Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

visa, ütle mulle, ma olen praegu küla, kas ma peaks edasi vaidlema või laskma ennast üles puua?

ma olen hommik otsa üritanud veenda, aga ei tundu mõjuvat. ma eriti ei poolda alla andmist nagu timz tegi esimesel päeval, aga ma väga kaua ei viitsi siin timmida.

ma lihtsalt ei saa aru, sa jätad ellu selle venna, kes ei ütle ühtegi sõna, aga inimene kes kaitseb ennast, pood üles.

Comment

• Avicii
      Grinder
      • Nov 2012
      • 800

Tundub üha rohkem hundisena Char ikkagi! Bwgd ma lihtsalt ei suuda hääletada ikkagi kogu selle jama q_q ja tema vahel mis oli + q_q hääl oli tema peal ikkagi lõpus. q_q pressis teda eile ikka päris terve päeva ja ma ei usu, et ta vs kasshunt niimoodi teeks, sest ta ise teab ka seda, et mida kauem on ta mängus sees seda rohkem on ta hunt.

// pluss mul on ikkagi tell vs q_q, kuna on ta Sind Char, terve mäng suht noobclearinud jne siis on ta teinud seda ka ühes teises mängus bdsiga imo, kui bds oli hunt.

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Sissetunne ütleb, et lükka BWG kuigi tahaks Char. Päev noor, vaatab mis toob. Praegu häält ei muuda aga ma olen siiski kahtleval seisukohal.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

hea post Avicii :)

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

avicii, kui täna mina, siis homme kes?

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Algselt postitas Char Vaata postitust
              avicii, kui täna mina, siis homme kes?
              siis enam homset ei tule :D

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Loomulikult, et täna peab täppi ära saama aga kui Chariga eksib, siis ainuke variant homme BWG.

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                  siis enam homset ei tule :D
                  no bwg ja mina ju coinflip, ehk 50% et tuleb sinu arvates
                  lisaks ma tean, et homne tuleb, ehk tuleb mingi 60% kokkuvõttes
                  + ta kahtlustab sind for some reason

ehk ta täna feilib, kas tal on homseks mingi kindel gameplan

Comment

• VisaHing
                    mees nagu orkester
                    • Dec 2009
                    • 6718

WoW arvas muidu ka, et BWG peab olema hunt. Krdi kas tõesti Q_Q plaan oli ohverdada kaashunt ehk BWG ja siis puhta poisina mäng kinni panna? Kahtlaselt riskantne plaan. Midagi on valesti siin.. :S

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

no bwg sai nagunii täiega tina, kuidas ta oleks teda kaitsma pidanud sel hetkel? keeruline

ainuke parim kaitse on rünnak tol hetkel. et kaitsta ennast siis vähemalt

Comment

• BlackWerewolfGenie
                        Kahtlustatav Pettus(t)es
                        • Sep 2013
                        • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
                        no bwg sai nagunii täiega tina, kuidas ta oleks teda kaitsma pidanud sel hetkel? keeruline

ainuke parim kaitse on rünnak tol hetkel. et kaitsta ennast siis vähemalt
                        Sul on päris huvitavad teooriad, q_q hakkas mind suruma üldsegi pea, et koheselt. Kui ma oleksin hunt olnud siis see oli täiesti mõttetu ju, kedagi teist oleks parem survestada olnud.

Mu fake KT-claim oli plaan päästa WoW aga ilmselgelt ei läinud läbi.

Ma ei tea külamehed, kas ma tõesti oleksin hundina niimoodi alla andnud?

Praegu tuleks vaadata neid vendi keda q_q clearis ma usun ja me leiame ka kaashundi ülesse. See ei ole ka tõsi, et q_q poleks oma kaashunti proovinud päästa. Ta on kaval ja ükskõik mis olukorras alati midagi välja nuputanud. Ta surus mind põhimõtteliselt iga päev ja mina olen temaga hunt? Hea stoori Char

Comment

• Avicii
                          Grinder
                          • Nov 2012
                          • 800

Midagi ei klapi siin raisk :D

Comment

• Avicii
                            Grinder
                            • Nov 2012
                            • 800

Algselt postitas Avicii Vaata postitust
                            // pluss mul on ikkagi tell vs q_q, kuna on ta Sind Char, terve mäng suht noobclearinud jne siis on ta teinud seda ka ühes teises mängus bdsiga imo, kui bds oli hunt.
                            see tell on vale btw. see oli ikka karupoeg kes clearis bdsi mitte q_q

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

Jah ei klapi, et ükski teine külamees ei plaaninud wow'ile katet kuidagi teha. Ma näen VisaHing tegi ühe posti peale mind aga ta eriti ei läinud sellega edasi.

Oleks hundid ära söönud minu või visa siis oleks wowil mäng täna lahendatud olnud.

Comment

• Avicii
                                Grinder
                                • Nov 2012
                                • 800

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
                                Jah ei klapi, et ükski teine külamees ei plaaninud wow'ile katet kuidagi teha. Ma näen VisaHing tegi ühe posti peale mind aga ta eriti ei läinud sellega edasi.

Oleks hundid ära söönud minu või visa siis oleks wowil mäng täna lahendatud olnud.
                                Jeah see läks veits nihu, oleks pidanud claimima kohe kõik koos, aga noh tagantjärgi tarkus

Comment

Working...