Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

1 küsimus veel vahele, et miks q_qd kaitsesid nii väga eile hommmikul ja visale kaela lendasid? visa oli out of context. lambist võtsid ja kutsusid teda hunduks.

Comment

• BlackWerewolfGenie
      Kahtlustatav Pettus(t)es
      • Sep 2013
      • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
      1 küsimus veel vahele, et miks q_qd kaitsesid nii väga eile hommmikul ja visale kaela lendasid? visa oli out of context. lambist võtsid ja kutsusid teda hunduks.
      Vastan su küsimusele siis kui tood välja kuskil, kus ma mainiks, et q_q ei võiks hunt olla?

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Ma ei ole kordagi kaitsnud teda mängu jooksul, küll aga oli mul aimdus, et ta võib hunt olla ja ma isegi tõin posti välja kuskil. Kohe otsin ka.

Comment

• BlackWerewolfGenie
          Kahtlustatav Pettus(t)es
          • Sep 2013
          • 2145

Kui sa mu KT claimi pead tema päästmiseks, siis sa oled ikka korralikult ennast üle leveldanud.

Hunt oleks teinud pigem posti "pre-game peek oli looper ja küla, teise päeva peek wow ja hunt" kui oleks midagi päästa üritanud.

Mina üritasin päästa hoopis WOW'i, et hundid teda öösel ära ei sööks. Oleks WOW veits rohkem kaasa leveldanud oleks arvatavasti läbi läinud ka.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
            Vastan su küsimusele siis kui tood välja kuskil, kus ma mainiks, et q_q ei võiks hunt olla?
            mida sa faking keerutad, kui sa oled külelanik, miks sa mingeid tingimusi sead, räägi kõik ausalt välja.

kuna ma olen küla, mul pole probleemi siin sellega, aga sa huiiad täiega ju. hunt confirmed

Ma ei ole kordagi kaitsnud teda mängu jooksul, küll aga oli mul aimdus, et ta võib hunt olla ja ma isegi tõin posti välja kuskil. Kohe otsin ka.
            eile hommikul kargasid visale selga koha kui ta q_q välja callis, ja meil oli päris normaalselt argumente.
            sul polnud ühtegi, hakkasid niisama visat bashima. miks??

Hunt oleks teinud pigem posti "pre-game peek oli looper ja küla, teise päeva peek wow ja hunt" kui oleks midagi päästa üritanud.
            hunt ei oleks elusees läinud 1vs1 teise külatargaga, reetes end kohe.

Kui sa mu KT claimi pead tema päästmiseks, siis sa oled ikka korralikult ennast üle leveldanud.
            kust sa seda toodad?

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Algselt postitas q_q Vaata postitust
              kui ma kt siis char küla
              Leidsin huvitava posti

Comment

• lenC
                Administraator
                • Oct 2008
                • 6440

Vote Count 654 to 771

Hääled seisuga post 654 kuni 771
                Öö saabub 07:00:58 pärast

---
                Hääli Lynch Hääletajad
                4 Char BlackWerewolfGenie (24), Avicii (9), VisaHing (34), Looper (15)
                1 BlackWerewolfGenie Char (33)

Comment

• BlackWerewolfGenie
                  Kahtlustatav Pettus(t)es
                  • Sep 2013
                  • 2145

eile hommikul kargasid visale selga koha kui ta q_q välja callis, ja meil oli päris normaalselt argumente.

hunt ei oleks elusees läinud 1vs1 teise külatargaga, reetes end kohe.?
                  Kas sa ei saa aru, et külaelanikuna sa pead hääli jaotama. Ma ei näe küll, et ma oleks kuskil kedagi kaitsnud. Aga props sulle, et nii palju vaeva näed.

Ja vastata su küsimusele ma ei saagi kuna ma pole q_q kaitsnud, väga kerge.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

Ma tõin vähemalt 5 posti välja mis sind hundiks teevad rohkem, kui mind. Las küla otsustab ise.

