ära rikkunud. Ka visa ütles, et enne seda oli "flow" väga hea. Ju siis astusin korra üle piiri kellegi jaoks, kuid minu arvates oli piir veel kaugel.

ja tsiteerides Märt Avandit, siis "tujurikkuijad pole kunagi piiri ületanud"

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

EDIT// Tra ma tont ei oska ise poste lugeda lihtsalt.
                          ei ole teist varianti, sest mul tõesti ei ole õigust postitusi kustutada (v.a. enda omi). Muidu oleks ammu kõik ranka postitused ära kustutanud.

Comment

• eluvend
                            Grinder
                            • Sep 2010
                            • 640

huhh, alles nüüd satun arvutisse. Päris kole lugu.
                            HEa töö timz, et viimasel päeval nolynch teema sisse tõid! GG hundid.

Päris humoorikas mäng oli, selle eest tänusõnad karupoegale.
                            Külarahvas oli ka vahva ju tegelt, natuke õnnetu aga siiski.

Comment

• Emma
                              Grinder
                              • Mar 2013
                              • 529

lul, parima mängu valisin sit outimiseks. wp guise, eriti mõmmibeebi ofc

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas overbet Vaata postitust
                                Ranka, kas sa srsly ei biidi absoluutselt seda mängu? Esiteks kui sa seer ja kõik tahavad sind lynchida, siis sa pead claimima seal lõpus. Teiseks, see kui mina suren ja flipin wolfi, ei oleks mitte kuidagi su d2 mislynchi saatnud isegi kui sa vanillager, aga seerina kohe kindlasti mitte ju, sest sa saad claimida iga kell kui sulle väga julmalt peale lennatakse. Vote ümbertõstmisest rääkimata obv.
                                Mul tuli mäng meelde 30 minutit enne lõppu ning vote countile ei pööranud rohkem tähelepanu, et enamus hääled minu peal. Oma hääle unustasin ära, sest ma olin tõesti väga hõivatud muude mõtetega.

Comment

Working...