Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas q_q Vaata postitust
    jah aga wowi kohta see kus ta vaatas et bwg oli privaatsõnumit saatnud

see on väga väga külane sest hundid nii ei viitsi vaadata ja detektiivi mängida

mis sa sellest arvad?

unless ta kogemata misclickis bwg nime peal ja siis bwg räägib tõtt et saatis mingi sõbrale pmi jne jne mis on väga unlikely ja jabur :D
    Veelkord,ma sain talt liiga palju tuld et olla hunt. Kas tõesti ei ole see siis ilmselge?

Comment

• BlackWerewolfGenie
      Kahtlustatav Pettus(t)es
      • Sep 2013
      • 2145

Kes sul veel kandidaadid huntideks on Char, praegu su põhjendused ei pidanud vett ka.

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Vote Count 654 to 752

Hääled seisuga post 654 kuni 752
        Öö saabub 08:00:46 pärast

---
        Hääli Lynch Hääletajad
        4 Char BlackWerewolfGenie (13), Avicii (9), VisaHing (33), Looper (15)
        1 BlackWerewolfGenie Char (27)

Comment

• BlackWerewolfGenie
          Kahtlustatav Pettus(t)es
          • Sep 2013
          • 2145

afk'in mingi tunni või paar, hiljem tagasi.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Omg kui raske. Loen poste ridamisi ja ei taju ära kas BWG ja Q_Q või Char ja Q_Q :D Siin on ikka kõvasti leveldatud meid.

Alates post #361 ma ei saa nüüüd aru ...

Comment

• Char
              Pokkerihai
              • Sep 2009
              • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
              Char, kuidas kommenteerid?
              jäi vahele. aga black, kui täna mind puuakse, kelle homme pood?

Kes sul veel kandidaadid huntideks on Char, praegu su põhjendused ei pidanud vett ka.
              mis kandidaadid? mida sa leveldad siin? üritad homme visa üles puua, et ma näitaks näpuga tema peale ka?

KT clearis ära pooled ja kandidaadid on obv siin.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                Kahtlustatav Pettus(t)es
                • Sep 2013
                • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
                jäi vahele. aga black, kui täna mind puuakse, kelle homme pood?

mis kandidaadid? mida sa leveldad siin? üritad homme visa üles puua, et ma näitaks näpuga tema peale ka?

KT clearis ära pooled ja kandidaadid on obv siin.
                Ma olen küla ja su ups jäi vahele põhjendus mind küll ei rahulda, kui ma peaksin eksima, et sa oled küla siis võib mind puua aga mina ei ole hunt ja ei viitsi jälle end-games üle saada.

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

visa, avicii ja looper.

krt q_q storys on viga selles, et kui ta ütles päeva lõpus, et ta KT, ja ta tapetakse, siis me peaksime lynchima karupoja.

kui q_q ei oleks hunt, siis 2 hunti vaataks pealt, et okei, q_q tapame ära, ja karupoja lynchivad külaelanikud, sest q_q viitas enne surma tema peale, ise ei pea teda öösel tapmagi.

q_q üritas näidata, et ta KT, ja et ta nägi esimesel öösel, et mina olen talunik, sest ma olin kõige safem bet.

q_q võlla ja sul on õigus, ma ei hakka ennast leveldama ja ei muuda oma vote päeva jooksul ära ja õhtul poon su üles.
                  q_q läheb nagunii bustoks täna õhtul, no matter what.

avicii oli koguaeg kahtlane piiripeal, aga ta ka nüüd clear. wow clear..jääbki bwg, ta kaitses täna q_qd ka täiega.

ma olin täiesti kindel, et q_q poome üles, aga eile alates kell 3 hakati kõhklema ja visa sa tõstid ka hääle ära

bwg postid kui me eile hommikul täiega q_q peale lendasime:

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                  Ma küla for real..

Panustaks hoopis sellele, et BlackWerewolfGenie ja Q_Q on hundud. Q_Q hakkab hunduna kahtlaselt päeva lõppudes käituma. See on fakt.. Teistes mängudes on päevalõpus samamoodi mingi leveldamine käinud.

timz0333 rongi peal on raudselt 1 hunt, teine ma arvan on kavalalt ennast mujale sokutanud. Ise lükkasin timz0333 suht coinflipiga eile. Isegi ei pannud tähele ausaltöeldes, et kes veel teda hääletanud.

