Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Libahunt XV - ainult mängijad võivad postitada!
Algselt postitas WowAwiAA Vaata postitustVaadake esmalt #768BUMP veel, kuna neist vist vaadatakse ikka mööda :DAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitust#816 ja #818 kah.
Comment
-
ranka on hea rong sellepärast ka, et q_q eile süüdistas teda pikalt.
Ma olen 100% kindel, et q_q oleks täna tulnud sama jutuga peale, et ranka võiks minna.
Teisi külasid võib ranka n.ö. ära rääkida ja loota, et kuna saime neemele pihta, siis talt tuli maas. Samuti hakkas täna tema "hääletame inactive külad" mantra väga hoogsalt peale.
Ja btw. ranka oli eile väga tiltis kui alguses olid hääled tal. Kuigi oli teada, et ranka ei lähe day 1 kuigi tihti.
Comment
-
-
+1Algselt postitas Fortune Vaata postitustmis misstep, läksin ta profiilile et vaadata ta viimaseid postituse, käisin nii ka teistel kontodel, aga kuna hide peal siis ta ei näita seda. Ei teadnud seda ja vastasin bwg-le sest sain aru et ta rääkis et mina olen neeme kontol käinud
BWG teooria on sitt. Kui inimesel on hide, siis tema kontot ei näidata.
Samas kuna fortunel ei olnud hide nagu ma aru sain? siis neeme tema vaatamist märgati. Seega läks neeme fortune kontole, et saada tema kontakti?
Comment
-
Neeme oli Fortune profiilil ja tal polnud hide peal.
Seega imelik, et sa mu teooriat BSiks pead.
Comment
-
Täiesti sinuga nõus, et ka sita ajamine on mõttetu ning sitaajad peaks teibasse ajama, aga ainult siis, kui ülejäänud seltskond on solid, aktiivne ja vaidleb argumenteeritult.Algselt postitas karupoeg Vaata postitustranka
Lisaks sinu poolt mainitud jutule võiks esmalt välja hääletada ka need, kes kõige rohkem karjuvad ja sitta ajavad. See, et sa 10x päevas postitad, et "hääletame inactive külad välja" ei anna sulle mingit alibit. Mängu ei lahenda ju ka sina, sest sa isegi ütlesid just, et sa ei viitsi kõike posti lugeda. Millest me siis räägime üldse?
Aga paraku on meil vaikseid poisse terve hunnik, aktiivseid mängijaid vähe. Küsin siit ka küsimuse või õigemini tekitan postulaadi: sittaajav mängija, kes postitab pidevalt, paljastab ennast paremini külana/hundina, kui inactive mängija. Seda nii poste analüüsides kui ka külatarga peeki saades.
Lisaks agressiivne mängija saab külatargana maha jätta väga solid jälgi ja reade nii, et hundid ega küla sellest aru ei saa enne kui tehti öökill ning kogemata mängija rolliks osutus külatark.
Comment
-
midagi shot in the dark ja kõhutunde vahepealset on parim mis ma oskan põhjenduseks pakkudaAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustKahju, et vahele nii palju infot tulnud, aga 123 põhjenda miks Fortune seal?
plaan oli kontrollitud kaos till the end, aga kuna reeglites oli punkt et meelega ei tohi oma poolele kahju teha, siis pidin adjustima.
Comment
-
AviciiAlgselt postitas Avicii Vaata postitusthaha wow, sa nii naljakas ikka, ime et mulle skypews veel ei tahtnud kirjutada et ma hunt olen eh? kuidagi väga närvi läksid minu pleae kui kirjuatsin, et sa võiksid agro hunt olla ja nüüd kohe hakkad minu vigu otsima ja mind pressima? nägin läbi sind vist veits?
külana ei hakkaks ta almost cleared wowale nii vastu.
Samas avicii on selline, kes võib lihtsalt tilti ka minna nii et never know
Comment
-
Ja kuigi sul on hide, kuid q_q ja wowi profiilil käies oli sinu nimi seal nähtav seega ma ei tea kuidas see hide toimib.Algselt postitas karupoeg Vaata postitust+1
BWG teooria on sitt. Kui inimesel on hide, siis tema kontot ei näidata.
Samas kuna fortunel ei olnud hide nagu ma aru sain? siis neeme tema vaatamist märgati. Seega läks neeme fortune kontole, et saada tema kontakti?
Comment
-
Fu ma mangin 10 hundi vastu ikka. Wtf sa tegid visa
Comment
-
kui see on küsimus miks ma enda kohta spammbot olen siis q_q käskisAlgselt postitas WowAwiAA Vaata postitustBtw Luuk millepärast äkitselt rihmad lõdvaks lasid?
Comment
-
sain aru juba. minu pahaAlgselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustNeeme oli Fortune profiilil ja tal polnud hide peal.
Seega imelik, et sa mu teooriat BSiks pead.
Comment
Comment