Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BlackWerewolfGenie
    Kahtlustatav Pettus(t)es
    • Sep 2013
    • 2145

Re: Libahunt XII mänguteema - ainult mängijad võivad postitada!

By the way mulle ei pea keegi mingeid poste ette söötma lol mis asja :D

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Algselt postitas lenC Vaata postitust
      Hääled seisuga post 354 kuni 592
      Öö saabub 00:30:58 pärast

---
      Hääli Lynch Hääletajad
      5 BlackWerewolfGenie Looper (12), Avicii (31), Char (18), WowAwiAA (40), q_q (54)
      1 Avicii VisaHing (41)
      1 WowAwiAA BlackWerewolfGenie (32)

eilne

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
        Ole normaalne... Kas sa ei arva, et kui ma oleks Q_Q-ga hunt, siis oleks mul eile õhtul täiesti savi olnud sellest mis saab?
        Su peal oli 5 häält ju..
        Ma ei teadnud kui tuliselt teil see arutelu käis ma polnud siin ju. Aga see hea point ma ei mõelnudki selle peale enne.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitust
          Ma ei teadnud kui tuliselt teil see arutelu käis ma polnud siin ju. Aga see hea point ma ei mõelnudki selle peale enne.
          Mõtlesin et sa loed ikka poste ka.

Comment

• Char
            Pokkerihai
            • Sep 2009
            • 1848

Külana sa ei ärrituks ka kunagi nii.

Ma olen enda arust väga hästi ära põhjendanud kõik oma vastused, sulle muidugi vastukarva kuna tood mingeid "x" põhjuseid ja ei backi neid millegiga.
            see suur tekst pole ärritus, vaid see on tekst külale, et kui nad homme loevad siin meie arutelu, siis nad teavad, et sind võlla tõmmata.

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Minu arust sa Char üritad siin mingit suurt pilti jätta nagu ma oleksin kaitsnud q_q aga see ei ole nii ja su ärritumine jne on pigem täiesti hundine käitumine.

Kuidas q_q esimestel päevadel ei tahtnud sind noobclearid ja siis korraga kuskilt poole pealt mainis, et "uue mängijana ei teeks seda" nagu hakkas sulle andma seda noobcleari. Täpset posti hetkel ei leia, otsin veel.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                Kahtlustatav Pettus(t)es
                • Sep 2013
                • 2145

Mõtlesin et sa loed ikka poste ka.
                No üks post kõlas hundine seal tekstis aga ma usun su "kui igakord libahundis ära leveldatakse tuleb jobimaitse suhu" post on ikka suht külane :D

Comment

• Char
                  Pokkerihai
                  • Sep 2009
                  • 1848

Minu arust sa Char üritad siin mingit suurt pilti jätta nagu ma oleksin kaitsnud q_q aga see ei ole nii ja su ärritumine jne on pigem täiesti hundine käitumine.

Kuidas q_q esimestel päevadel ei tahtnud sind noobclearid ja siis korraga kuskilt poole pealt mainis, et "uue mängijana ei teeks seda" nagu hakkas sulle andma seda noobcleari. Täpset posti hetkel ei leia, otsin veel.
                  avicii mainis et q_q tegi seda sama kunagi ühes mängus veel, kas see oli hiljuti?

mainiks ära, et kas q_q teeks järjest sama trikki, kui teiste mängijatega on ühine history olemas?

Comment

• BlackWerewolfGenie
                    Kahtlustatav Pettus(t)es
                    • Sep 2013
                    • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
                    avicii mainis et q_q tegi seda sama kunagi ühes mängus veel, kas see oli hiljuti?

mainiks ära, et kas q_q teeks järjest sama trikki, kui teiste mängijatega on ühine history olemas?
                    Ei karupoeg tegi seda visahingega, mingi Libahunt X'is. Mitte q_q, q_q teeks seda trikki väga hea meelega kuna see kellegil läks läbi.

Comment

• Char
                      Pokkerihai
                      • Sep 2009
                      • 1848

kahju on teile seda ühte päeva anda veel, aga ma olen terve päeva sinuga vaielnud.

ma oleks nõus sellega kui avicii, looper ja visa lubavad, et homme blackwerewolfi oksa tõmbavad
                      ja lasevad sul siin päev otsa jälle ila toota, ilma et kahtleks kordki selles, et sa hunt oled.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

BlackWerewolfGenie

Comment

• Char
                          Pokkerihai
                          • Sep 2009
                          • 1848

pmst hetkel on nagu heads up, kumb suudab paremini rääkida, ma arvan, et minu jutt on usutavam.

põhiprobleem on selles, et faktid räägivad minu vastu täiesti. q_q tõesti kaitses mind esimesel päeval ja pani mind esimeseks, nagu ma oleks ta best buddy ever.

kas ta oleks nii thin rea võtnud first time playeriga, kes pmst vadistab 24/7 siin tõesti kõigest, mis mõttesse tuleb?

Comment

• BlackWerewolfGenie
                            Kahtlustatav Pettus(t)es
                            • Sep 2013
                            • 2145

Algselt postitas Char Vaata postitust
                            pmst hetkel on nagu heads up, kumb suudab paremini rääkida, ma arvan, et minu jutt on usutavam.

põhiprobleem on selles, et faktid räägivad minu vastu täiesti. q_q tõesti kaitses mind esimesel päeval ja pani mind esimeseks, nagu ma oleks ta best buddy ever.

kas ta oleks nii thin rea võtnud first time playeriga, kes pmst vadistab 24/7 siin tõesti kõigest, mis mõttesse tuleb?
                            Võibolla sina ei võtaks aga q_q võtaks küll nii, et jah päris usutav on, et hoopis sina oled hunt.

Comment

• BlackWerewolfGenie
                              Kahtlustatav Pettus(t)es
                              • Sep 2013
                              • 2145

Tundub, et hoopis sulle käib mingi ettesöötmine seal skaibis. :)

Comment

• BlackWerewolfGenie
                                Kahtlustatav Pettus(t)es
                                • Sep 2013
                                • 2145

BlackWerewolfGenie
                                Ma ei tea Visa, ega vahet polegi võid mind ka üles puua täna kaotada väga ei saa enam. Homme saab char'i ikka ära võtta.

Comment

Working...