Mõne ajapärast vaatab üle postid ja ehk jääb midagi silma aga mostlikely hundupaar tundub mulle BWG Ja Q_Q_Q
                  VisaHing üritab lihtsalt kaaskülamehi oksa tõmmata.

Muidugi on kerge öelda, et vähemalt üks hunt oli Timzi rongi peale kuna sa oled hundu. VISAHING

Mind on imelik hundiks pidada, ma mängisin hoopis teistmoodi hundina ja seda oli kerge välja readida.
                  Sa visahing oled ikka hoopis teistsuguse liini võtnud see mäng tavaliselt sa ikka aktiivsem jne, hetkel tundub nagu kardad poste teha ja kõik postid on, et "ausalt" ma küla aga mingeid argumenteeritud põhjendusi ei too.

Võid välja tuua poste mis mind hundiks teevad, hundikutsikas. :D
                  Me vaatame kes sind kaitsma hakkab, siis leiamegi su kaashundu.
                  Oled visahingega koos hunt?
                  quitin ära, visahing ja wow kaks hunti. Tulen hiljem ehk tagasi.

Juba eelnevalt öelnud, et mina mängin hundina hoopis teistmoodi ja mu mängust hundimängu loeks välja ainult hundid, nii et arvestage seda !
                  kui mind peaks täna pooma, siis homme võtke kindlalt visahing ja wow ette.

need postid tulid suht kiirelt järjest, pmst tal polnud ühtegi argumenti, et miks q_q pole hunt, vastupidiselt, et meie tõime pika seletuse välja. lihtsalt lendas sulle peale.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                    Omg kui raske. Loen poste ridamisi ja ei taju ära kas BWG ja Q_Q või Char ja Q_Q :D Siin on ikka kõvasti leveldatud meid.

Alates post #361 ma ei saa nüüüd aru ...
                    Kuule aga mind on hakanud huvitama, et miks q_q ja VisaHing muidu olla ei saaks?

Comment

• BlackWerewolfGenie
                      Kahtlustatav Pettus(t)es
                      • Sep 2013
                      • 2145

visa, avicii ja looper.

ma olin täiesti kindel, et q_q poome üles, aga eile alates kell 3 hakati kõhklema ja visa sa tõstid ka hääle ära

bwg postid kui me eile hommikul täiega q_q peale lendasime:

need postid tulid suht kiirelt järjest, pmst tal polnud ühtegi argumenti, et miks q_q pole hunt, vastupidiselt, et meie tõime pika seletuse välja. lihtsalt lendas sulle peale.
                      Kuule ma ei tea day 2'l tulevad pikkade seletustega ainult hundid laivi, kuna neil on kõige rohkem infot.

Comment

• Char
                        Pokkerihai
                        • Sep 2009
                        • 1848

täna samamoodi on werewolf mind täiega ründanud..järjest poste printinud, samamoodi nagu kui me q_qd targetisime, ja ta visahingele ründas

Comment

• BlackWerewolfGenie
                          Kahtlustatav Pettus(t)es
                          • Sep 2013
                          • 2145

Usun, et võib uue registreermis teema püsti ära panna juba.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

täna samamoodi on werewolf mind täiega ründanud..järjest poste printinud, samamoodi nagu kui me q_qd targetisime, ja ta visahingele ründas
                            Ma ju ei ründa sind vaid lihtsalt toon välja su tekstis ebakõla. Hundina võib täitsa ründamisena tunduda küll jah.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

wowil peab parem hea selgitus olema, miks ta ütles, et pregame peek on q_q
                              IMO siin teadis oma kaaslase rolli ja siis pani sellise küsimuse. Slipid igalpool vist tegelt

Comment

• Char
                                Pokkerihai
                                • Sep 2009
                                • 1848

ou black oled siin ve? mul on sulle kiire küsimus

Comment

Working...