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

Leidsin huvitava posti
                      krt sa toodad seda crappi juba liiga kiiresti siin, et ise kõike otsida.

q_q ilmselt feedis sulle selle skypes ette, ta kükitab ka kuskil siin ja üritate ikka külaelanikele nahka teha.

ta ei mängiks nii nii OBVIOUS. paneb kaashundi esimeseks for real listis??? plus lisaks noobclearis mind kohe alguses?
                      PLUS vaata esimese päeva enne ööd, ta ütles "kui ma KT , siis char küla"

kas sa ise teeks nii?? ei ole, ta üritaks jälgi segada. nagu bwg-ga timmis siin, sest ta on hunt
                      selle kohta see post

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

hunt ei oleks elusees läinud 1vs1 teise külatargaga, reetes end kohe.
                        Ma olin ainuke kes läks külatarka päästma, ja Avicii'le ei tundu see ka imelik. Ainult sulle tundub imelik. Hundina ma polekski mingied KT claime tegema hakanud, milleks omale seda tähelepanu? Kuna sa välistad täiesti võimaluse, et VisaHing võib olla hunt siis sa ei saa olla küla, vaid pigem hunt.

Comment

• Char
                          Pokkerihai
                          • Sep 2009
                          • 1848

Ma tõin vähemalt 5 posti välja mis sind hundiks teevad rohkem, kui mind. Las küla otsustab ise.
                          no ma ütlen, ise sa oled jalad seinal mitu päeva istunud ja vaikinud siin, nüüd q_q on surnud, tal pole muud teha kui ennast näppida ja sulle tsitaate välja otsida

täitsa sick, a hui lasen teil veel ühe päeva endale saada.

külale ma ütlen, kui ma tõesti täna suren, siis ärge homme laske huiata endaga, ta hakkab raudselt tootma, et visa hunt hoopis

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

krt sa toodad seda crappi juba liiga kiiresti siin, et ise kõike otsida.

q_q ilmselt feedis sulle selle skypes ette, ta kükitab ka kuskil siin ja üritate ikka külaelanikele nahka teha.

selle kohta see post
                            Miks siit ei saa välja lugeda, et sa üritad jälgi hoopis segada? Ja üritasite külatarka välja meelitada.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

no ma ütlen, ise sa oled jalad seinal mitu päeva istunud ja vaikinud siin, nüüd q_q on surnud, tal pole muud teha kui ennast näppida ja sulle tsitaate välja otsida

täitsa sick, a hui lasen teil veel ühe päeva endale saada.

külale ma ütlen, kui ma tõesti täna suren, siis ärge homme laske huiata endaga, ta hakkab raudselt tootma, et visa hunt hoopis
                              Külana sa ei ärrituks ka kunagi nii.

Ma olen enda arust väga hästi ära põhjendanud kõik oma vastused, sulle muidugi vastukarva kuna tood mingeid "x" põhjuseid ja ei backi neid millegiga.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Kuule aga mind on hakanud huvitama, et miks q_q ja VisaHing muidu olla ei saaks?
                                Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                                Noo ma sattusin hoogu oma postidega, kuna reaktsioon oli taaskord 100% aus. Heameel oli lihtsalt selleüle et 1 hundi kätte saime. Kes tähele on pannud, siis ma satungi hoogu. Nagu ennegi. Arvasin, et Avici ja Looper saavad aru, et me 3 oleme 100% clear külad.

Miks eile hakkasin kahtlema?

5 häält BWG-l ,1h päeva lõpuni ja kõik on sellega rahul? Isegi Q_Q kes analüüsib alati viimase hetkeni.

Kui eile oleks BWG läinud, kes ütleme on küla. Oleks olnud 2 hunti ja 3 küla täna. Kas Q_Q oleks mulle öelnud, et õu pushi mind viimasel hetkel, et siis äkki tuleb FLIP ära ja oled sa ka puhas poiss aga vb kukun mina välja.

Q_Q ei oleks elusees ka seda öelnud mulle ja hundina poleks ka seda teinud.

3 küla ja 2 hunti oleks olnud täna.. Nii on ju kordades lihtsam huntidel võita kui 4 vs 1.
                                Ole normaalne... Kas sa ei arva, et kui ma oleks Q_Q-ga hunt, siis oleks mul eile õhtul täiesti savi olnud sellest mis saab?
                                Su peal oli 5 häält ju..

Comment

Working...